Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar tarifeye ek alacagim icin en iyi telefonlar bunlar hangisini alayim
Fenomenon
Üye
Huawei G7 kesinlikle
nokia 603
Üye
Konu Sahibi
up up up
byAndroid
Üye
G7 bencede
Exdkiller
Üye
Bence desire 820 herseyiyle cok guzel
furkankaya559758
Üye
Ben sana S4 almanı öneririm. Ama Huawei G7'de kağıt üstünde güzel duruyor. İkisini inceleme şansı bulursan daha iyi olur.
muhammettvurucu
Üye
Huawei g7 lolipopla uçacak bir cihaz. Snapdragon 410 un uyumsuzluğu var sadece şu an her oyunu orta grafikte sorunsuz oynar onun dişinda böyle malzeme kalitesi kamera ekran ve en önemlisi 3000mah pil yok kesinlikle g7
3onur5
Üye
g7 al tabikide ama tasarım bakımından lg g3 beat derim ben beat aldım gayet güzel telefon tek sorunu klavyesi hızlı yazınca geç tepkime yapıyor swiftkeyi yükledim bu sorunda ortadan kalktı orjinal klavyede yazılımla düzelir diye bekliyorum
alical33
Üye
g7 sadece kağıt üzerinde iyi değil gerçektende iyi bi telefon ev arkadaşıma aldık 1 aydır falan kullanıyor özellikle malzeme kalitesi çok iyi fiyatına göre çok iyi bi telefon g7 yi tavsiye ederim
Rıza Soylu
Üye
Ben olsam G7 alırdım.
nokia 603
Üye
Konu Sahibi
hocam seçeneklere note3 neo da eklendi
hocam seçeneklere note3 neo da eklendi
spacekiller
Üye
S4 İYİDİR
YaşlıTaşCocuk54
Üye
Paran yetiyorsa desire 820
98farom98
Üye
Bence G7
nokia 603
Üye
Konu Sahibi
g7 ye 5.0 gelecek mi hic bilgi bulamadim sadece almanca bi sitede gordum baska da gormedim