Telefon Tavsiyesi Galaxy s3 mü İphone 5 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Esendağlı

Esendağlı

Üye
En doğru tespiti i5 ve s3 kullanmış birisi yapabilir

Türe

Türe

Üye

Göz tanıma,modifikasyon desen o da var(!) :ehe

Valla açıkça konuşyorum aldığım günden beri 3 defa belki kullandım o özelliklleri :ehe Ama rom özelliğine lafım yok :eller: Bir de multiwindow tabii :(

PriZm

PriZm

Üye

Valla açıkça konuşyorum aldığım günden beri 3 defa belki kullandım o özelliklleri :ehe Ama rom özelliğine lafım yok :eller: Bir de multiwindow tabii :(
valla ben sahip olduğum bütün özellikleri sonuna kadar kullanırım.kişisel mesele yani.

hatta S1 imde fazlasını kullanıyorum :D

fk555897

fk555897

Üye
Ben 4S kullanıyordum. Telefonumu babama verim iPhone 5 aldım. S3 ede baktım ama pek beğenmedim. Hem büyük hem de iOS'un stabilliğinden sonra Android biraz yavaş geldi.

Symbianize

Symbianize

Üye
Bende iPhone 5 öneririm

Waveman

Waveman

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim arkadaşlar çelişkideydim yorumlarınızla daha çok çelişkiye düştüm :D Biri diyo açık ara s3 diğeri iphone 5 fark atar ne yapsam bilemedim :hmmm

Kerim.

Kerim.

Üye
Teşekkür ederim arkadaşlar çelişkideydim yorumlarınızla daha çok çelişkiye düştüm :D Biri diyo açık ara s3 diğeri iphone 5 fark atar ne yapsam bilemedim :hmmm

Sadelik mi istersin telefonla ugrasmak mi?

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
ya android sıkıntılı hi ramle falan uğraşmam dersen telefon bayabi kötü olur benim bi kız arkadaşımda var s3 widgetler 2 sn sonra yükleniyor ve sıkıcı bi durum o kadar para verdikten sonra bide :zzz:

ben iphone 5 alırdım ya daha stabil :/

Kerim.

Kerim.

Üye
İphone5in ekrani gayet yeterli buyuklukte.isletim sistemi olarakta ios istiyorsun.o zaman iphone5 al.(fiyat farki sorun degil sanirim:hmmm?)

Waveman

Waveman

Üye
    Konu Sahibi
İphone5in ekrani gayet yeterli buyuklukte.isletim sistemi olarakta ios istiyorsun.o zaman iphone5 al.(fiyat farki sorun degil sanirim:hmmm?)
Fiyat farkı sorun değil ama s3ün multiwindow göz tanıma gibi özellikleride ilgimi çekiyor

kmlplz

Üye
Samsung galaxy s3 u kullanan birisi olarak eger teli rootlamayacaksan ugrasmayacaksan alma suan bu tel orjinal olarak kullanmak icin yetersiz ram sıkıntisi kim nederse desin var :-) ama ben root yaparim ucururum teli diyosan o baska :-) ha yok ben ugrasamam oyle seylerle ama ben ne yuklersem yukleyeyim yag gibi aksin telefon akiciligini kaybetmesin her guncelleme yayinlandiginda direk gelsin telefonum karizma olsun dersen al iphone u hayrini gor :-) illa android tel alacaksan da beklemicem dersen nexus 4 htc one x+ bunlari arastir derim beklerim dersende xperia z yi bekle derim tercih senin :-)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt