------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

ozcan19821982

ozcan19821982

Üye
evet biraz daha hızlı 4.2 e göre daha stabil gözüküyor ama nedense sayac yüzünden ve türkiye sürümü olan 4.3 gec kalması yüzünden rusya ya uyuz oldum alakası yok ama bi kere uyuz kaptık işte:D:D
Aynen . Ama suan için elimizden bişey gelmiyor. Sadece rusya için değil turkiye romundada sayacı sıfırlayamicaz. Sorun genel bi sorun aslinda. Tabiki rom larla fazla uğraşmayanlar için sorun yok

• Beğen
Tepkiler: tomy1925

tomy1925

tomy1925

Üye
Aynen . Ama suan için elimizden bişey gelmiyor. Sadece rusya için değil turkiye romundada sayacı sıfırlayamicaz. Sorun genel bi sorun aslinda. Tabiki rom larla fazla uğraşmayanlar için sorun yok
aynen öyle bütün 4.3 stock sürümler için gecerlidir root atan simdilik sıkıntı yasayabilir sayac konusunda:hmmm

• Beğen
Tepkiler: .caner.
Sciondar

Sciondar

Üye
Bu sayaç sıfırlama rootla ilgili birşey mi:hmmm

• Beğen
Mem_et

Mem_et

Üye
Arkadaslarben s4 ekranınıpc ile paylaşmak istiyorum ,oyun oynadıgımda ekranı nasıl pc atavam bilmiyorum acıkçası bu konuda fikri olan varmı ..
screen mirroring bulmuyor hic şey...

tomy1925

tomy1925

Üye
4.3 de kameradan atma problemiyle karşılaşmadınmı hiç?beni her girdiğimde kameradan atıyordu 4.3
Dogan atmamasi lazim! Ben sayac haric hic bi sikinti ile karsilasmadim.sen 4.3 yuklerken yuklemeden sonra wipe islemlerini yaptinmi?:hmmm

ozcan19821982

ozcan19821982

Üye

mcdogan20

Üye
yaptım ama beni kameradan her girdiğimde atıyor nedense

ozcan19821982

ozcan19821982

Üye
  • Beğen
Tepkiler: tomy1925
suskunderbedar3

suskunderbedar3

Üye
Hala aynı fikirdeyim, Kasım'dan önce gelmez :no:
Hafta İçi Yükleme Yapılıyor Ülkelere suan zaten 7 ülke ye verilmiş geçen pazartesi 4 ülke birden aldı farklı saatlerde , Eger Yarın Turkiyeye Verilmezse 4.3 umudumu keserim Kasım ortasına bulur bu gidişle.

• Beğen
Tepkiler: baby_face_, Sciondar ve .caner.
.caner.

.caner.

Üye
Hafta İçi Yükleme Yapılıyor Ülkelere suan zaten 7 ülke ye verilmiş geçen pazartesi 4 ülke birden aldı farklı saatlerde , Eger Yarın Turkiyeye Verilmezse 4.3 umudumu keserim Kasım ortasına bulur bu gidişle.
Yüklemeni tavsiye etmiyorum.

suskunderbedar3

suskunderbedar3

Üye
  • Beğen
uguro

uguro

Üye
Aynen bende öyle düşünüyorum... yarında gelmez ise kasım ortasını beklemek zorunda kalıcaz...

• Beğen
Tepkiler: suskunderbedar3
.caner.

.caner.

Üye
İlk başta yüklemicem geldiği zaman yükleyen arkadaşlar sorunları belirtir burdan baktım çok sorun var bu sürümde kalırım :)
Sayac sıfırlama çıkana kadar yuklemeyecegim.
O kadar romu boşuna mı indirdim.

• Beğen
Tepkiler: tomy1925 ve suskunderbedar3

mcdogan20

Üye

Üst Alt