Galaxy S3 ...

Sponsorlu Bağlantılar

codblackops2

codblackops2

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S3 ...
nasipse s3 almayı düşünüyorum arkadaşlar oyun bakımından ne kadar süre götürür yani ne bileyim ilerde mc 5-6 ve bu tarz ağır oyunlar çıksa açabilir mi :hmmm 1 gb ram olması sıkıntı mıdır? Yoksa yeterli midir? Minimum 2 yıl kullanmayı düşünüyorum.güncelleme olarak 1 yıl daha gider kesin.son olarakta ucuz ve güvenilir biryerden almalıyım , büyük teknoloji marketlerini inceledim 1150den aşağı bulamadım yardımcı olursanız sevinirim :)

- - - Eklendi - - -

ha birde başka telefon tavsiyesi istemiyorum :)

Türe

Türe

Üye
Xda'da en çom rağbet gören 5 forumdan biriside S3 forumu. Yani geliştirici desteği gayet iyi. Xda'daki aokp ve aosp romlar ile son o 2 yılı rahat görürsün Ömer'im. :good:

- - - Eklendi - - -

codblackops2

codblackops2

Üye
    Konu Sahibi
anladım muttin :ehe teşekkürler :good: bir soruya cevap aldık diğerleri için de bekliyorum :eller:

- - - Eklendi - - -

aslında dediğin doğru dünya çapında yanılmıyorsam 50milyon satan telefonun elbet desteği olur :)

Türe

Türe

Üye
Gittigidiyordan ya da hepsiburada dan paralel ithalat bulabilirsin sanırım 1000 lira filan

codblackops2

codblackops2

Üye
    Konu Sahibi
bakıyorum hemen :pc: ikinci el olmaz değil mi o site

codblackops2

codblackops2

Üye
    Konu Sahibi
tamam teşekkürler süleyman birazdan teknosa electroworld darty vs bizzat mağazalara gidip soracağım hadi hayırlısı :)

- - - Eklendi - - -

genpa garantili felan almak lazım :hmmm

- - - Eklendi - - -

peki 1 gb ram ve ileriki oyunlar için ne düşünüyorsun?

Türe

Türe

Üye
Swap yaparsın. Yani bana ortalama 300 mb filan kalıyor. Swap de olunca sorun kalmıyor.

codblackops2

codblackops2

Üye
    Konu Sahibi
az sayılabilir mi yani? Benim asıl merak ettiğim ileri ki oyunlar da nasıl olur açar mı? Bu konu hakkında da bilgi verirsen sevinirim :)

codblackops2

codblackops2

Üye
    Konu Sahibi

Aynı anda 20 oyun açmayacağına göre yeter :D

:ehe şu an canavar gibi oynatıyor biliyorum da ufak oyunlar değil ne bileyim modern cmbat4 tarzı ağır oyunlar için ve ilerisi için

ANIL

ANIL

Admin

:ehe şu an canavar gibi oynatıyor biliyorum da ufak oyunlar değil ne bileyim modern cmbat4 tarzı ağır oyunlar için ve ilerisi için

Açar merak etme. Yakın zamanda Asphalt 8, MC5 gelicek işte. Güncelleme desteği zaten var sıkıntı olmaz.

Türe

Türe

Üye
RR3 yağ gibi onu söyliyim. :zong:

avcitalip

avcitalip

Üye
s3 iyidir ama 1GB rami bence başa bela o yüzden tavsiye etmem biliyorsun benim eski telefon :evet: ama onun haricinde o cihazda yapamayacağın hiçbirşey yok ama android 4.2.2 de ram kullanımı düşürülecek falan deniliyordu bilmiyorum o gelince ne olur ama şu anda ram sıkışabiliyor :evet: Note 2'ye yönel bence ve ya S4'e ben senin yerinde olsam s4'e yönelirdim :oke:

- - - Eklendi - - -

Aynı anda 20 oyun açmayacağına göre yeter :D

arayüzde bile tıkandığını hatırlıyorum ramin ama oyunlara hiçbir etkisi olmuyor :evet:

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
modern combat 3 ve 4 , nova3 , batman , pes2012 , gta , asphalt 7 , nfs most wanted bunları denedim hic birinde kasma yapmadı

OPC

OPC

Üye
Bence S3 yerine Nexus 4 almak daha iyi şuan Teknosa Bimeks'te 1200 TL indirimde.

• Beğen
Tepkiler: fingerback5, Dede ve avcitalip
Türe

Türe

Üye
Aa evet bak onu unuttuk. İsmail kardeşim haklı Ömer. Nexus 4'e de yönelebilirsin.

LimePie

LimePie

Üye
s3 iyide ramı az android 5 gelicek ama daha yüksek seviyedeki oyunları açmayabilir yada kasarak açabilir.

OPC

OPC

Üye

Ben alıcaktım da evdekiler pek sıcak bakmadı dersler falan diye ama fiyatı iyi ama eksilerini de söyliyeyim Adreno320 gpu'ya sahip ama oyunlarda optimizasyon sorunu oluyormuş bazen ama kullanmadığım için bilmiyorum. Ekran kalitesi hakkında pek bilgim yok ve cihazdan multimedya konusunda pek bir şey beklememek gerekiyor kutusundan kulaklık bile çıkmıyor :D bence S3'e tercih edilebilecek bir cihaz

Üst Alt