codblackops2
Üye
Arkadaşlar lütfen konu doğrultusunda devam edelim. Ömer'in istekleri belli diğer telefonları karşılaştırmayalım. İyi forumlar.
Sağol reyiz
Arkadaşlar lütfen konu doğrultusunda devam edelim. Ömer'in istekleri belli diğer telefonları karşılaştırmayalım. İyi forumlar.
Telefonu adam gibi kullanabilirsen yok bekletme yok sisme hic biri yok.fazla abartmissin.ayrica tasarimda gayet guzel bana gore(grisi)
Nexus 4ile karsilastir istersen arada 2 sn fark var ve oyundan sonra nexus 4 launcheri tekrar baslatmiyor da.Nexus 4ü elinize almadan tasarima yorum yapmayin derim cunku elde uyandirdigi his bambaska.Arka kapaktaki ayrintilar felan bence onemli.Ama tasarim bir seviyeye kadar goreceli.
Nexus4un tasarimi kotu diyen mi var
hem tasarımı hemde arayüzü hoşuma gitmiyor 
Benhem tasarımı hemde arayüzü hoşuma gitmiyor
![]()

![]()
Arayuz biraz itici evet ama gene guzel duruyor.tasarimi guzel gene be![]()
bana da s3ün tasarımı çohoş geliyor , çoğu kişinin aksine 
Göreceli kavrambana da s3ün tasarımı çohoş geliyor , çoğu kişinin aksine
![]()

S3 tasarımı bence de çok hoş ama nexus 4 almak bence mantıklı hem 10 kişiden 5 inde s3 var sıktı![]()

sanki kızılaydan bedava dağıtıyorlar![]()

konu gene sohbete kaydı ,inşallah bir son dakika aksiliği olmazsa yarın note2 siparişi vereceğim..
![]()

aynen sokakta biri aramadığı sürece telefonumu cebimden çıkarmıyorum utanıyorum yoksa
- - - Eklendi - - -
sonunda![]()

Dediğim gibi inşallah aksilik olmaz![]()

aksilik olursa koşa koşa s3 alcan gibi konuştun![]()
yok note 2 almak isterim tabii ama bir sıkıntı var içimde 
Tamam arkadas bence kararini vermis konu kitlenebilir.

yok note 2 almak isterim tabii ama bir sıkıntı var içimde
- - - Eklendi - - -
Siparişi vermeden kapattırmam konuyu![]()
bize bile dert oldu valla 
Hadi hayırlısı imkan olduktan sonra s3 almak gibi bir şey yapma dabize bile dert oldu valla
![]()
neyse sabah anıl bu konuya kilit vurmadan sohbeti keselim iyi geceler herkese 
Note 2 iyidir ama s3 adama illallah ettirir 1-2 ay sonra.

Note 2 büyük ve ağır olduğu için sıkıntı çekebilirsin.
büyüklük konusu düşündürüyor beni ....ama ekstra 1gb ram de çok farkediyor...s4ün boyutu iyi özellikleri iyi ama fiyatı kötü 
İyi geceler iyi dusun tekrar dayim 1yil kullandi ve degistirdi o da illallah etmisti s3den![]()