Öneri Galaxy S3 Mü? Lumia 920 Mi? Iphone 4s Mi? Htc One X Mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
Lg iyidir, nexus4de olay google, destek veriyor yani. Stock android rahat... Hem s3de 1gb ram nexus 4 2gb ram. Adreno 320 gpu hiç bir şekilde takılmazsın, oyunlarda falan... Ama kamerası vs iyi değil, normal, idare eder cinsten...Note 2 cebe sığar. Bir süre sonra küçük gelmeye bile başlar, alışırsın... O kadar da büyük bir cihaz değil, sen uzun süre mini kullandığından öyle geliyor sana =) Bütçeyi artırabilirsen iyi cihaz note 2...

**Hadi gittim bu sefer... İyi geceler...

LordSeco35

Üye
    Konu Sahibi
Lg iyidir, nexus4de olay google, destek veriyor yani. Stock android rahat... Hem s3de 1gb ram nexus 4 2gb ram. Adreno 320 gpu hiç bir şekilde takılmazsın, oyunlarda falan... Ama kamerası vs iyi değil, normal, idare eder cinsten...Note 2 cebe sığar. Bir süre sonra küçük gelmeye bile başlar, alışırsın... O kadar da büyük bir cihaz değil, sen uzun süre mini kullandığından öyle geliyor sana =) Bütçeyi artırabilirsen iyi cihaz note 2...

**Hadi gittim bu sefer... İyi geceler...
yardımların için sağol dostum yarın mesajdan konuşalım :)

Luck Star

Luck Star

Üye
bende varım burda :)

LordSeco35

Üye
    Konu Sahibi
bende varım burda :)
mesajlara bakar mısın hocamarkadaşlar nexus4 ile s3 arasında kaldım. nexus 4 5 aylık cihaz turkcellden alınma kutulu faturalı s3 ise 18 aylık cihaz kutulu faturalı sağ üst çercevesinde hafif darbe var 600 lira sizce napayım.

Invoke

Invoke

Üye
nexus 4 ne kadar?

Ama S3 mü nexus 4 mü? Çok net nexus 4 derim.

LordSeco35

Üye
    Konu Sahibi
Nexus full kutulu faturalı 5 aylık cihaz turkcellden alınma hiçbirşeyi yok 700 tl

fk555897

fk555897

Üye
Buyuk ekran istiyorsan Nokia Lumia 920 oneririm.