Türe
Üye
herşey donanım değil evet ama aradaki fiyat farkına rağmen S3 daha iyi bence.
5'ten sonra s3 takoz gibi geldi la elime

herşey donanım değil evet ama aradaki fiyat farkına rağmen S3 daha iyi bence.

Büyük olduğundandır
5'ten sonra s3 takoz gibi geldi la elime![]()

Büyük olduğundandır![]()

Herşey hız değilki
hız olarak asıl![]()

Herşey hız değilki![]()
kapalılığı arada can sıkıyor ama bluetooth'u çok kullanmayan biri olarak o da sorun değil 
Göz tanıma,modifikasyon desen o da var(!)
uygulama desen o da varkapalılığı arada can sıkıyor ama bluetooth'u çok kullanmayan biri olarak o da sorun değil
![]()

Göz tanıma,modifikasyon desen o da var(!)![]()
Ama rom özelliğine lafım yok
Bir de multiwindow tabii 
valla ben sahip olduğum bütün özellikleri sonuna kadar kullanırım.kişisel mesele yani.
Valla açıkça konuşyorum aldığım günden beri 3 defa belki kullandım o özelliklleriAma rom özelliğine lafım yok
Bir de multiwindow tabii
![]()

valla ben sahip olduğum bütün özellikleri sonuna kadar kullanırım.kişisel mesele yani.
hatta S1 imde fazlasını kullanıyorum![]()

Teşekkür ederim arkadaşlar çelişkideydim yorumlarınızla daha çok çelişkiye düştümBiri diyo açık ara s3 diğeri iphone 5 fark atar ne yapsam bilemedim
![]()
işletim sistemi olarak iosu seçerdim ama ekran boyutu falan kafamı karıştırıyoSadelik mi istersin telefonla ugrasmak mi?
Fiyat farkı sorun değil ama s3ün multiwindow göz tanıma gibi özellikleride ilgimi çekiyorİphone5in ekrani gayet yeterli buyuklukte.isletim sistemi olarakta ios istiyorsun.o zaman iphone5 al.(fiyat farki sorun degil sanirim?)
Fiyat farkı sorun değil ama s3ün multiwindow göz tanıma gibi özellikleride ilgimi çekiyor