galaxy s3 sarj sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

alier411

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s3 sarj sorunu
Galaxy s3 umun sarj cok cabuk bitiyor guc tasarrufu modda kullaniyorum ve sarji 5 saat gidiyor telefon 1 saat bklemede kalinca bile yuzde 5 sarji azaliyor ve cok gec sarj oluyor 3 saatte tam doluyor format attim wipeleri yaptim ama sorun cozulmedi guncellemden sonra gelen bi sorun lutfen yardim edin

comez1

comez1

Üye
Wi-Fi,Bluetooth,GPS gibi özellikleri kullanmıyorken kapalı tut.
Gmail tarzı senkronize hesapların varsa onları kapalı tut çok sarj yerler.
Telefonda gereksiz diyebiliceğin programları kaldır büyük kolaylık sağlicaktır.Bildiğim ve aklıma gelenler bunlar umarım işine yarar.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
guncel degilse guncelle ya da formatla. istersen ozel romlar var sarji yuzde ucken birakmis alti saat kapanmadan durmus telefon oyle yaziyodu benimkinim uc kati daha uzun omurlu

- - - Eklendi - - -

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2249984

ensonkral06

ensonkral06

Üye
s2 dede var şarj sorunu uygulama yöneticisinden çalışanları kapa ve bikaç batarya programı var bunlarla daha iyi oluyo

alier411

Üye
    Konu Sahibi
Wifi gps le alakasi yok bnce farkli romlar denedim ama hicbir ise yaramadi telefondan anlayan birisiyim aslinda onceden yogun kullanimda 15saati goren tel birden boyle oldu suanki romum 4.1.2 sanirim pilim olmus

ensonkral06

ensonkral06

Üye
batarya kalibrasyonu yapabilirsin

eksamin

eksamin

Üye
Aga saatlerce nette gezip sarjim bitiyo diyonuz ya:-)

• Beğen
Tepkiler: Ates-BaRuT
eksamin

eksamin

Üye
Lan falan olmasinda hocam batarya kalibrasyonu yapmayi bi dene bence

bashland

bashland

Üye
Lan topu topu 4 saat internette geziyoz pili bitiyo bi ariza var sanirim

benimde ekran açık internet takılınca 4 saatte %50 falan gidiyo sende sıkıntı var. bataryayı değiştir temiz olsun :)

karayel90

karayel90

Üye
Hocam internette 4 saat gezmek ve şarjın %50'ye düşmesi bana pek inandırıcı gelmedi açıkcası

alier411

Üye
    Konu Sahibi
benimde ekran açık internet takılınca 4 saatte %50 falan gidiyo sende sıkıntı var. bataryayı değiştir temiz olsun :)

Orijinal bataryalarda 70 tlcivari sorun bataryada degilse bos bosuna para vermis olurum

- - - Eklendi - - -

Hocam internette 4 saat gezmek ve şarjın %50'ye düşmesi bana pek inandırıcı gelmedi açıkcası

Yok birader dogru soyluyo benim s3 tede ayni sorun var bnimki 6saat gidiyor sarji tel bostayken bile saatte yuzde 5 gidiyor batarya kalibrasyonu yaptim biraz duzeldi ama

muratvemine

muratvemine

Üye
Telefonu sat :D

veli-_-802

veli-_-802

Üye
Kalibrasyon olayı nedir nasıl yapılır ? Kısa ve net olsun ;)