galaxy s4 12 ocak pazar sorunu kendiliğinden sd kart uygulama silinme sıkıntısı

Sponsorlu Bağlantılar

venoma

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s4 12 ocak pazar sorunu kendiliğinden sd kart uygulama silinme sıkıntısı
slm bi sorum olucak oncelikle sunu soyleyim cihazin root yazilim islerini vs vs gozu kapali yapacak kadar tecrubem var ama dun cok ilginc bir sorun yasadim aslinda yazmiycaktim ama amcamin ogluda aksam ayni sorunla gelince acaba samsungun bi halt yemesimi diye dusundum neyse konu şu dun ögleden sonra cihazla internete falan bakiyordum bir ara sd karttan bir dosya lazim oldu sd karta girdigimde klasorlerin bas harflerinin silinip yerine
µTorrent isminin başındaki µ harfinin oldugunu dcim vs dosyalarin iceriklerinin tamamen silindigini farkettim. (bu arada telefonda u torrent kurulu değildi) recuva gibi bir cok dosya kurtarma yazilimi denememe ragmen hic bir dosyami geri kurtaramadim bastada dedigim gibi bu gun amca oglu geldi abi benim sd kart bozuldu hic bir dosyam yok diyince ne zaman oldu diye sordum benimle hemen hemen ayni zamanda olmus onun sd kart kingston 32 gb cl4 benimki 32gb sandisk ultra cl10. aynı zamanda bende ve amca oğlunun cihazında bir kaç uygulamanın logosu pasif duruma geçmiş yani uygulama da sıkıntı oldunda siyah beyaz gözükmesi durumu. bahsettiğim uygulamalar onun cihazında farklı benim cihazımda farklı uygulamalar ayni sorunu yasayan oldumu acaba. sizce sorun google yada samsung uygulama guncellemelerinden kaynakli olabilirmi saygilar

Üst Alt