Galaxy S4 için Android 4.4.2 KitKat güncellemesi yayınlanmaya başladı

Sponsorlu Bağlantılar

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Acaba , ne zaman baslar ?

Eray1910

Üye
Beyler an itibariyle güncelleme kontrolü yaptım ve 358 mb lık bir güncelleme indirmeye başladı telefonum sanırım 4.4.2 geliyor :)
Telefon Samsung Galaxy S4 i9505 modeli :)

Edit; Güncelleme indi açıklamada 4.4.2 yazıyor şuan kurulumu yapıyorum. Bu arada telefonum İsviçre'den geldi pasaporta kaydettirdim resmi cihaz :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
muratvemine

muratvemine

Üye
Beyler an itibariyle güncelleme kontrolü yaptım ve 358 mb lık bir güncelleme indirmeye başladı telefonum sanırım 4.4.2 geliyor :)
Telefon Samsung Galaxy S4 i9505 modeli :)

Edit; Güncelleme indi açıklamada 4.4.2 yazıyor şuan kurulumu yapıyorum. Bu arada telefonum İsviçre'den geldi pasaporta kaydettirdim resmi cihaz :)

Telefonun akiciliginda hizinda degismeler var mi?

Eray1910

Üye
İlk başta telefon açıldığında çok fazlaca kasma vardı meğer uygulama güncellemeleri yüklemeler falan yapıyormuş bayağı fazlaca uygulama güncelledi 15 dakika falan sürdü yani :) sonrasında bu saate kadar hiç kasma görmedim ilk olarak statü barda ekran parlaklık kısmında otomatik kutucuğunda ki "k" harfi aşağıda gözüküyor onu fark ettim bende mi var sadece bilmiyorum :) şarj çubuğu beyaz renk olmuş ayarlarda birkaç değişiklik var örneğin launcher için ev ekranını seçebiliyorsun ayarlardan telefon daha stabil durumda geldi ve şarj daha uzun süre gitti gibi geldi ama daha kullanmaya devam etmek lazım :)

AnıL-D, arkadaş sormuş zaten soracağını usta yanıtlayabilirdin :)

Anil-D

Anil-D

Üye
İlk başta telefon açıldığında çok fazlaca kasma vardı meğer uygulama güncellemeleri yüklemeler falan yapıyormuş bayağı fazlaca uygulama güncelledi 15 dakika falan sürdü yani :) sonrasında bu saate kadar hiç kasma görmedim ilk olarak statü barda ekran parlaklık kısmında otomatik kutucuğunda ki "k" harfi aşağıda gözüküyor onu fark ettim bende mi var sadece bilmiyorum :) şarj çubuğu beyaz renk olmuş ayarlarda birkaç değişiklik var örneğin launcher için ev ekranını seçebiliyorsun ayarlardan telefon daha stabil durumda geldi ve şarj daha uzun süre gitti gibi geldi ama daha kullanmaya devam etmek lazım :)

AnıL-D, arkadaş sormuş zaten soracağını usta yanıtlayabilirdin :)
anlamadim hocam

Eray1910

Üye
@AnıL-D
Arkadaş "telefon akıcılık ve hızında değişiklik oldu mu ?" diye sormuş siz "ben 8 gündür kullaniyorum sor cevaplayayim" demişsiniz :)

• Beğen
Tepkiler: Anil-D
Anil-D

Anil-D

Üye
@AnıL-D
Arkadaş "telefon akıcılık ve hızında değişiklik oldu mu ?" diye sormuş siz "ben 8 gündür kullaniyorum sor cevaplayayim" demişsiniz :)
evet dogrudur kasma gormedim sistem iyi bence stabil sarjda 5 saat 20 den asagi almadim ekran suresini masaalah ama romlara gecmek istiyorum bunlar sıktı artik

muratvemine

muratvemine

Üye
Galeriye, kameraya muzikcalar vs. açarken hizlanmalar var mi?Ve de fotograf cekme hizinda degisme var mi?

Eray1910

Üye
Kilit ekraninda sag altta kamera ikonu var onu yukari cekerek acabiliyorsun, kamera acilisi ve odaklamasi daha iyi gibi geldi bana.. galeride degisiklik yok biraz daha stabil ama ustune basar basmaz aninda gelmiyor belki de bendeki asiri yuklemedendir.. muzikcalar anlamadigim sekilde cok hizli aciliyor 350-400 arasi sarki var hic bekletmeden aninda cevap veriyor yaptiklarima :)

muratvemine

muratvemine

Üye
Iyiymis

Eray1910

Üye
Ben gayet saglikli buldum 4.3 den daha fazla icime sindi :)

Ali58_58

Ali58_58

Üye
anıl kardeş s4te 4.4.2 kulanıyorsan bir video hazırlyabilrsen sevinirim merak ediyorum nasıl olduğunu ne kadar stabilleştiğini :)

Eray1910

Üye
Ali58_58, ekran videosu icin root gerekli mi ? Degilse ben cekebilirim :)

abluka1993

Üye
S4 için Rusya 4.4.2 atacağım fakat, yüklü olan uygulamalar siliniyor mu?

002851

Üye
Türkiye icin note 3 4.4 geldi arkadaslar sabah ben yukledim

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Cihazı nereden almıştın?

Üst Alt