hiphop8
Üye
Galaxy S3, Note 2, iPhone 5 gibi üstün telefonlar arasında kaldım. Tavsiyeleriniz nelerdir?
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle telefon geçmişimi belirteyim
Nokia 3310
Nokia 3650
Nokia 6680
Nokia n82
Nokia N8
Şu anda elimde N8 var. Kamera konusunda hala en üst sıralarda bence. Özelliklerini biliyorsunuz.
Ben kamerayı kullanmayı seven, symbian'dan şimdiye kadar hiç kopmamış, telefonu kurcalayan, yazılımlarla oynayan bir bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim. Fark etmiş olabileceğiniz gibi kullandığım telefonlar hep zamanının en iyilerinden. Şimdi de şu 1 hafta içerisinde değiştireceğim. Fakat çok kararsızım. Galaxy S3, Note 2, iPhone 5 gibi üstün telefonlar arasında kaldım. Tavsiyeleriniz nelerdir? Bana Galaxy S3 çoğu açıdan daha iyi geliyor, tek kötü yanı çok kolay kırıldığını duymam çünkü ben telefonu düşürebilen bir sakarım.
Note 2, S3'ten daha iyi olmasına karşın büyüklüğü açısından kötü. iPhone 5 hakkındaysa hiçbir şey bilmiyorum, hiç elime almışlığım yok. Sadece görüntüsünün, dokunmatiğinin ve sağlamlığının diğerlerine göre daha iyi olduğunu duydum.
Not: Tavsiye verirken fiyat karşılaştırmasına gerek duymayabilirsiniz. Zaten Note 2 ve S3 arasında çok fark yok. iPhone alırsam da Kanada'dan getirteceğim. Tabi HTC, Nokia Lumia 920 gibi tavsiyeler de verebilirsiniz. En uygunu olsun, benim olsun.
Nokia 3310
Nokia 3650
Nokia 6680
Nokia n82
Nokia N8
Şu anda elimde N8 var. Kamera konusunda hala en üst sıralarda bence. Özelliklerini biliyorsunuz.
Ben kamerayı kullanmayı seven, symbian'dan şimdiye kadar hiç kopmamış, telefonu kurcalayan, yazılımlarla oynayan bir bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim. Fark etmiş olabileceğiniz gibi kullandığım telefonlar hep zamanının en iyilerinden. Şimdi de şu 1 hafta içerisinde değiştireceğim. Fakat çok kararsızım. Galaxy S3, Note 2, iPhone 5 gibi üstün telefonlar arasında kaldım. Tavsiyeleriniz nelerdir? Bana Galaxy S3 çoğu açıdan daha iyi geliyor, tek kötü yanı çok kolay kırıldığını duymam çünkü ben telefonu düşürebilen bir sakarım.
Note 2, S3'ten daha iyi olmasına karşın büyüklüğü açısından kötü. iPhone 5 hakkındaysa hiçbir şey bilmiyorum, hiç elime almışlığım yok. Sadece görüntüsünün, dokunmatiğinin ve sağlamlığının diğerlerine göre daha iyi olduğunu duydum.Not: Tavsiye verirken fiyat karşılaştırmasına gerek duymayabilirsiniz. Zaten Note 2 ve S3 arasında çok fark yok. iPhone alırsam da Kanada'dan getirteceğim. Tabi HTC, Nokia Lumia 920 gibi tavsiyeler de verebilirsiniz. En uygunu olsun, benim olsun.

Windows nasıl olur bilmiyorum, symbiandan bıktım artık.
) . 

candır