ANIL
Admin
Türkiye de ki cihazlara da dağıtım başladı değil mi ?
Hayır abi başlamadı henüz.
Türkiye de ki cihazlara da dağıtım başladı değil mi ?

Beyler an itibariyle güncelleme kontrolü yaptım ve 358 mb lık bir güncelleme indirmeye başladı telefonum sanırım 4.4.2 geliyor
Telefon Samsung Galaxy S4 i9505 modeli
Edit; Güncelleme indi açıklamada 4.4.2 yazıyor şuan kurulumu yapıyorum. Bu arada telefonum İsviçre'den geldi pasaporta kaydettirdim resmi cihaz![]()
ben 8 gündür kullaniyorum sor cevaplayayimTelefonun akiciliginda hizinda degismeler var mi?
sonrasında bu saate kadar hiç kasma görmedim ilk olarak statü barda ekran parlaklık kısmında otomatik kutucuğunda ki "k" harfi aşağıda gözüküyor onu fark ettim bende mi var sadece bilmiyorum
şarj çubuğu beyaz renk olmuş ayarlarda birkaç değişiklik var örneğin launcher için ev ekranını seçebiliyorsun ayarlardan telefon daha stabil durumda geldi ve şarj daha uzun süre gitti gibi geldi ama daha kullanmaya devam etmek lazım 

anlamadim hocamİlk başta telefon açıldığında çok fazlaca kasma vardı meğer uygulama güncellemeleri yüklemeler falan yapıyormuş bayağı fazlaca uygulama güncelledi 15 dakika falan sürdü yanisonrasında bu saate kadar hiç kasma görmedim ilk olarak statü barda ekran parlaklık kısmında otomatik kutucuğunda ki "k" harfi aşağıda gözüküyor onu fark ettim bende mi var sadece bilmiyorum
şarj çubuğu beyaz renk olmuş ayarlarda birkaç değişiklik var örneğin launcher için ev ekranını seçebiliyorsun ayarlardan telefon daha stabil durumda geldi ve şarj daha uzun süre gitti gibi geldi ama daha kullanmaya devam etmek lazım
AnıL-D, arkadaş sormuş zaten soracağını usta yanıtlayabilirdin![]()
evet dogrudur kasma gormedim sistem iyi bence stabil sarjda 5 saat 20 den asagi almadim ekran suresini masaalah ama romlara gecmek istiyorum bunlar sıktı artik@AnıL-D
Arkadaş "telefon akıcılık ve hızında değişiklik oldu mu ?" diye sormuş siz "ben 8 gündür kullaniyorum sor cevaplayayim" demişsiniz![]()