gkcll
Üye
s3 hala baba görüldüğü gibi 4.1 stock tarayıcı chromedan çok daha iyi
Mertcan abartma 2 tarayıcı da eşit seviyede internetten gördüğün şeylerle yorum yapma
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
3.30'dan izlemeye başlayın tarayıcı için. -Ki Chrome Stcok tarayıcıdan daha yavaş varın siz düşünün
yalan söyleyince eline ne geçiyo?Lumia 920 al kesinlikle yalan söylersem şetefsizim bizim iş yerinde arkadaşım var s3 met ede ede günü bitiyor du en sonunda gitti aldı sonra o bizim arkadaş gitti başkası geldi s3 satacam dedi hemde bir ay olmuş tu alalı ben şok oldum sebebi ni sordum performans sını beğenmedim dedi ne oldu tartıştığımız günler dedim buda bana ders oldu dedi bir ay içinde telefon daki performans düştü dedi ve sabibinden.com dan 4s le takas etti o zaman lumia yoktu şimdi 4si lumia ile takas etmeye yer arıyor kara senin s3 de alsan bana karı yok lumia da sadece anlattım
note2 şuan piyasanın en iyisine için alcağına bağlı kamera , internet için lumia , oyun fln içinse s3 buyukluk sorun değilse note II al s3den daha iyi olduğu bir gerçek
s3 hala baba görüldüğü gibi 4.1 stock tarayıcı chromedan çok daha iyi
- - - Eklendi - - -
yalan söyleyince eline ne geçiyo?
note2 şuan piyasanın en iyisi
Lumia 920'i Galaxy S3'ü ezer geçer
note2 nin şuan piyasanın en iyisi olduğunu tartışamam seninleya arkadaşım sen neye dayanarak bunları kesin söylüyorsun anlamıyorum note ıı ne konuda piyasanın en iyisi diyorsun ? Güzel telefon doğru ama abartma hepsinin bir güzelliği var , heh birde kamera konusundada en iyisi note II de tam olsun
ya arkadaşım sen neye dayanarak bunları kesin söylüyorsun anlamıyorum note ıı ne konuda piyasanın en iyisi diyorsun ? Güzel telefon doğru ama abartma hepsinin bir güzelliği var , heh birde kamera konusundada en iyisi note II de tam olsun
ya arkadaşım sen neye dayanarak bunları kesin söylüyorsun anlamıyorum note ıı ne konuda piyasanın en iyisi diyorsun ? Güzel telefon doğru ama abartma hepsinin bir güzelliği var , heh birde kamera konusundada en iyisi note II de tam olsun
ah ah birde şu arkadaşlar anlasaKişinin beğenisine göre en iyi telefon tabiri yapılır o yüzden kişisel yargılardan uzak durmaya çalışın ya cümleye başlarken "bence" ile başlayın.
ya siz zeki misiniz? biri hikaye anlatır biri note2 yi tartışır tamam devam edin
hikaye anlatan kendini biliyodur
Sizden kastın nedir ?
ya siz zeki misiniz? biri hikaye anlatır biri note2 yi tartışır tamam devam edin
hikaye anlatan kendini biliyodur
performansta s3 lumiadan iyi note2 s3 ip5 onex gibi cihazlardan çok daha performanslı sen düşün ben arkadaşa önermedim note2 yi ama alabilceği en performanslı telefon note2dirarkadaşım bak adam öneri istemiş bizde ona uygun birşey önermek istiyoruz sen gidip direkt Note II en iyisi diyorsun bu bir taraf yorumudur , biz diyoruzki bu nedenle bu şu nedenle şunu al , sende ilk yorumu neye göre yazcağını düşün ondan sonra öneriye katıl
- - - Eklendi - - -
Evet Note II nin piyasanın en iyisi olduğu bir HİKAYE örneği
performansta s3 lumiadan iyi note2 s3 ip5 onex gibi cihazlardan çok daha performanslı sen düşün ben arkadaşa önermedim note2 yi ama alabilceği en performanslı telefon note2dir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?