007emin
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bu iki telefondan birini alıp da tatmin olmayan insanı allah ıslah etsin derimUzun lafın kısası ekran boyutu belirleyici etkendir Büyük geniş ekranda özgürlük mü yoksa küçük ekranda(fazla da küçük sayılmaz aslında) taşıma rahatlığı ve portatiflik mi seçim senin. İkisi de haddinden fazla iyidir ikisi de uçurur seni desem yeridir.
Dediğin gibi eğer ekran problem değilse kesinlikle 4s.Benim de merak ettigim bir konuydu buHalen karar veremedim ama
GPU ve CPU değerleri de göz önünde bulundurmak gerekiyorFikrimi söylemek istiyorum izninizle arkadaşlar 1 senedir telefonları araştırıyorum baya bi bilgiye sahibim android ios senin seçimin ancak bana sorarsan sisteme göre secmelisin telefonu. Bi tarafta çift çekirdekli işlemcisi ile dört çekirdekli işlemcinin hızına yetişen bi sistem var diğer yanda seni kisitlamayan bana göre daha eğlenceli ve daha modifiyeye açık bir telefon var. Eğer seçimin iphone 4S tamam ama S3 ise eğer orda dur ve bana pm at anlatırım
Gelmedi mi4s e ios 6 falan da gelecek tadından yenmez
GPU ve CPU değerleri de göz önünde bulundurmak gerekiyor
- - - Eklendi - - -
Gelmedi mi
betası
GPU ve CPU değerleri de göz önünde bulundurmak gerekiyor
- - - Eklendi - - -
Gelmedi mi
4s daha önde zaten abim grafik işlemci yönüyle ile de bence önde
Onlar zaten göz önünde Fatih'im önemli olan ön plana o kadar çıkarılmayan sistemleri iyi bilmek yoksa donanıma göre 4s in iki katı güzellikte S3
Bizim Yunusemre de ne yapsın yatıştırmaya çalışır ortalığı ama ne hikmetse hiç başarılı olamıyormillet kavagaya tutuşuyor genelde böyle konularda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?