Galaxy S3 videolari kablosuz olarak TVde oynatma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iPhone.4S

iPhone.4S

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S3 videolari kablosuz olarak TVde oynatma
arkadslar yarin abim geliyor onda s3 var videoda izlemistim sanki adam kablo olmadan programla herhalde video izliyordu s3te aciyordu goruntu tvde aciliyordu var mi boyle programlar?

tv sony 46ex720 yapabilir miyiz kablosuz olarak?

levox26

Üye
ortak erisim noktasi olmasi lazim ordan bende lg 3d plazma birde lg prada 940 ortak erisim noktasinin verdigi sifreyi tvye girersen olmasi mumkun olabilir.

- - - Eklendi - - -

ortak erisim noktasi olmasi lazim ordan bende lg 3d plazma birde lg prada 940 ortak erisim noktasinin verdigi sifreyi tvye girersen olmasi mumkun olabilir.

iPhone.4S

iPhone.4S

Üye
    Konu Sahibi
ortak erisim noktasi derken?

tv internete bagli degil..

levox26

Üye
smart tvyse kablosuz baglantiyi ayarrlarda tasinabilir kablosuz baglanti var ondaki sifreyi tvnin baglanti ayarlarindan tasinabilir kablosuz baglanti ayarlarindaki sifreyi girersen.videolari resimleri kablosuz izleyebilirsin..

iPhone.4S

iPhone.4S

Üye
    Konu Sahibi
tvde kablosuz ve kablolu baglanti olmak uzere 2 secim var

kablosuzu tikladigimda usb bulunamadi diyor , tvde wifiya baglanmak icin usb lazim sanirim

levox26

Üye
wifi direct ile internete kablosuz erisimi sagliyorsun bu tv ve lap top lar icinde gecerli ama cep internetinden ucret gider.temin once anlattigim kablosuz telefondaki resim videolari izlemek icindi.

iPhone.4S

iPhone.4S

Üye
    Konu Sahibi
wifi direct ile internete kablosuz erisimi sagliyorsun bu tv ve lap top lar icinde gecerli ama cep internetinden ucret gider.temin once anlattigim kablosuz telefondaki resim videolari izlemek icindi.

tmm tesekkurler, herhlade cepteki interneti kullanir diyorsunuz? telefonda net var sorun degil.. nasil olcak peki simdi? benim tvde wifi ozelligi yok , olmasi isin usb takilmasi gerekiyor hala buna ragmen yapabilir miyiz?

levox26

Üye
olmasi lazim cunku smart tvlere kabloyla baglanti olmuyor simdi senin menuye girdigin kablosuz baglanti ayarlari varmi.

iPhone.4S

iPhone.4S

Üye
    Konu Sahibi
olmasi lazim cunku smart tvlere kabloyla baglanti olmuyor simdi senin menuye girdigin kablosuz baglanti ayarlari varmi.
direk olarak laptop gibi wifi yok benim tvde.. usb gibi birseyi var tvye onu takinca wifi oluyor.. veya o usbyi almazsin kablolu olarak baglarsin tvye.. nete baglanmis olur..

kablosuz yerine girince usb yok flan diyor

levox26

Üye
fotosunu yollama imkanin varmi

- - - Eklendi - - -

arastirdim wifi bridge adaptoru gerekliymis sanirsam.

iPhone.4S

iPhone.4S

Üye
    Konu Sahibi
al bakalim koydum dedigim gibi iste

- - - Eklendi - - -

babamda arastirmis 250 TL mis :D sony boyle pahali.. bi gozluk aldik 200 TL :D

levox26

Üye
tesekkurler sizin tv icin ayri kablosuz baglanti kablosu varmisş.

iPhone.4S

iPhone.4S

Üye
    Konu Sahibi
valla bilemiyorum artik durumlar boyle, gecen sene uydunet vardi teledunya flan.. tvnin yaninda oldugu icin babam baglamis tvye internetide.. o zaman tvden nete giriyorduk.. suanda kablo lazim sanirim , kabloda 10 metre olmasi lazim herhalde biraz uzak yerde

levox26

Üye
sony niye boyle yapmis sasirdim.benimki baglanti sifreyi gir yeterli.

- - - Eklendi - - -

zor valla baska cozumu yok.: D

iPhone.4S

iPhone.4S

Üye
    Konu Sahibi
sen televizyonu yeni aldin herhalde , gerci benimkide eski degil gecen sene haziranda almistik herhalde 1 bucuk sene olmus.. sony boyle sonradan ekliyor :D teknolojisi var ama hepsine koymuyor yavas yavas..

levox26

Üye
evet 1 ay oluyor.sony yavas yavas iste :D

iPhone.4S

iPhone.4S

Üye
    Konu Sahibi
iyi hayirli olsun :D sony aldik canavar gibi ama kalite harbiden 3D filmleri izlemek fena :D bagliyorum HDMI i laptopa tvye aktariyorum 10 numara :D

levox26

Üye
iyi en azindan 3dn 3d kisa filmleri mukemmel.:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt