Galaxy Wonder Ram ve SD kart sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

philosopher554

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Wonder Ram ve SD kart sorunu
Merhaba arkadaşlar Galaxy Wonderi alalı 1.5 ay oldu . Telefon Rootlu . Bir kaç oyun var appplanet AVG gibi bir iki önemli uygulama var . Sorum şu :

Telefonu ben kullanmadığım zamanalarda bile herşey kapattıgım halde arka plandakileri de kapatığ görev yöneticisindende temizlediğim halde 270lerin altına düşmüyor ram . Buna kalıcı ve etkili bir çözüm önerebilir misiniz ?

Birde ben sd kartımı telefonun kendi hafıza kartı gibi gösterdm. Bu durumda uygulamaları sd karta taşı dediğim zaman telefonda mı çalıştırır ? yoksa yine normal sd kartta mı çalıştırır ?

- - - Eklendi - - -

Bir de Autostarts diye bir uygulama yükledim arka plandaki gereksiz şeyleri kalıcı olarak durdurmak için . Hangi sistem işlemlerini durdurursam sorn olmaz ?

ozakin70

ozakin70

Üye
arkadaşım sana senin isteklerin doğusunda ki tavsiyem androidi bırak yoksa işin içinden cikamassin gecistirirsin ancak ufak uygulamalar sayesinde

Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
arkadaşım sana senin isteklerin doğusunda ki tavsiyem androidi bırak yoksa işin içinden cikamassin gecistirirsin ancak ufak uygulamalar sayesinde

herkes androide geçiyor sende bırakmasınımı söylüyorsun

philosopher554

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım zarzor aldığım telefonu bırakmamı mı söylüyorsun :D Ben sistemi değştirmeden nasıl bir çözüm bulurum onu düşünüyorum :)

by_savcı

Üye
aynen benim telefondada aynı bazen 315 lerde gezdiği oluyo hiçbişey çalışmazken boşaltıyorum en aşağı 206 ya iniyor anında geri çıkıyo anlamadım bende çok program denedim çözüm bulamadım
:off:

ilhamisenses

Üye
Telefonumun: Sistem Belleği: 1,07 gb
Usb Bellek : 1,70 gb
sd kart : 14,93 gb idi.

Telefonu rootladım. Vold.fstab değişikliğini yaptım.

Sistem Belleği: 1,07 gb
Usb Bellek : 14,93 gb
sd kart : 1,70 gb oldu.

Bende bunu istiyordum fakat problem şurda indirdiğim programları sistem belleğine 1,07 gb olan yere kuruyor yani usb belleğe kurmuyor bununla ilgili ne yapabilirim.

• Beğen
Tepkiler: kspc

Üst Alt