Bakar mısınız şu soruya ?Benim IMEI yedeği almama gerek var mı? Varsa nasıl alınıyor, daha önce hiç almadım :confused:
Yazılımı odin üzerinden mı kurdun?arkadaşlar merhaba,
s43 gücelleme geldbildiğiiz gibi 4.3 güncellemesin cihaz üzerinden yaptım bu arada cihazım türkiye garantili yurt dışı ollmayan bir cihaz.
ykleme sonrasında dahi yazılım versiyonunu 4.2.2 gösteriyor nedenini veya nasıl 4.3 görebileceğimi bilen var ıdır ?
Kardeş şuan telden imei yedeği alamazsın.alman için cihaza root atman lazım! Ve ardından philz touch cwm kurman gerek.! 4.3 stock romunda şuan için root yok! Ama pc de başka bir programla alınıyorsa onu bilmem bilen arkadaşlar varsa burda söylerlerBakar mısınız şu soruya ?
Telefon rootlu zaten 4.3 e geçmeden önce aldım.Yazılımı odin üzerinden mı kurdun?
Kardeş şuan telden imei yedeği alamazsın.alman için cihaza root atman lazım! Ve ardından philz touch cwm kurman gerek.! 4.3 stock romunda şuan için root yok! Ama pc de başka bir programla alınıyorsa onu bilmem bilen arkadaşlar varsa burda söylerler
Şuan imei yedeğin varmı yani?Telefon rootlu zaten 4.3 e geçmeden önce aldım.
Ben de onu soruyorum zaten, daha önce hiç almadım. EFS dosyasını dropbox a yükledim şimdi alınmış mı oldu ?Şuan imei yedeğin varmı yani?
Cidden mi hiç farketmedim.!Önceki sürümde olan bir şey Yeni değil
Madem suan cihazında 4.2 yazılım var ve cihazın rootlu ozaman Philz Touch cwm kur ordan yani cwm den SD karta efs backup (yedegi) al böylelikle format attiginda dosya silinmezBen de onu soruyorum zaten, daha önce hiç almadım. EFS dosyasını dropbox a yükledim şimdi alınmış mı oldu ?

Ona uğraşmaktansa root explorer iş görmez mi ?Madem suan cihazında 4.2 yazılım var ve cihazın rootlu ozaman Philz Touch cwm kur ordan yani cwm den SD karta efs backup (yedegi) al böylelikle format attiginda dosya silinmez![]()
Root explorer Da efs dosyaları var doğru ordan kopyala yapıp sd karta ararsın ama en güzeli bence cwm den almak ama sen bilirsin ben hem cwm den aldım hemde dediğin gibi root explorer dan da sd ye yedeğini aldım ne olur ne olmaz diyeOna uğraşmaktansa root explorer iş görmez mi ?
Evet sammobile de hangi ülkelere geldiğinde yazar yada kimse bağladığı zamanda gösterir. Hatta artık şuanda türkiyede çoğu S4 kullanıcılara Ota üzerinden geldiArkadaşlar garantiden aldım telefonu ekranı komple değiştirmişler işteneyse servisteki adam bu Arap birleşik emirlikleri dedi galiba oranın telefonuymuş bende baktım 4.3 geldi mi diye görmedi acaba ne zaman gelir sammobile de yazıyor mu?

Dropbox ile sd karta kaydetme arasında fark olur mu ?Root explorer Da efs dosyaları var doğru ordan kopyala yapıp sd karta ararsın ama en güzeli bence cwm den almak ama sen bilirsin ben hem cwm den aldım hemde dediğin gibi root explorer dan da sd ye yedeğini aldım ne olur ne olmaz diye![]()