Telefon Tavsiyesi Galaxy s3 mü Lumia 920 mi

Sponsorlu Bağlantılar

Bihterziyagil

Üye

Bide şunu deneme imkanımız var mı? Mesela ikisinde ortak bi uygulama bulup her ikisindede ne kadar ram kullanıyor öğrenme şansı var mı :)

- - - Eklendi - - -

Sonuna kadar katılıyorum.:oke:
onu denemek için lumiaya uygulama/oyun çıkması lazım gerçek manada zorlayıcı

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Çok verimli kullanıyor Ram'i.

amcalu1

amcalu1

Üye
Ram kullanimi guzel fakat onun sebebi fazla arkaplan uygulamasinin olmaması ve widget ların bulunmaması ama yanlış anlaşılmasin arayuzune lafim yok ve cok hoşuma gidiyor

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Lumia'yı incelemeye gittiğimde :

Aradan 2 saat geçtikten sonra :

Why Always Me

Why Always Me

Üye
S3 :)

kartal-78

Üye
eger samsungta wp kullanan tel varsa ki ertelen miş piyasaya çıkışı ozaman samsung ta wp için hazırlık yapıyor demektir bu tür akıllı tellerde yenilik her zaman kar getirir doğru değilmi sizce şu anki yenilikçi sistem wp gözüküyor busistemin yükselmesi normaldir

Türe

Türe

Üye
Ram yönetimi güzel fakat güzel bir multitaskingle biraz daha azaltılmalı multitask daha önemli sonuçta

GoodJob

Üye
Hocam hala karar veremediysen bana göre de S III. Hem daha kibar hemde daha güçlü bir işlemiye sahip.
Birde benim çok sık kullandığım bir telefon kıyaslama sitesi var. Orada da bak bi istersen.

ALBAY PARS

ALBAY PARS

Üye
Çoğu Kişi Takmış Bir Oyun Sevdasına Gidiyor. Belli ki! Yabancı Basınlarla Aranız pek iyi değil. Microsoftun Üst Düzey Yöneticilerinden Yapılan Bir açıklamaya Göre Bazı Oyun Şirketleri Şirketleri Microsofta Teklif Götürmüş Durumdalar... Hatta Microsoft ve Nokia İşbirliği İlede Şu anda Sadece Pc ve Konsollarda Oynanan Bir Çok Oyun Wp İçin geliştirilip Kullanıcılara Sunulacak...

Türe

Türe

Üye
Çoğu Kişi Takmış Bir Oyun Sevdasına Gidiyor. Belli ki! Yabancı Basınlarla Aranız pek iyi değil. Microsoftun Üst Düzey Yöneticilerinden Yapılan Bir açıklamaya Göre Bazı Oyun Şirketleri Şirketleri Microsofta Teklif Götürmüş Durumdalar... Hatta Microsoft ve Nokia İşbirliği İlede Şu anda Sadece Pc ve Konsollarda Oynanan Bir Çok Oyun Wp İçin geliştirilip Kullanıcılara Sunulacak...

Insallah.

gkcll

gkcll

Üye
arkadaşım bak adam öneri istemiş bizde ona uygun birşey önermek istiyoruz sen gidip direkt Note II en iyisi diyorsun bu bir taraf yorumudur , biz diyoruzki bu nedenle bu şu nedenle şunu al , sende ilk yorumu neye göre yazcağını düşün ondan sonra öneriye katıl

- - - Eklendi - - -

Evet Note II nin piyasanın en iyisi olduğu bir HİKAYE örneği

alnından öperim kapak cevap

windows2

Üye
lumia sana iyi ggelecek

- - - Eklendi - - -

android kullanıcısı olarak söylüyorum bir çok android kullandım ama androide bir türlü ısınamadım tamam uygulama varda ama çoğu işe yaramıyor işe yarayanlar var tabikide ama işe yaramayanlar daha çok (oyunlar hariç) birde androidin şarj süresi çok az hemen bitiyor nokia lumia 920 ye 2000 mah batarya koymuş kablosuz şarj özelliği var lte 100 mbps hızlı bağlantı özelliği var ben lise3 teyim ama lise 4 te mutlaka alaccam bu telefonu

dursun0902

Üye
bu piyasaya teleofonu süren NOKİA dır ve telefonun babasıdır android fazla söze gerek yok kesinlikle LUMİA 920. nokia hiç bir zaman taklit ürünler sunmadı piyasaya bu yüzden nokia farklıdır...

