Galaxy S3 ...

Sponsorlu Bağlantılar

avcitalip

avcitalip

Üye

:zzz: ithal s3 alma ihtimalim de var eğer bir yamukluk olmaz da garantili s3 alırsam söz üzerine 60tl daha koyup note 2 alacağım :zzz:

- - - Eklendi - - -

:hmmm

- - - Eklendi - - -

malum babamın kartından alacağım , ablam bir yerden note2 yi 1319a aldı , adını hatırlayamadım . Yeniçarşım.com olması gerek.çıtayı arttırabilirsem note2de olabilir

benden günah gitti,bence 1 ay daha sabret note 2 al ram problemi çekme he bide samsunglarda enson uygulamaları hafıza kartına taşıyamama sorunu vardı yani 16GB't tan fazla uygulama yüklenmiyor ona göre o yüzden 32 GB'tlık versiyonlarına da bir gözat istersen :oke:

Türe

Türe

Üye
Talip o degil de ben neden ram sorunu yasamiyom acaba :ehe Benim cihaz ozel :naughty:

avcitalip

avcitalip

Üye
Talip o degil de ben neden ram sorunu yasamiyom acaba :ehe Benim cihaz ozel :naughty:

uygulamalarının sayfa sayfa resmini koyar mısın ? bende 8 sayfa uygulama-oyun vardı :evet: (samsung'un ıvırzıvırları hariç)

Türe

Türe

Üye
O kadar uygulama da her telefon kasar talip anormal degil :oke:

avcitalip

avcitalip

Üye
O kadar uygulama da her telefon kasar talip anormal degil :oke:

bende kasma değil ram şişmesi vardı,aslında bu 8 sayfadaki uygulamaların tümüde kullandığım uygulamalardı şimdi pek aklıma gelmiyor ss leri vardı atarım bulursam :)

Türe

Türe

Üye
E kasmiyorsa ram sisse nolcak ? :hmmm

avcitalip

avcitalip

Üye
E kasmiyorsa ram sisse nolcak ? :hmmm

oyunlarda kasmıyordu ama oyundan çıkınca toucwiz yeniden başlatılıyordu daha sonra arkada müzik çalar çıkken internete girmek kabustu müzik otomatik kapanıyordu :evet: işin kötü tarafı şu anda cihazın yeni sahibi cihaza hiçbirşey kurmuyor doğru düzgün instagram'ı bile kullanacağı zaman kuruyor işi bitince kaldırıyor o derece telefondaki ram kullanımı 700 MB'tı bile görmüyor kendime sövüyorum :zzz: :ehe

- - - Eklendi - - -

hele sayfa arkadaşı diye bir zımbırtı geldi ya 4.1.2 de ondan sonra iyice sapıtmıştı o yüzden onu bile kapatmıştım ama satmadan önceki hafta şunu öğrendim ki ayarlar menüsünde haraket kısmı var onu kapatınca ram öyle bir rahatlıyor ki anlatamam ne alakaysa:)

bir note 2 incelemesinde görmüştüm adam kapatıyordu ram kullanımı 1.1GB'tan 900MB'tlara düşüyordu :evet: bende denedim işe yaramıştı...

Türe

Türe

Üye
8 sayfa uygulama akil kari degil acikcasi bunu soyliyim. En azindan 16 gb'da. Cunku tel. Hafizasi 1-3 gb a dusunce kafayi yiyor telefon. Bu iPhone da da boyle yani kronik.

Bende sistem uyg. Haric max. 70-100 uygulama oldu ve kasmadi yani ama s3 u aokp den sonra stock kullanmam. Cunku 1 ghz de sammy zimbirtisi calismaz :D

cyber

cyber

Üye
Media markt dan 1179 tl ye s3 aldık en ucuz orda

neksushot

Üye
Android sistemi kötü alsan napıcan oyun yokki kaç senedir java 3 d nin 1 kat oyunlarını oynuyoz bende iphone 4s alcam nasipse

avcitalip

avcitalip

Üye
8 sayfa uygulama akil kari degil acikcasi bunu soyliyim. En azindan 16 gb'da. Cunku tel. Hafizasi 1-3 gb a dusunce kafayi yiyor telefon. Bu iPhone da da boyle yani kronik.

Bende sistem uyg. Haric max. 70-100 uygulama oldu ve kasmadi yani ama s3 u aokp den sonra stock kullanmam. Cunku 1 ghz de sammy zimbirtisi calismaz :D

yok be ne yaptın 3-4 gb sistemde boş yer bırakmadım en fazla 4 GB'tı doluydu zaten nadir kullandıklarımın datalarını hafıza kartına taşıyordum kullanacağım zaman telefon hafızasına kopyalıyordum :evet:

- - - Eklendi - - -

pardon taşıyordum :)

codblackops2

codblackops2

Üye
    Konu Sahibi
kasmayın bu kadar yav :pro2:

codblackops2

codblackops2

Üye
    Konu Sahibi

benden günah gitti vallaha,sonuçta bu cihazı ben değil sen kullanacaksın :evet:

8 sayfa uygulama yükleyecek değilim :) artı olarak senin cihazda bir sorun vardır s3e instagram yükle sil yükle sil yapacaksın ha..kesinlikle senin cihazla ilgili sorun..

avcitalip

avcitalip

Üye

8 sayfa uygulama yükleyecek değilim :) artı olarak senin cihazda bir sorun vardır s3e instagram yükle sil yükle sil yapacaksın ha..kesinlikle senin cihazla ilgili sorun..

benim cihazda bir sorun yok çünkü ekranı kırıldığında 1 hafta falan annemin s3'ünü kullandım durum yine aynıydı :evet: sorun bende

ama sadece 8 sayfa uygulama yükleyenler şikayetçi değil ; bak google amcaya :evet:

yalnız bu sorun note 2'de nedense yok :hmmm (çaktırma 2GB ram var)

- - - Eklendi - - -

linux kernel 3.8 ile düzeleceği iddia ediliyor ama göreceğiz bakalım :hmmm

codblackops2

codblackops2

Üye
    Konu Sahibi
moralimi bozmaktan başka birşey yapmıyorsun talip :D gene de teşekkürler ilgin için :)

- - - Eklendi - - -

bu arada verdiğin linkte ki maus güzelmiş :ehe

avcitalip

avcitalip

Üye
moralimi bozmaktan başka birşey yapmıyorsun Talip :D gene de teşekkürler ilgin için :)

- - - Eklendi - - -

bu arada verdiğin linkte ki maus güzelmiş :ehe

dost acı söyler görünen köy klavuz istemez :evet: fare linki vermedim aslında biraz bekleseydin s3 ram sorunu diye geliyordu :ehe

codblackops2

codblackops2

Üye
    Konu Sahibi

dost acı söyler görünen köy klavuz istemez :evet: fare linki vermedim aslında biraz bekleseydin s3 ram sorunu diye geliyordu :ehe

Mobil olduğum için anlayamamışım :ah neyse hayırlısı bakalım daha almadım , alırım bir kaç güne ..s3ün beni yarı yolda bırakacağını sanmam :hmmm

Üst Alt