Cevap yazdigin icin tesekkurler.Ben note 2 ile ve galaxy pocket ile karsilastirma firsati buldum.Galaxy Pocket 8 ağ, Galaxy s4 6 ağ, Note 2 ise 8 ağ buldu.
Çekim disleri ayniydi.
Acaba benim telde mi sorun var?
S4 un wifi cekim gucunu, note 2 ve galaxy pocket ile karsilastiran olursa yazarmisiniz?
Telefonum Samsung electronics garantili, servise versem kac gune gelir?
Note 2 ile karşılaştırmaya çalışırım ancak Pocket sanmıyorum karşılaştırma fırsatım olursa sonucu yazarım .
Bu arada telefonu Serviside verirsen ortalama 10 gün de gelir ancak Maksimum 20 iş günü Cumartesileride dahil 20 iş gününü genelde geçirmezler yoksa yenisini yada parasını vermek zorundalar
Benim sd ye virüs girmişti telefon kendini resliyordu bu yüzden dosyaları kurtarabilmek icin microsd kart okuyucu arıyorum varsa bi link atabilecek neye benzediğini tam bilmiyorum
nextman usta bi konuda yardımına ihtiyacım var! rusya romu olan 4.3 root yapamadım ilk başlarda yapmıştım oysa ki! ve suan kullandıgım rom coustum rom XDA da indirdim Crash rom 4.3 V10 I9500XXUEMJ8 tabanlı bu romu bütün wipe leri yaptım odinle (CF-Auto-Root-ja3g-ja3gxx-gti9500.tar) flash ladım recovery modda kırmızı yazılar cıktı root landıgına dair ve tel acılırken güncellemeler yükleniyor uyarısını yapıp yükledi.telimde supersu yu görüyorum supersu ya girdiğim zaman yüklenmiş su kodlaması yok supersu bunu yükleyemedi bir problem var diye uyarı veriyor. 4.3 rusya stock romu kurup root ettiğimde ise supersu yüklenemiyor manuel olarak yüklemeniz gerekiyor diye uyarı veriyor bu konuda aydınlatırsanız beni sevinirim
Note 2 ile karşılaştırmaya çalışırım ancak Pocket sanmıyorum karşılaştırma fırsatım olursa sonucu yazarım .
Bu arada telefonu Serviside verirsen ortalama 10 gün de gelir ancak Maksimum 20 iş günü Cumartesileride dahil 20 iş gününü genelde geçirmezler yoksa yenisini yada parasını vermek zorundalar
Arkadaşlar bir sorum olucak ;
Telefonumuzu wireles paylaşım noktası olarak kullanabiliyoruz ancak bu sadece Mobil internetimizi paylaşmak için oluyor sanırım .. Ancak benim istediğim wireless modeme telefondan bağlanıp telefondan diğer cihazlara ara bağlantı oluşturmak acaba bunu yapabilirmiyim yada nasıl yaparım ??
Arkadaşlar bir sorum olucak ;
Telefonumuzu wireles paylaşım noktası olarak kullanabiliyoruz ancak bu sadece Mobil internetimizi paylaşmak için oluyor sanırım .. Ancak benim istediğim wireless modeme telefondan bağlanıp telefondan diğer cihazlara ara bağlantı oluşturmak acaba bunu yapabilirmiyim yada nasıl yaparım ??