Kerim.336
Üye
bu foruma nasıl giriyorsun şu an ? ney sayesinde yazıyorsun ? microsft dimi ? dünyanın en büyük yazılım firması mobil anlaşmalı cihazına en büyük desteği de oyun desteğinide verir siz kafanızı yormayın microsoftu sakın hafife almaya kalkmayın arkadaşlarbir bakmışsınız 1 yıla o çok övündüğünüz çöp mağazyı geçen yepyeni süper bir mağaza ve 'güvenli' bir mağaza olmuştur nokia da. microsft var arkasında nede olsa
Ayrıca bu l920 i s3 den daha iyi olayina ise internet kısmında katılmıyorum (ki hic bir kısımda katılmıyorum ya) neden mi benim one x im deli gibi açıyor sayfaları hatta pc biraz eskiyse ondan bile hızlı yani siz tarayıcı da flash player i açık bırakırsanız tabi l920 daha hızlı açar ve ya cerezleri silmediyseniz yani bence her türlü s3
senin tavsiyenle telefon alanın aklına şaşarım lumia 920 nin internet yavaş mış bence sen en iyisi sus bu daha hayırlı olur
Sana mı sorucam susarken ve ya cevap yazarken abudik kubudik sitelerin videolarını koyuyorsunuz sonra l920 daha hızlı gecende bi konu vardi ordaki s3 bariz arızalı ki bu videoyi da izlemedim yine berbat bir sitenin incelemesi
bana sorma ama s3 fanlığı olmaya gerek yok ikiside babamızın değil bize bir faydası yok sadece dürüst olalım şuan lumia 920 s3 ten stabil hızlı bir cihaz ki internet hızı iki kat fazla bir bütün siteler onayladı ve kullanıcı yorumları da onaylıyor teknoseyir teknolabs ve turkcell gibi ünlü firmalar da onayladı ve online gazetelerde haber oldu google arat bak SAYGILAR
Lumia'nın kamerası diğer telefonların çok çok ötesinde.
Kardeşim neyin kafasını yasiyorsun iki kat hizli olmasinin nedeni turkcell in coft tasiyici olayi ki tamamen sallama bir olay o da simdi gelelim internet meselesine niye internet hizi diyince mobil sebekeye kaydin wifi dan ne guzel akiyorduk hem bu stabilite otesi cihazlar neden kafalarina gore reset atiyorlarda Microsoft guncelleme cikarmayi planliyor hatta sunu sorayim madem bu cihazlar optimize otesi neden browsermark dan 56bin puani geçemiyor aynı donanima sahip android cihazlar daha fazla puan alıyor bana bunları açıklar mısın ya arkadaş bunları görmezden gelip bu cihazlar uçuyor kaçıyor yakalayamiyoruz demeyin ayıp valla milleti kandırmış olursunuz o kadar
boşuna nefes tüketmeyelim usta lumia 920 s3 e değişilmez wifi de hızlı şebekede olabilir reset kendin söylüyor sun işte Microsoft güncelleme hazırlıyor diye ne güzel bi güncelleme ile iş hallolacak artık Microsoft iddialı ve lumia lar çok sen kabul et etme deneyen herkes kabul etti sende dene öyle karar ver boşuna insanların emeğini kötülmek doğru değil
Bırak kardeşim bu kadar yazı yazman birşeyi değiştirmez yine aynı yine aynı insanların fikirlerini değiştirme gereği duyma zaten değişmez. Senin için bu telefon daha iyiyse eğer tartışmana gerek yok tartışılacak bir telefon değil.
isterse bütün s3lri hatta samsungu satın alsın beni ilgilendirmez ama insanların emeğini kötülmek doğru değil
A
bazı sivriler daha yavaş olan chrome ile yapıyo
Kardeşim neyin kafasını yasiyorsun iki kat hizli olmasinin nedeni turkcell in coft tasiyici olayi ki tamamen sallama bir olay o da simdi gelelim internet meselesine niye internet hizi diyince mobil sebekeye kaydin wifi dan ne guzel akiyorduk hem bu stabilite otesi cihazlar neden kafalarina gore reset atiyorlarda Microsoft guncelleme cikarmayi planliyor hatta sunu sorayim madem bu cihazlar optimize otesi neden browsermark dan 56bin puani geçemiyor aynı donanima sahip android cihazlar daha fazla puan alıyor bana bunları açıklar mısın ya arkadaş bunları görmezden gelip bu cihazlar uçuyor kaçıyor yakalayamiyoruz demeyin ayıp valla milleti kandırmış olursunuz o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?