Bence direk kurun ben note 3 e 4.4.2 çıktığı gün kurdum oda ilk Rusya ya çıktı nerdeyse 2 ay oldu Tr ye gelmedi daha ne zaman gelecek belli de değil

bana bugün geldi 4.4.2
hayır almanyaCihazin turkiye mi ?
aynenBu s4 mu?
Epey iyiymis valla S3te en fazla 3.5 saat gordum ekrani.
vallahami bence kötü s4 kullanicilar kulubune koyacaktim yanlislikla buraya koydumEpey iyiymis valla S3te en fazla 3.5 saat gordum ekrani.
18 ocakta yükledim geçen hafta da 25 mb lik bi güncelleme geldiO kadar da olmamistir![]()
himm hocam bi sayac sifirlama bulunmadi ya18 ocakta yükledim geçen hafta da 25 mb lik bi güncelleme geldi
araştırdım sadece 4 g modelinde var gerek te yok zaten servislik bi durum olmaz heralde şimdiye kadar lumia 920 dışında servise telefon göndermedim oda üretim hatasiydi inşallah servislik bi durum olmaz rootladim bi kere is işten geçtihimm hocam bi sayac sifirlama bulunmadi ya
Gerçi bi servise sordum rootlayinca garanti niye bozuluyor bu android i açık kaynak istediğimizi yapalım diye alıyoruz dedim teknisyen eğer root bi donanıma zarar verirse ozaman garanti dışı kalır dedi mesela ses yükselttin hoparlör patladı garanti dışı olur dedi ne kadar doğru bilmiyorum ama mantıken öyle olmasi lazim atıyorum telim rootlu home butonum bozuldu servis dışı ne alaka kihimm denemek lazimara
araştırdım sadece 4 g modelinde var gerek te yok zaten servislik bi durum olmaz heralde şimdiye kadar lumia 920 dışında servise telefon göndermedim oda üretim hatasiydi inşallah servislik bi durum olmaz rootladim bi kere is işten geçtiGerçi bi servise sordum rootlayinca garanti niye bozuluyor bu android i açık kaynak istediğimizi yapalım diye alıyoruz dedim teknisyen eğer root bi donanıma zarar verirse ozaman garanti dışı kalır dedi mesela ses yükselttin hoparlör patladı garanti dışı olur dedi ne kadar doğru bilmiyorum ama mantıken öyle olmasi lazim atıyorum telim rootlu home butonum bozuldu servis dışı ne alaka ki
yok yapmak istedigim böyle seyler deyil benim görsel olarak değişime ugramaara
araştırdım sadece 4 g modelinde var gerek te yok zaten servislik bi durum olmaz heralde şimdiye kadar lumia 920 dışında servise telefon göndermedim oda üretim hatasiydi inşallah servislik bi durum olmaz rootladim bi kere is işten geçtiGerçi bi servise sordum rootlayinca garanti niye bozuluyor bu android i açık kaynak istediğimizi yapalım diye alıyoruz dedim teknisyen eğer root bi donanıma zarar verirse ozaman garanti dışı kalır dedi mesela ses yükselttin hoparlör patladı garanti dışı olur dedi ne kadar doğru bilmiyorum ama mantıken öyle olmasi lazim atıyorum telim rootlu home butonum bozuldu servis dışı ne alaka ki
root gerektirmeyen launcher ler var onları dene istersenyok yapmak istedigim böyle seyler deyil benim görsel olarak değişime ugrama
zaten launcher kullaniyorum 6 gundurde rus 4.4.2 kullaniyomroot gerektirmeyen launcher ler var onları dene istersen
en iyisini yapmışsın hangi launcher kullanıyorsun?zaten launcher kullaniyorum 6 gundurde rus 4.4.2 kullaniyom