Evet ledler çok işe yarıyo.İyi bu ledler cok iyi 4.3 vermiuon ama iyi telefon yapıyorsun samsung![]()
Ben sadece kapatılıyor diye biliyordumBildirim renkleri değiştirilebiliyor
Yok renkeleri degisiyoBen sadece kapatılıyor diye biliyordum
Nerden işteYok renkeleri degisiyo
Tapatalkı ayarlardan degistirebilirsinNerden işte
Bişey değil

Extra gelen 9 uygulama var knox hariçözcan sen 4.3 kurduktan snra güvenli modda hangi uygulamaları sonlandırarak şarj olayını çözdün?aklında kaldımı sonlandırdığın uygulamalar ve şarj durumun nasıl durdurmadan öncekine göre
Telefonunun durumu nedir suanumarım insallah bekliycez gerci olmadı ocak ayında arkadasa satar S5 alırızkesin sayac işinin cözümü vardır hintli arkadas bulur en yakın zamanda olmadı xda da ki arkadaslar muhakak üstünde duruyorlardır konunun kimsenin mağdur olcagını sanmam ben haric
![]()
Ben guncellememSadece 7 ulke almis 4.3u.
Biz 2014 e kadar aliriz insalllah![]()

özcan 4.3 rusya romundan sonra 4.2 xxubmea romu olan 4.2 döndüm cihaz root lu ve cwm phils touch v.5 yüklü sayac 1 cihaz garanti dısı malesef bootloader ise XXUEMJ5 olarak görünüyor yani rusya sürümü:SExtra gelen 9 uygulama var knox hariç
Telefonunun durumu nedir suan
Durumumuz aynı deseneözcan 4.3 rusya romundan sonra 4.2 xxubmea romu olan 4.2 döndüm cihaz root lu ve cwm phils touch v.5 yüklü sayac 1 cihaz garanti dısı malesef bootloader ise XXUEMJ5 olarak görünüyor yani rusya sürümü:S
ama ben 4.3 de bekliyorum biraz daha hizli sanki 
evet biraz daha hızlı 4.2 e göre daha stabil gözüküyor ama nedense sayac yüzünden ve türkiye sürümü olan 4.3 gec kalması yüzünden rusya ya uyuz oldum alakası yok ama bi kere uyuz kaptık işteDurumumuz aynı deseneama ben 4.3 de bekliyorum biraz daha hizli sanki
![]()