Akıncı
Üye
yapmadımNextman abinin indexinde var. Anlatıyor da orada. Daha önce odin ile yükleme yaptınız mı?
yapmadımNextman abinin indexinde var. Anlatıyor da orada. Daha önce odin ile yükleme yaptınız mı?
yapmadım
Daha detaylı anlatımı forumda bulabilirsiniz. Gayet kolay bir işlem.yapmadım
Banada daha gelmedi çünkü telefonum Iran'dan geldi. Sende hangi ülkeden aldıysan o ülkeye geldiğinde güncelleyebilirsin.bilgisi olan yokmu?
Evet aynen öyle birşey geldi mi?4.3'te oyunlar sd karta yükleniyormu ? ona göre kurucam
Ya ben bu sürümde pek fark görmedim hatta şarj sanki daha çabuk bitmeye başladıKullanıcı arkadaşlara tavsiyem bu romun dönüşü şimdilik yok olanlarda unoffical ve riskli, bu yüzden çok fazla getirisini görmeyeceğim için bir müddet beklenmesini tavsiye ederim
Saygılarımla
Katılıyorum.Kullanıcı arkadaşlara tavsiyem bu romun dönüşü şimdilik yok olanlarda unoffical ve riskli, bu yüzden çok fazla getirisini görmeyeceğim için bir müddet beklenmesini tavsiye ederim
Saygılarımla
3 telefon oldu önümde 4. yolda 
Sd karta taşıma geldi miHerkes öyle söylüyor bende şu an arkadaş desteği veriyorum güncellemeyi duyan kahve içmeye gelmiş3 telefon oldu önümde 4. yolda
--Sorunlar--
4.3 Tr şarj sorunu
Wifi sorunu
geç uyanma sorunu
Google play bağlantı sorunu
Şimdilik ilk cihazda gördüklerim hafta sonuna dek tam anlamıyla test etmiş olurum
Hayır oyun kurmadığım için test edemedim benden önce oyun kuran olursa bilgi verirSd karta taşıma geldi mi

Üzerine bir güncelleme daha gelir o zaman yakın zamanda