Galaxy S4 için Android 4.4.2 KitKat güncellemesi yayınlanmaya başladı

Sponsorlu Bağlantılar

alical33

alical33

Üye
Bence direk kurun ben note 3 e 4.4.2 çıktığı gün kurdum oda ilk Rusya ya çıktı nerdeyse 2 ay oldu Tr ye gelmedi daha ne zaman gelecek belli de değil

muratvemine

muratvemine

Üye
Anil-D

Anil-D

Üye

mustafaytug

Üye
bana bugün geldi 4.4.2

• Beğen
Tepkiler: muratvemine
IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Bu s4 mu?

alical33

alical33

Üye
ara
himm hocam bi sayac sifirlama bulunmadi ya
araştırdım sadece 4 g modelinde var gerek te yok zaten servislik bi durum olmaz heralde şimdiye kadar lumia 920 dışında servise telefon göndermedim oda üretim hatasiydi inşallah servislik bi durum olmaz rootladim bi kere is işten geçti:)Gerçi bi servise sordum rootlayinca garanti niye bozuluyor bu android i açık kaynak istediğimizi yapalım diye alıyoruz dedim teknisyen eğer root bi donanıma zarar verirse ozaman garanti dışı kalır dedi mesela ses yükselttin hoparlör patladı garanti dışı olur dedi ne kadar doğru bilmiyorum ama mantıken öyle olmasi lazim atıyorum telim rootlu home butonum bozuldu servis dışı ne alaka ki

• Beğen
Tepkiler: Anil-D
Anil-D

Anil-D

Üye
ara
araştırdım sadece 4 g modelinde var gerek te yok zaten servislik bi durum olmaz heralde şimdiye kadar lumia 920 dışında servise telefon göndermedim oda üretim hatasiydi inşallah servislik bi durum olmaz rootladim bi kere is işten geçti:)Gerçi bi servise sordum rootlayinca garanti niye bozuluyor bu android i açık kaynak istediğimizi yapalım diye alıyoruz dedim teknisyen eğer root bi donanıma zarar verirse ozaman garanti dışı kalır dedi mesela ses yükselttin hoparlör patladı garanti dışı olur dedi ne kadar doğru bilmiyorum ama mantıken öyle olmasi lazim atıyorum telim rootlu home butonum bozuldu servis dışı ne alaka ki
himm denemek lazim

ara
yok yapmak istedigim böyle seyler deyil benim görsel olarak değişime ugrama

Yönetici tarafından düzenlendi:
Anil-D

Anil-D

Üye
solo

_JacKoLovsKi_

_JacKoLovsKi_

Üye
bu kitkat güncellemesinde ne gibi farklılıklar var ?

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Türkiye de ki cihazlara da dağıtım başladı değil mi ?

Üst Alt