Galaxy S3 ...

Sponsorlu Bağlantılar

avcitalip

avcitalip

Üye

Ağırlığa alışığım 5800 den :ehe büyüklük konusu düşündürüyor beni ....ama ekstra 1gb ram de çok farkediyor...s4ün boyutu iyi özellikleri iyi ama fiyatı kötü :(

- - - Eklendi - - -

:(:(

ben senin yerinde olsam biraz daha para biriktirip s4 alırdım sonuçta çok büyük bir fark yok :evet:

En Uygun :

sonuç olarak hayvansı bir cortex a15 4 çekirdekli işlemci emrinizi bekliyor ayrıca lpddr 3 ram sizi diğer cihazlardan ayırıyor benimde hoşuma gitmiyor değil ama ben note 3 alacağım inşallah çünkü ekran boyutuna 1-2 hafta içinde alışıyorsun hatta bir süre sonra sana çok normal geliyor tabi bu eline tekrar 5800 gibi bir telefon alana kadar :ehe sonra diğer telefonları kullanmakta güçlük çekebiliyorsun mesela ben :evet: s2'mi satıp Note 1 almıştım ve sonra Almanya'dan s3 alma gibi bir ihtimalim olunca geri vermiştim ama sonra s2'yi bir daha rahat kullanamamıştım hep ufak geliyordu halan daha öyle s3 idare ediyordu sonradan alışmıştım :) ama s4'ün en çok hoşuma giden yanı şu adamlar ekranı 5 inç yapmış ama çerçeve kenarlarını inceltmiş yani bu sayede neredeyse s3 ile aynı boyda olmuş :) bence sen biraz daha sabret kral telefon al :oke:

- - - Eklendi - - -

Not : kargo dahil o siteden daha uyguna şu anda s4 bulamazsın sağlam kaynaklarım var reklam yapmak amacıyla onun linkini vermedim başka üründe başka bir x sitenin linkini verebilirim mesela ben Dark Evo C8040 Tablet almayı düşünüyorum en uygun burada :

(çaktırma özellikleri neredeyse s3le aynı :ehe)

fingerback5

fingerback5

Üye

Ağırlığa alışığım 5800 den :ehe büyüklük konusu düşündürüyor beni ....ama ekstra 1gb ram de çok farkediyor...s4ün boyutu iyi özellikleri iyi ama fiyatı kötü :(

- - - Eklendi - - -

:(:(

Note 2 büyük değil samsunga girdiğimde kabloyu zorlayıp cebime sokmuştum ve sıkışmamıştı yani rahattı.Biraz kullandıktan sonra aslında daha büyük bile olabilirdi diyosun.Tasarımı da daha hoş ve yapabileceklerinin sınırı yok telefonda.S3ün en büyük sıkıntısı olan ram sorunu da yok.Telefon ağır değil çünkü ağırlığı büyük bir alana yayıyor.Sen hissetmiyorsun.

avcitalip

avcitalip

Üye
yalnız beyler GPU'sunu Mali 400 zannediyordum değilmiş

Çift Çekirdekli Vivante GC1000 3D Hızlandırıcı/Open GL bu gpu mali-400 e göre nasıl performans verir ?

fingerback5

fingerback5

Üye

Çift Çekirdekli Vivante GC1000 3D Hızlandırıcı/Open GL bu gpu mali-400 e göre nasıl performans verir ?

Valla ilk defa duydum adını pek yorum yapamayacağım internette oyun performansını felan izleyip ona göre karar vermek daha iyi olur.Mali400 uyumluluk sorunu çekmeyen bir cpu iyidir yani.

