laz6116 Üye axi58' Alıntı: Ekran fotograf ini nasil cekiyoruz iphondaki gibi yaptim olmadi? Genişletmek için tıkla ... Elinizi ekranin uzerine dikey bir bicimde koyunuz ve ardindan ekrana hizli bir sekilde surterek geciriniz ve foto cektiniz ))
axi58' Alıntı: Ekran fotograf ini nasil cekiyoruz iphondaki gibi yaptim olmadi? Genişletmek için tıkla ... Elinizi ekranin uzerine dikey bir bicimde koyunuz ve ardindan ekrana hizli bir sekilde surterek geciriniz ve foto cektiniz ))
cardanadam Üye Nextman' Alıntı: Bür gün topluyacam herkesi bir bendemi tuhaflık var hiç bişey olmuyor Genişletmek için tıkla ... bendede hiç bir problem yok çatır çatır çalışıyor telefon
Nextman' Alıntı: Bür gün topluyacam herkesi bir bendemi tuhaflık var hiç bişey olmuyor Genişletmek için tıkla ... bendede hiç bir problem yok çatır çatır çalışıyor telefon
axi58 Üye laz6116' Alıntı: Elinizi ekranin uzerine dikey bir bicimde koyunuz ve ardindan ekrana hizli bir sekilde surterek geciriniz ve foto cektiniz )) Genişletmek için tıkla ... Anlamadım:/
laz6116' Alıntı: Elinizi ekranin uzerine dikey bir bicimde koyunuz ve ardindan ekrana hizli bir sekilde surterek geciriniz ve foto cektiniz )) Genişletmek için tıkla ... Anlamadım:/
Nextman Emekli Yönetici Konu Sahibi Ekran görüntüsü almak icin menu tusu ile ayni anda power tusuna basıp ekran görüntüsü alabilirisiniz
laz6116 Üye Google ye galaxy s4 ekran goruntusu nasil alinir yaz yada you tube dan arattir bu sekilde bulursun )
cardanadam Üye axi58' Alıntı: Anlamadım:/ Genişletmek için tıkla ... http://www.youtube.com/watch?v=O5jf0QjhMnI
Nextman Emekli Yönetici Konu Sahibi canazoe' Alıntı: Toplu mesaj atma olayı 10 kullanıcıda sınırlı Bunu arttırmanın bir yolu var mıdır? Genişletmek için tıkla ... Root ile yapabilirsiniz
canazoe' Alıntı: Toplu mesaj atma olayı 10 kullanıcıda sınırlı Bunu arttırmanın bir yolu var mıdır? Genişletmek için tıkla ... Root ile yapabilirsiniz
cardanadam Üye Nextman' Alıntı: Root ile yapabilirsiniz Genişletmek için tıkla ... sen Root yaptınmı?
Nextman Emekli Yönetici Konu Sahibi cardanadam' Alıntı: sen Root yaptınmı? Genişletmek için tıkla ... Sen yaptin mı ?
cardanadam Üye Nextman' Alıntı: Sen yaptin mı ? Genişletmek için tıkla ... yok böyle daha sağlıklı çalışıyor sanki
canazoe Üye cardanadam' Alıntı: cwm modunda yüklenen gerekiyor Genişletmek için tıkla ... Birşey anlamadım desem
cardanadam Üye Nextman' Alıntı: Ben biraz daha bekliyecem omega romda guzel bu arada Genişletmek için tıkla ... evet omega romu bende beğendim s2 de kullanıyordum s4 için çıktımı acaba
Nextman' Alıntı: Ben biraz daha bekliyecem omega romda guzel bu arada Genişletmek için tıkla ... evet omega romu bende beğendim s2 de kullanıyordum s4 için çıktımı acaba
Nextman Emekli Yönetici Konu Sahibi cardanadam' Alıntı: evet omega romu bende beğendim s2 de kullanıyordum s4 için çıktımı acaba Genişletmek için tıkla ... Tabiki bende ay sonunda yuklerim artik orjinalde bazı testlerim var
cardanadam' Alıntı: evet omega romu bende beğendim s2 de kullanıyordum s4 için çıktımı acaba Genişletmek için tıkla ... Tabiki bende ay sonunda yuklerim artik orjinalde bazı testlerim var
cardanadam Üye Nextman' Alıntı: Tabiki bende ay sonunda yuklerim artik orjinalde bazı testlerim var Genişletmek için tıkla ... ne gibi testler - - - Eklendi - - - orjinal romla omega arasında ne fark var
Nextman' Alıntı: Tabiki bende ay sonunda yuklerim artik orjinalde bazı testlerim var Genişletmek için tıkla ... ne gibi testler - - - Eklendi - - - orjinal romla omega arasında ne fark var
Nextman Emekli Yönetici Konu Sahibi cardanadam' Alıntı: ne gibi testler Genişletmek için tıkla ... Oyun sarj ve isinma testi birde wifi ile mobil cekim gücü vs. Ayrica 4.3 cıkması muhtemel.Root ve rom yukleme rehberleri var aslinda ben yinede yaparken bir rehber hazirlarim.
cardanadam' Alıntı: ne gibi testler Genişletmek için tıkla ... Oyun sarj ve isinma testi birde wifi ile mobil cekim gücü vs. Ayrica 4.3 cıkması muhtemel.Root ve rom yukleme rehberleri var aslinda ben yinede yaparken bir rehber hazirlarim.