Galaxy S3 mü iPhone 4s mi ?

Hayırlı olsun inşallah memnun kalırsın.

Alkiss :beer:

Konu Sahibi
Boylelerine sinir olmamak elde degil arkadas , durumu aciklamak fanlik mi oluyor simdi ? Ne diyeyim ki ben simdi sustum.

TeAmo42

Üye
Ön yargı değil bütün mesajlarını okur musun? Hepsinde iphone övgüsü madem iphoneye bu kadar düşkünsün neden konu açıyorsun.Ayrıca senin istediğin özelliklerin iphonede olmadığını da belirttim.Burda bizi boşu boşuna mı yoruyorsun?

- - - Eklendi - - -

Burda ben senin için bu kadar bilgiyi toplayıp yazdım seninki sadece fanlık.Bizi boşuna uğraştırma olmuş.

Konu Sahibi

Tamam ya senin amacin da anlasildi. Yorum yapma kardesim sen istemez. Allaha sukur yardimci olmaya calisan ve olan cok. Sana gerek kalmadi cok sukur.

- - - Eklendi - - -

Ozelliklerini ezbere biliyorum demek ne anlama geliyor biliyorsun bunu sanirim

TeAmo42

Üye
Tamam ya senin amacin da anlasildi. Yorum yapma kardesim sen istemez. Allaha sukur yardimci olmaya calisan ve olan cok. Sana gerek kalmadi cok sukur.

- - - Eklendi - - -

Ozelliklerini ezbere biliyorum demek ne anlama geliyor biliyorsun bunu sanirim
Benim amacım yok.Ben S3 alacağım ama 4S kadarda stabil cihaz yok,4S imde olsa pişman olmam yani.Ben tamamen objektif bilgi aktarmaya çalıştım. Lütfen mesajlaını tekrar oku ve nankörlük yapma.

TeAmo42

Üye
Sizede iyi forumlar,kolay gelsin.

Eykul

Üye
Galaxy 3 diycem ama cok buyuk ya o kadar da buyuk yapmasinlar tabletler kadar olucak yakindaa

Galaxy 3 diycem ama cok buyuk ya o kadar da buyuk yapmasinlar tabletler kadar olucak yakindaa
istekler kisiden kisiye fark ediyor kardes mesela bende. benim s3 almamdaki sebeblerden en onemlisi ekran buyukluguyle Super Amoled kaliteli olmasiyla

Eykul

Üye
istekler kisiden kisiye fark ediyor kardes mesela bende. benim s3 almamdaki sebeblerden en onemlisi ekran buyukluguyle Super Amoled kaliteli olmasiyla

Ben s2 yi bazi ceplerime sigmiyor iyi olmuyor ya almadim o yuzden s3 u. Bende arkadas gibi kararsizim

Elektr0

Üye
4s iyidir 4s alın efenim ios 6 falan da gelecekmiş hem android ios kadar stabil bir işletim sistemi değil

o kadar kısıtlama sende de olsa sende stabil olursun... evden çıkarı çıkma kendine sevgili bulma yüzmeye gitme iller arası ucak yerine yürü güneş çıkınca güneş gözlügünü çıkar....eğer biliyorsan ne demek istediğimi anlayıp tartışmaya girmezsin.
Saygılar sevgiler...

Tepkiler: TeAmo42

TeAmo42

Üye

Tepkiler: Elektr0