Türe

Türe

Üye

Note 2 nin gpu su mali 400

S4 un ki powervr sgx 544

codblackops2

codblackops2

Üye
    Konu Sahibi
an itibariyle galaxy note2 siparişi vermiş bulunmaktayım konu kilitlenmesin mümkünse .. :)

- - - Eklendi - - -

ben senin yerinde olsam biraz daha para biriktirip s4 alırdım sonuçta çok büyük bir fark yok :evet:

En Uygun :

sonuç olarak hayvansı bir cortex a15 4 çekirdekli işlemci emrinizi bekliyor ayrıca lpddr 3 ram sizi diğer cihazlardan ayırıyor benimde hoşuma gitmiyor değil ama ben note 3 alacağım inşallah çünkü ekran boyutuna 1-2 hafta içinde alışıyorsun hatta bir süre sonra sana çok normal geliyor tabi bu eline tekrar 5800 gibi bir telefon alana kadar :ehe sonra diğer telefonları kullanmakta güçlük çekebiliyorsun mesela ben :evet: s2'mi satıp Note 1 almıştım ve sonra Almanya'dan s3 alma gibi bir ihtimalim olunca geri vermiştim ama sonra s2'yi bir daha rahat kullanamamıştım hep ufak geliyordu halan daha öyle s3 idare ediyordu sonradan alışmıştım :) ama s4'ün en çok hoşuma giden yanı şu adamlar ekranı 5 inç yapmış ama çerçeve kenarlarını inceltmiş yani bu sayede neredeyse s3 ile aynı boyda olmuş :) bence sen biraz daha sabret kral telefon al :oke:

- - - Eklendi - - -

Not : kargo dahil o siteden daha uyguna şu anda s4 bulamazsın sağlam kaynaklarım var reklam yapmak amacıyla onun linkini vermedim başka üründe başka bir x sitenin linkini verebilirim mesela ben Dark Evo C8040 Tablet almayı düşünüyorum en uygun burada :

(çaktırma özellikleri neredeyse s3le aynı :ehe)

Eline sağlık ama ben kararı verdim :)

ANIL

ANIL

Admin

S4 un ki powervr sgx 544

Tabletin grafik işlemcisinden bahsetmiş. Bu arada S4'ün PowerVR kullanması büyük avantaj çünkü iPhone'da PowerVR kullanıyor.

codblackops2

codblackops2

Üye
    Konu Sahibi
s4ün gpuşu note2ye göre nasıl çok fark var mi

ANIL

ANIL

Admin
s4ün gpuşu note2ye göre nasıl çok fark var mi

Note 2 ile S3 aynı grafik işlemcisini kullanıyor. Saat hızları farklı olabilir kesin bir bilgi bulamadım. 400 MHz olduğu belirtilmiş ve Çift çekirdekli. S4'te ise PowerVR 544MP3 kullanılıyor. 533 MHz hızında 3 çekirdeki bir gpu ancak yeni bir gpu değil. iPhone 5 ve iPad 4 arasında yer alıyor.

codblackops2

codblackops2

Üye
    Konu Sahibi

Note 2 ile S3 aynı grafik işlemcisini kullanıyor. Saat hızları farklı olabilir kesin bir bilgi bulamadım. 400 MHz olduğu belirtilmiş ve Çift çekirdekli. S4'te ise PowerVR 544MP3 kullanılıyor. 533 MHz hızında 3 çekirdeki bir gpu ancak yeni bir gpu değil. iPhone 5 ve iPad 4 arasında yer alıyor.

Anladım teşekkürler :) bu arada az önce kibar bir beyefendi :ehe aradı adres teyitı felan yaptım , sipariş takibinden kontrol ettim , ürünün kargoya verilmesi bekleniyormuş :eller: :)

• Beğen
Tepkiler: ANIL
fingerback5

fingerback5

Üye
En dogrusunu yaptin telefon eline ulasinca bikac gun kullan kucuk bile gelecek :D

avcitalip

avcitalip

Üye

Anladım teşekkürler :) bu arada az önce kibar bir beyefendi :ehe aradı adres teyitı felan yaptım , sipariş takibinden kontrol ettim , ürünün kargoya verilmesi bekleniyormuş :eller: :)

en doğru kararları verdin diyemesem de yinede para eklemeden yapılabilecek en doğru karardı,hayırlı oldun düşürmeden kullan 500-600 TL girer yoksa karışmam :oke:

- - - Eklendi - - -

En dogrusunu yaptin telefon eline ulasinca bikac gun kullan kucuk bile gelecek :D

aynen :)

Türe

Türe

Üye

Tabletin grafik işlemcisinden bahsetmiş. Bu arada S4'ün PowerVR kullanması büyük avantaj çünkü iPhone'da PowerVR kullanıyor.

