Galaxy S3 Windows 8

Sponsorlu Bağlantılar

Software95

Androidle mutluyum bi türlü ısınamadım wp'ye

Android iyide, elimizde bir avantaj daha olsa daha da iyi olur :ehe

- - - Eklendi - - -

Android'de Dalvik tam optimize olsun ondan sonra Wp'u isteyecekmisiniz bakalım :)

:evet:

- - - Eklendi - - -

Ya usta ne gereği var anam s3 e windows yüklemeye android çok iyi duruyor cihaz da

Olsun olsun menüsü falan belki daha hoş olabilir :tebessüm:

[alikan]

[alikan]

Üye
Herkesin düşüncesi farklıdır fakat wp'nin de ne kadar tuttuğu ortada. Önüne geçilemeyen Android ve iOs varken Wp bu pazarda kendine çok yer bulamaz kanımca azınlık kalacaktır. Elindeki cihaz neyine yetmiyo dostum wp istiyorsun anlayamadım. wp kullancaksan dedikleri gibi Lumia serisi düşün.

TheMadness

TheMadness

Üye
[alikan];5427184' Alıntı:
Herkesin düşüncesi farklıdır fakat wp'nin de ne kadar tuttuğu ortada. Önüne geçilemeyen Android ve iOs varken Wp bu pazarda kendine çok yer bulamaz kanımca azınlık kalacaktır. Elindeki cihaz neyine yetmiyo dostum wp istiyorsun anlayamadım. wp kullancaksan dedikleri gibi Lumia serisi düşün.

wp değil ki windows 8 :evet:

cukuleaks

Üye
Bence süper olur böyle bişey olsa. Uf uf uf hayal edemiyorum .... :oke:

Software95

Bence süper olur böyle bişey olsa. Uf uf uf hayal edemiyorum .... :oke:

Çok zor bir olay değil aslında,2.2 ghz p4 512 ram bulunan pc'ye kuruluyor Win.7 .Telefona kurulabilir ama beni grafik işlemcileri düşündürüyor telefonların.Yakında hayal gibi gelenler gerçek olacak gibi :evet:

- - - Eklendi - - -

Aslında bu wp ile windows 8 olayı çok karışık . İşin içinden çıkılacak gibi değil :eller:

:hmmm

shinnizle

shinnizle

Üye
Düz mantık kurunca wp galaxy s3 te yaldır yaldır çalışır.fakat portlamak her babayiğidin harcı değil.herşey metro görünümünü sağlamakla yetmiyor.windows 8 e gelirsek hayal kurmanın manası yok.o külliyen imkansız.ben de galaxy s3 kullanıyorum.bence android gayet yeterli...

aleranol

aleranol

Üye
aslında not2 lgnin yeni teli falan tarzında çalışması daha mantıklı. çünkü ram burda en önemli etken olacaktır. gerçi wp portlanabilir. eğer dalvik gibi bir emulator olusturulursa neden çalışmasın değilmi?

PriZm

PriZm

Üye
aslında not2 lgnin yeni teli falan tarzında çalışması daha mantıklı. çünkü ram burda en önemli etken olacaktır. gerçi wp portlanabilir. eğer dalvik gibi bir emulator olusturulursa neden çalışmasın değilmi?
Dalvik ayrı bootloader ayrı.Bootloader kırılması gerekiyor.(Htc HD2)

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye

Dalvik ayrı bootloader ayrı.Bootloader kırılması gerekiyor.(Htc HD2)
bende boatloader kırmıştım ama benim kırdığım farklı galiba :hmmm. Eğer kıramasaydım custom rom yükleyemez custom kernel kullanamazdım

PriZm

PriZm

Üye
bende boatloader kırmıştım ama benim kırdığım farklı galiba :hmmm. Eğer kıramasaydım custom rom yükleyemez custom kernel kullanamazdım

kısaca açıklamak gerekirse sen sadece bootloader'ın yüzeysel tarafı yani root kısmını kırıyorsun :) bütün olay çekirdekte bitiyor.

BreakerZote

BreakerZote

Üye
Resim Bariz Belli Montaj

jr_jamis

Üye
Başka bir forumdada açmıştım ;

TeletAbiler galaxy s3 lerimize bence win8 yükleyebiliriz yani sonuçta win7 ve sonrası dokunmatikle çok uyumlu çalışıyor 2.0ghz çift çekirdekli 2gb ramlı laptopta çalışırsa

1.4 ghz quad core da rahat olur ramde 1 gb fotoşok terk resimlerde yaptım ;

Telin bi asaleti var gardass bi zahmat ona dokunma hem olsaydi niden adamla ad 4.0.4 yapsinlaki

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Ben Lumia 920 almak istiyorum ama gittim s2 aldım. Bekleseydim keşke diyorum şimdi.

shinnizle

shinnizle

Üye
Lumia androidon tırnağı olamaz...

Takipçi Satın Al

Üst Alt