Galaxy S4 Aksesuarları

Sponsorlu Bağlantılar

sarimakas

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S4 Aksesuarları
Samsung'un geçen hafta piyasaya tanıttığı yeni cihazı bir çok yeni özelliği ve üstün performansı beraberinde getirdi. Galaxy S4'ü daha renkli ve daha kullanışlı hale getiren aksesuarlarla cihazı daha etkin kullanmanız mümkün. Aşağıda listelenen aksesuarlarla 4'ünüz hem daha renkli hem de daha kullanışlı bir hale gelebilir.

Siz adım attıkça adımlarınızı kaydeden S Band, yaktığınız kalori ve yürüdüğünüz mesafe gibi bilgileri kayıt altına alarak telefonunuza gönderebiliyor. Ürün, 10 metreye kadar suya dayanıklı bir yapıya da sahip.



Flip Cover mantığının bir adım öteye taşınmış ve Galaxy S4'e uyarlanmış hali. S-View Cover ile Galaxy S4'ü dış etkilerden koruyabilirsiniz.


Bluetooth üzerinden erişimini sağlayan, kimlik denetimini ise NFC ile gerçekleştiren Game Pad, mobil oyun tutkunlarını hedefliyor.

Telefonunuza herhangi bir kablo bağlantısı yapmadan kablosuz olarak şarj edebileceğiniz hem mat hem de stant.

Galaxy S3'ten bu yana var olan Flip Cover'lar cıvıl cıvıl renkler ile Galaxy S4 kullanıcılarına sunuldu.

Klasikleşmiş dikey girişli deri koruma kabı.

Güvenlik düzeyi artırılmış koruma kabı.

Spor esnasında nabız grafiğini telefonunuzun ekranına taşıyan bu aksesuar, Running Mate App uygulamasıyla Bluetooth üzerinden çalışıyor.

S-Health 2.0 uygulamasıyla Bluetooth üzerinden entegre çalışan bu araç, bir çeşit baskül aslında. 7 kullanıcıya kadar kayıt tutabilen ürün, kilonuzu dijital olarak takip etmenize imkan tanıyor.
 


lobi55

lobi55

Üye
en fazla dikkatimi çeken kablosuz sarj olayı.)
 
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
S View Cover En İyisi Sonra Hdmı Bağlantı Kablosu
 


Üst Alt