Cogu kisi beklenenden dusuk gpu geldi diyor ama bence yeterli

avcitalip

avcitalip

Üye
an itibariyle galaxy note2 siparişi vermiş bulunmaktayım konu kilitlenmesin mümkünse .. :)

- - - Eklendi - - -

Eline sağlık ama ben kararı verdim :)

tercih senin ama sakın düşürme :oke:

- - - Eklendi - - -

Cogu kisi beklenenden dusuk gpu geldi diyor ama bence yeterli

ne bekliyordular ki Nvidia GeForce GTX670 falan mı koysunlar :zzz: 1080p'yi kaldırsın üstüne üstün 2 yıl boyunca çıkacak oyunları açsın kafidir herşeyin fazlası zarar(ısınma,şarj v.s):)

- - - Eklendi - - -

neden bu yıl Tegra 4'lü telefon gelmedi ? ben hTC One'da Tegra 4 beklerdim açıkçası kaliteyi yansıtırdı hiç yoktan :) hTC One X'te Tegra 3 kullandılar iyi yaptılar bence...

- - - Eklendi - - -

Valla ilk defa duydum adını pek yorum yapamayacağım internette oyun performansını felan izleyip ona göre karar vermek daha iyi olur.Mali400 uyumluluk sorunu çekmeyen bir gpu iyidir yani.

o gpu'nun ne olduğunu bilmediğimden daha uygun ama çift çekirdekli cpu su ve mali 400 GPU'su olan Artes D708'e yöneleceğim sanırım :evet: ortalama 230 TL ama arkadaşımda var 10.000 Puan falan yapıyormuş Jelly Bean'da AnTuTu Benchmark'ta :evet: s2 bu kadar yapmıyor :ehe

- - - Eklendi - - -

S4 un ki powervr sgx 544

tableti dedim hatlar karıştı,neyse kardeşimin konusunu tabletle boğmayalım :)

- - - Eklendi - - -

@tablet :

@konu :
http://www.maxicep.com/tablet-pc/200-300-tllik-en-iyi-tablet-hangisi-817037.html#post6269147

codblackops2

codblackops2

Üye
    Konu Sahibi

en doğru kararları verdin diyemesem de yinede para eklemeden yapılabilecek en doğru karardı,hayırlı oldun düşürmeden kullan 500-600 TL girer yoksa karışmam :oke:

- - - Eklendi - - -

aynen :)

Sağol , gözüm gibi bakacağım ama kaderde varsa önüne geçemeyiz :)

codblackops2

codblackops2

Üye
    Konu Sahibi
telefon bize en yakın olan kargo yerine gelmiş dağıtım için bekliyorlarmış :eller:

avcitalip

avcitalip

Üye
telefon bize en yakın olan kargo yerine gelmiş dağıtım için bekliyorlarmış :eller:

git kendin al dağıtıma çıkmadan koş çok yakınsa yani 1-2 km varsa bile değer yoksa saat 3-4 gibi en erken elinde olur telefon :oke:

codblackops2

codblackops2

Üye
    Konu Sahibi

git kendin al dağıtıma çıkmadan koş çok yakınsa yani 1-2 km varsa bile değer yoksa saat 3-4 gibi en erken elinde olur telefon :oke:

Evden bakınca görünüyor yürüme mesafesi 10dk :ehe ama beklerim sıkıntı değil :)

Üst Alt