Galaxy S3'e ekran koruyucu jilatin takilirmi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ismuail

ismuail

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S3'e ekran koruyucu jilatin takilirmi ?
Arkadaslar galaxy S3 telefonumda mat ekran koruyucu var parmak izi birakmiyor parmagim cok guzel kayiyor eyvallah..ama ekran cozunurlugununde icine ediyor.Bu telefonlarda gorilla glass 2 var acaba hic jilatin takmasak sorun olurmu yani gorilla glass 2 olan telefona jilatin takiyoruz ferrari alip lpg takmak gibi olmuyomu sizcede ?

• Beğen
Tepkiler: ozakin70

alenkolik

alenkolik

Üye
Dediginde haklisin ekran çözünürlüğü bayagi bi düşüyor ama ekran cok hassas oldugu icin mecbur bende kullaniyorum. İlla da cikaricam dersen sen bilirsin ama ben kullan derim. En azından cizilmeyi ve kirlenmeyi engellemiş olursun.

Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye
kardeş ne olur ne olmaz sen tak jelatinini ben parlak çizilmez jelatin kullanıyorum ekran çözünürlüğü hiç eksilmiyor sanki hiç jelatin takılı değil 1 aydır falan parlak jelatin kullanıyorum jelatinde bile çizik yok mat kullanmanı tavsiye etmem çözürlüğü mahvediyor

blacktalon

blacktalon

Üye
telfonu kundaga sar öyle kullan daha iyi :) arkadasımda var jelatinli kullanıyor ve jelatinin altından iz çıktı ekranda içinden catlıyacak utanmasa nasıl telefon anlayamadım gorılla glass 2 fason

alien97

alien97

Üye
Parlak ekran koruyucu alın görüntü kalitesinde eksilme olmaz bende telefonumda parlak kullanıyorum telde jelatin olduğu hiç belli olmuyor.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Kardeşim tamam o telefonların ekranı çizilmeye dayanıklı ama yapılan araştırmalara göre ekranı en çok pantolonun cebindeki toz gibi şeyler çiziyormuş. Kum tanesi de öyle. Bence kullanmaya devam et.

ismuail

ismuail

Üye
    Konu Sahibi
En azından parlak takim diyorum ama oda kayganlığı alıyor ve parmak izi bırakıyormuş :o

ozakin70

ozakin70

Üye
Jilatin takılmaz jelatin takılır zaten :D

enterneoll

enterneoll

Üye
parlak jelatin kullan sadece biraz parlama yapıyor o kadar ama hiç yoktan iyidir.

alenkolik

alenkolik

Üye
telfonu kundaga sar öyle kullan daha iyi :) arkadasımda var jelatinli kullanıyor ve jelatinin altından iz çıktı ekranda içinden catlıyacak utanmasa nasıl telefon anlayamadım gorılla glass 2 fason

Senin arkadaşın telefonu düzgün kullanmasını bilmiyorsa gorilla glass ın suçu ne ? Diye sorarlar adama demi.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
Aynı sorun bendede vardı s3 aldığımda mat jelatin ile aldım 2.el almıştım. Ekrana bir baktım çözünürlük olarak berbat. S2 gibi gözüküyor sonra gittim şeffaf aldım ekranda anlatın olduğu bile belli değil.

ismuail

ismuail

Üye
    Konu Sahibi
Aynı sorun bendede vardı s3 aldığımda mat jelatin ile aldım 2.el almıştım. Ekrana bir baktım çözünürlük olarak berbat. S2 gibi gözüküyor sonra gittim şeffaf aldım ekranda anlatın olduğu bile belli değil.

Parmak izi bırakıyormu çok bide mata göre kayganlık nasıl farkettimi rahatsız ediyormu ?

aaxx11

Üye
Butcemi aşan telefon almam. Heleki aldıktan sonra kundaklayip kullanacaksam hiç almam 550 tllik telefonum var nete giriyorum tüm bankacılık islemlerimi yapıyorum WiFi çekimi iyi ara sıra oyun da oynarım ekran cizildimi buzuldumu dert etmem koruyucu falan kullanmıyorum ( 3 aydır çizik falan yok) yanlış anlaşılmasin telefona 1500 2000 lira verilmesine karşı değilim ama bu parayı verdikten sonra o telefona aşırı değer verip kaplama ciltlemeye karşıyım butceme göre alırım o yüzden taksitle veya para biriktirirek almaya karsiyim

paşa06.40

paşa06.40

Üye
Butcemi aşan telefon almam. Heleki aldıktan sonra kundaklayip kullanacaksam hiç almam 550 tllik telefonum var nete giriyorum tüm bankacılık islemlerimi yapıyorum WiFi çekimi iyi ara sıra oyun da oynarım ekran cizildimi buzuldumu dert etmem koruyucu falan kullanmıyorum ( 3 aydır çizik falan yok) yanlış anlaşılmasin telefona 1500 2000 lira verilmesine karşı değilim ama bu parayı verdikten sonra o telefona aşırı değer verip kaplama ciltlemeye karşıyım butceme göre alırım o yüzden taksitle veya para biriktirirek almaya karsiyim

Haklisinda bide şöyle bişey var. Parayi kolay kazanmiyoruz o yuzden malimiza zarar grlmesini istemiyoruz fiyati önemli degil ister 500 ister 1500 olsun. Bide soyle bisey var bu kilifi türklerden baska kullanan yok :)

aaxx11

Üye
Haklisinda bide şöyle bişey var. Parayi kolay kazanmiyoruz o yuzden malimiza zarar grlmesini istemiyoruz fiyati önemli degil ister 500 ister 1500 olsun. Bide soyle bisey var bu kilifi türklerden baska kullanan yok :)

Dostum tam olarak anlatmak istediğim konu bu ışte işin özü parayı kolay kazanmiyoruzda yatıyor. Aylık geliri 1500-2000 lira olan birinin gidip note2 s3 alması bence abes ( başlık sahibi yanlış anlamasın lütfen kesinlikle sözüm ona değil ) ya sizin de çevrenizde vardır muhakkak masaya oturup iphone 5 koyan sonra çay gelince üstüne dökülecek korkusu ile eline alan tipler. :) hayır arkadaş telefon bu zaten her sene bi üst modeli çıkıyor ne gerek var para biriktirip öyle pahalı cihazlar almaya tamam cihaz pahalı olsun en kalitelisi olsun ama korkmadan kullanabilecegim kadar pahalı olsun...

ismuail

ismuail

Üye
    Konu Sahibi

Çok farklı açıdan bakıyorsun kardeşim bi bakıma haklısın ama kendine göre haklısın :) bende ucuz telefon alma taraftarı değilim asıl o zaman paran boşa gidiyor ve asıl abes olan o bence :)

TeAmo42

TeAmo42

Üye
Parmak izi bırakıyormu çok bide mata göre kayganlık nasıl farkettimi rahatsız ediyormu ?

Parmak iI bırakıyor ama pek belli değil. Kayganlık konusunda cok iyi hic sıkıntı çekmedm o konuda henüz.

- - - Eklendi - - -

Tamam da kardeşim cok zengin olsamda telefona önem veririm. Ülkemin ekonomosini etkiler o. O açıdan bak israfa ne gerek var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt