uguro
Üye
Gelir Gelir
Askıda diyor. Yüzlerce ülke var askıda bekleyen, gelir bize.

Gelir Gelir
Askıda diyor. Yüzlerce ülke var askıda bekleyen, gelir bize.

cihazım şarj olmuyordu servise gönderdim.. internet üzerinden takibini yaparken cihazın durumu kısmında "SUB MAİN BEKLİYOR" yazıyordu.. acaba anakartımı değişiyor cihazın ? tam anlayamadım
Hayır anakart değişimi için başka bir şekilde yazıyordu sanki teleservice mi ?GÜNCEL!
Hayır anakart değişimi için başka bir şekilde yazıyordu sanki teleservice mi ?
bu kaynak kodlarinidami guncellememiz lazim kies kendi guncellemiyormu?Sanırsam Samsung, S4'ün kernel kodlarını vermiş
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kendimız mi güncellicez o kodlari hocamYok hayir geliştirilmesi icin veriliyor![]()
Hayir arkadaşım geliştirici kisiler için gerekli kodlar bunlar.Kendimız mi güncellicez o kodlari hocam
Anladım hocam SağolHayir arkadaşım geliştirici kisiler için gerekli kodlar bunlar.

Tabi gorevimiz bu bizimsaol usta ne oldugunu bilelimyoksa telefona onuda flasliyacaz
![]()
bu arada market guncellemesi gelmiş guncelleme yakındır bilginize telefonlari kontrol edersiniz artik 
Gece yatmadan önce bu haberi verdiniz ya Allah işinize kolaylık versinTabi gorevimiz bu bizimbu arada market guncellemesi gelmiş guncelleme yakındır bilginize telefonlari kontrol edersiniz artik
![]()
) hayırlı gecelerMarketi guncelleyemedim ben abi.Rica ederim görevimizherzaman böyle oluyor ondan fikir yürütmek kolay oluyor
![]()
Sürüm nedir?Marketi guncelleyemedim ben abi.