avcitalip
Üye
Ağırlığa alışığım 5800 denbüyüklük konusu düşündürüyor beni ....ama ekstra 1gb ram de çok farkediyor...s4ün boyutu iyi özellikleri iyi ama fiyatı kötü
- - - Eklendi - - -
![]()
ben senin yerinde olsam biraz daha para biriktirip s4 alırdım sonuçta çok büyük bir fark yok

En Uygun :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sonuç olarak hayvansı bir cortex a15 4 çekirdekli işlemci emrinizi bekliyor ayrıca lpddr 3 ram sizi diğer cihazlardan ayırıyor benimde hoşuma gitmiyor değil ama ben note 3 alacağım inşallah çünkü ekran boyutuna 1-2 hafta içinde alışıyorsun hatta bir süre sonra sana çok normal geliyor tabi bu eline tekrar 5800 gibi bir telefon alana kadar
sonra diğer telefonları kullanmakta güçlük çekebiliyorsun mesela ben
s2'mi satıp Note 1 almıştım ve sonra Almanya'dan s3 alma gibi bir ihtimalim olunca geri vermiştim ama sonra s2'yi bir daha rahat kullanamamıştım hep ufak geliyordu halan daha öyle s3 idare ediyordu sonradan alışmıştım
ama s4'ün en çok hoşuma giden yanı şu adamlar ekranı 5 inç yapmış ama çerçeve kenarlarını inceltmiş yani bu sayede neredeyse s3 ile aynı boyda olmuş
bence sen biraz daha sabret kral telefon al 
- - - Eklendi - - -
Not : kargo dahil o siteden daha uyguna şu anda s4 bulamazsın sağlam kaynaklarım var reklam yapmak amacıyla onun linkini vermedim başka üründe başka bir x sitenin linkini verebilirim mesela ben Dark Evo C8040 Tablet almayı düşünüyorum en uygun burada :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
(çaktırma özellikleri neredeyse s3le aynı
)

1080p'yi kaldırsın üstüne üstün 2 yıl boyunca çıkacak oyunları açsın kafidir herşeyin fazlası zarar(ısınma,şarj v.s)