Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
KarşılaştırmaGalaxy s3ümü iphone 4sle takas etmem doğru mu saçma mı
Sponsorlu Bağlantılar
Emrah_-06
Üye
Daha üstün değil. Oyun performansı s3 ün daha iyi bence
0MG90
Üye
Daha üstün. Hem grafik hemde işlemci hızı bakımından.
2495243
Kapalı Hesap
Arkadaslar sacmalamayin s3 zamaninda iphone 5 ile karsilastirilmis bir cihazdir s3 her yonuyle 4s den iyidir benden soylemesi 4s in tek espirisi ios kullandigi icin biraz daha stabil
blacktalon
Üye
galaxy s3 i5 l kıyaslayanlarda zaten samsungcular değil miydi sanki global değerlendirme örgütü incelemiş gibi galaxy s3 ile i5 aynı dönemde çıktığı için bi kıyaslama olmuştu yoksa samsung nereye 4s nereye
Arkadaslar sacmalamayin s3 zamaninda iphone 5 ile karsilastirilmis bir cihazdir s3 her yonuyle 4s den iyidir benden soylemesi 4s in tek espirisi ios kullandigi icin biraz daha stabil
Evet iyi, adam zaten kötü dememiş karşılaştırıldı demiş, videosuda var. O videonun sonucundada iyi olduğu çıkıyo ortaya.
Hatta bu böyledir bi sonraki nesilde muhtemelen 5 den iyi olacaktır diyolar.
2495243
Kapalı Hesap
Arkadaslar ben 5 den iyi oldugunu iddia etmiyorum ancak 4s den kesinlikle daha iyi tabi benim gorusum katilirsiniz katilmazsiniz ayri mesele