------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Andevoid

Üye
bende sandisk ultra 8gb var iyimi

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Malesef boyut saplantılı olmasaniz iyi olur kullandığınız hafıza kartı class ne kadar yüksek olursa okadar hızlı ve kaliteli olur örnek class 10

Tepkiler: tomy1925 ve baby_face_

Sciondar

Üye
Yani ben 8 gb ya kendine yetiyor mu diye demiştim tabi 8gb class 10 64 gb class 10 değilse tabiki 64 lük ten iyidir

Tepkiler: tomy1925 ve Nextman

tomy1925

Üye
Hafiza karti deyip yarami desmeyin 32 GB yetmiyor yanimda harici ota kablosu ve 16 GB flash bellek le dolasiyorum acilen 64 luk bulmam lazim izmirde bilen arkadaşlar varsa bi zahmet soylesin

Hafiza karti deyip yarami desmeyin 32 GB yetmiyor yanimda harici ota kablosu ve 16 GB flash bellek le dolasiyorum acilen 64 luk bulmam lazim izmirde bilen arkadaşlar varsa bi zahmet soylesin
Cumartesi günleri kemeraltında çalışıyorum, telefonculara sorarım.

bela55

Üye
s.a Andoid de wifikill diye bir program warmıs kullanan veya bu program hakkında bilgisi olan warmı ?

s.a Andoid de wifikill diye bir program warmıs kullanan veya bu program hakkında bilgisi olan warmı ?
Kullanamdım fakat hakkında biraz bilgim var. Sanırsam wifideki herkesin internetini kesiyor sadece sende kalıyo. Root lazım bunu yapmak için.

bela55

Üye
kesecegin wifi agının şifresini bilmemiz gerekiyomu ? yoksa wifi agına girdikten sonra mı kesiyoz

uguro

Üye
Ben kullandım S3 mini de yapmıştım S4 ü rootlamak istemiyorum Ama S3 minide acaip eğlendiğim zamanlar oldu Oturduğum Cafe'lerde birkaç kez kestim Şehirler arası otobüste telefonla girenler vardı Kestim herkes Muavine net te sorun var dedi Muavin kapatıp açtı En son okul kütüphanesinde binlerce öğrencinin internetini kesip kul hakkına girdikten sonra tövbe edip programı sildim Hiç kalmadım ama öğrenci yurtları için 1 e 1 bir program

Tepkiler: uguro07, bela55 ve muratvemine

Tepkiler: muratvemine

uguro

Üye
kesecegin wifi agının şifresini bilmemiz gerekiyomu ? yoksa wifi agına girdikten sonra mı kesiyoz
Wifi ağına normal olarak bağlandıktan sonra yapabiliyorsun istediğini Yani şifre gerekiyorsa şifre girmen gerek Dostum eğlence amaçlı iyi bir program arkadaşlarına hava atabilirsin bak netiniz elimde falan diye ama diğer türlü diğerlerinin internetini kesmek iyi birşey değil Kul hakkına girmeyin diğer güzel yanlarından birisi kaç kişi o modeme bağlanıyor ve hangi cihaz İphone mi Samsung mu görüyorsun istediğin cihazın internetini ayrı olarak kesebildiğin gibi tümünü de kesebiliyorsun

Tepkiler: uguro07 ve muratvemine
Wifi cekim gucunde stabilsizlik var sizdede oyle mi? Yani 3 dis cektigi yerden 1 disde cekebiliyor bazen

uguro

Üye
Wifi cekim gucunde stabilsizlik var sizdede oyle mi? Yani 3 dis cektigi yerden 1 disde cekebiliyor bazen
Telefon açısından konuşuyorum bende yok öyle bir problem wifikiller açısından diyorsanız bilgim yok...

Tepkiler: muratvemine
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sarjim cok cabuk bitiyor napmam gerek

Ekli dosyalar

Yönetici tarafından düzenlendi:

fkrtbckc

Üye
arkadaşlar s4 için tema önerilerinizi bekliyorum. Resimli atarsanız çok makbule geçecek