Placebo-
Üye
s3 ün jb tarayıcısı lumiadan daha hızlı safariyle aynı. lumia yazıları önce yüklüyo 2 saate bannerler videolar geliyo tıpkı pc deki ie gibi. flash player var bunlara ek olarak
sıra arkadaşımda s3 var telefon jellybeanla mükemmel oldu. sen daha lumia piyasaya gelmeden en baba lumia en baba ie diyodun. görmeden konuşmak sana göre bi olay. s3 ün bağlantı hatası olmayan bi video bul payaşta görelim
Telefonu kullanmadıysan zahmete girme, konuştukların gerçek değil..
sıra arkadaşımda s3 var telefon jellybeanla mükemmel oldu. sen daha lumia piyasaya gelmeden en baba lumia en baba ie diyodun. görmeden konuşmak sana göre bi olay. s3 ün bağlantı hatası olmayan bi video bul payaşta görelim
haklıyım zaten lumianın internetinin en iyi olduğuna nasıl karar verdiniz hala anlamadım. flash player en son flashlı videoyu açana kadar en iyi internet androiddedirHe he Haklısın .
haklıyım zaten lumianın internetinin en iyi olduğuna nasıl karar verdiniz hala anlamadım. flash player en son flashlı videoyu açana kadar en iyi internet androiddedir
Sen devam et.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
aha fake video biliyomusun
Sen bana istediğin videoyu getir. Cihazı kendi gozumlu görüp kullandığım için inanmam.
bu forum neşe kaynağı ya şuna baksana daha lumia çıkmadan video arayıp duran ezgis şimdi gerçek karşılaştırmalarda geri kalınca lumia, benim elimdeki cihazı bana mı anlatıyosun diyo harbi şaka gibi
S III'ün internet hızı stock tarayıcıyla Lumia'dan daha hızlı.Lumia'nın tek üstün yanı gece çekimlerindeki kamerasıTek cümle ile söylüyorum:
Uygulama oyun için S3, geri kalan her şeyi ile Lumia 920. Aksini idda etseniz bile kabul etmem çünkü her iki telefonda elimde.
şu an android ve ios üst düzey gelişmiş sistemler ama bu sistemlae daha nekadar gelişir ama biyerde tıkanacakları kesin budurumda samsung ve iphone de wp ye geçiş yapacaklardır çünkü htc geleceği görmüş olmalıki wp8 geçiş yaptı nokia gibi bu bir görüş buna dayanarak lumia 920 diyiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?