Ben kullandım S3 mini de yapmıştım S4 ü rootlamak istemiyorum Ama S3 minide acaip eğlendiğim zamanlar oldu Oturduğum Cafe'lerde birkaç kez kestim Şehirler arası otobüste telefonla girenler vardı Kestim herkes Muavine net te sorun var dedi Muavin kapatıp açtı En son okul kütüphanesinde binlerce öğrencinin internetini kesip kul hakkına girdikten sonra tövbe edip programı sildim Hiç kalmadım ama öğrenci yurtları için 1 e 1 bir program
Ben kullandım S3 mini de yapmıştım S4 ü rootlamak istemiyorum Ama S3 minide acaip eğlendiğim zamanlar oldu Oturduğum Cafe'lerde birkaç kez kestim Şehirler arası otobüste telefonla girenler vardı Kestim herkes Muavine net te sorun var dedi Muavin kapatıp açtı En son okul kütüphanesinde binlerce öğrencinin internetini kesip kul hakkına girdikten sonra tövbe edip programı sildim Hiç kalmadım ama öğrenci yurtları için 1 e 1 bir program
Wifi ağına normal olarak bağlandıktan sonra yapabiliyorsun istediğini Yani şifre gerekiyorsa şifre girmen gerek Dostum eğlence amaçlı iyi bir program arkadaşlarına hava atabilirsin bak netiniz elimde falan diye ama diğer türlü diğerlerinin internetini kesmek iyi birşey değil Kul hakkına girmeyin diğer güzel yanlarından birisi kaç kişi o modeme bağlanıyor ve hangi cihaz İphone mi Samsung mu görüyorsun istediğin cihazın internetini ayrı olarak kesebildiğin gibi tümünü de kesebiliyorsun