ios_apple

Üye
Arkadaşlar , artık kabul edelimki Lumia 920 Galaxy s3ü eziyor :) bu gün 2 telefonuda aynı anda test etdim. Yahu Nokia bu ne hız yaa. Telefon resmen uçuyor. S3u aldıgım gibi yerine koydum. S3 ilk kullanımda iyi gele bilir. Fakat günler gectikce uygulamalar falan yükledikce telefonun hızı günden güne yavaşlıyor. Nokiada ise öyle bir sorun yok. Hele o müthiş kamerasını söylemiyorum Lumia 920nın.

Kendim Iphone 4s kullanıyorum şu anda , kısa bir zamanda Lumia 920 almak istiyorum. Lumia 920 öyle bir büyülediki beni.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye

Evet bende olmuştum inşallah en kısa zamanda gerçekleşebilir.

HL_Rockk

HL_Rockk

Üye
lumia 920 yi turkcell iletişim merkezinde test ettim kendim 603 ve 808 pureview kullanıcısıyım turkcell iletişim merkezinde arkadaşım çalışıyo kendisinde ip 4s varken gitmiş galaxy s3 almış galaxy s3 e somun ekmek gibi diyodu iki telefonuda aldım elime browserlerini inceleledim uygulama açılışlarını fln açıkçası lumia 920 hızlı gibi geldi biraz daha çok fark yok açıkçası ama sağlamlık kamera olarak tabiki lumia 920 okadar market oyun hastası fln deilim kamerası düzgün olsun fotoğrafı çeksin hızlı olsun yeterli arayüz olarak nokia lumia 920 yi daha çok beğendim samsung karışık geliyo bana açıkçası ayrıca okadar gereksiz uygulamayada gerek yok işe yarayanları indiririm yeterli ztn ben lumia 920 tercih ederim galaxy s3 ü hiç tutmadım samsungu tutmadım ztn ben herkesin düşüncesi farklı olabilir ama şuan 808 kullanıyorum ve cihazım şuana kadar ne bi donma ne bi kapanma nede hata verdi gayette hızlı ve memnunum artı bide mükemmel kamerası var ztn fazla sözede gerek yok ve galaxy s3 ün kamerası benim çektiğim resmin yanına bile yaklaşamıyo 920 nin kamerasıda çok güzel ve s3 ten iyi bence hız olarakta güzel ve stabil

ios_apple

Üye
lumia 920 yi turkcell iletişim merkezinde test ettim kendim 603 ve 808 pureview kullanıcısıyım turkcell iletişim merkezinde arkadaşım çalışıyo kendisinde ip 4s varken gitmiş galaxy s3 almış galaxy s3 e somun ekmek gibi diyodu iki telefonuda aldım elime browserlerini inceleledim uygulama açılışlarını fln açıkçası lumia 920 hızlı gibi geldi biraz daha çok fark yok açıkçası ama sağlamlık kamera olarak tabiki lumia 920 okadar market oyun hastası fln deilim kamerası düzgün olsun fotoğrafı çeksin hızlı olsun yeterli arayüz olarak nokia lumia 920 yi daha çok beğendim samsung karışık geliyo bana açıkçası ayrıca okadar gereksiz uygulamayada gerek yok işe yarayanları indiririm yeterli ztn ben lumia 920 tercih ederim galaxy s3 ü hiç tutmadım samsungu tutmadım ztn ben herkesin düşüncesi farklı olabilir ama şuan 808 kullanıyorum ve cihazım şuana kadar ne bi donma ne bi kapanma nede hata verdi gayette hızlı ve memnunum artı bide mükemmel kamerası var ztn fazla sözede gerek yok ve galaxy s3 ün kamerası benim çektiğim resmin yanına bile yaklaşamıyo 920 nin kamerasıda çok güzel ve s3 ten iyi bence hız olarakta güzel ve stabil

aynen.

Üst Alt