avcitalip
Üye
üstteki mesajıma bakar mısın?
beyler döğüşmeden oynayın.. samsung s2 ile kendini kanıtladı bence... donanım haberde 3lü cihaz karşılaştırması yapmışlardı... orda mesut çevik nasıl hayretler için de anlatıyor hızını açarsanız görürsünüz.. ben iphone'a bakmam bile.. en basiti angry birds space çıktı.. android markette beleşken iosun marketinde 1 dolardı.. oyuna para verecek olursan ipin ucu kaçaaaaar gider... bu en basit örnekti.. iphone alıp da dolandırıcı apple'a para kazandıracağıma 1110 kullanırım !!!!
diyorumya ios hariç bir artısı yok onu bukadar stabil yapan zaten IOS
beyler döğüşmeden oynayın.. samsung s2 ile kendini kanıtladı bence... donanım haberde 3lü cihaz karşılaştırması yapmışlardı... orda mesut çevik nasıl hayretler için de anlatıyor hızını açarsanız görürsünüz.. ben iphone'a bakmam bile.. en basiti angry birds space çıktı.. android markette beleşken iosun marketinde 1 dolardı.. oyuna para verecek olursan ipin ucu kaçaaaaar gider... bu en basit örnekti.. iphone alıp da dolandırıcı apple'a para kazandıracağıma 1110 kullanırım !!!!
IOS'la kazanıyor bunları,ICS'in yeni güncellemeleri çıksın ozaman benchmark mıdır nedir ondan yapsınlar ozaman görelim
Donanım Olarak GS3 Daha iyi ama IOS şimdilik yazılımla Yakalamış gibi görünüyor
IOS'la kazanıyor bunları,ICS'in yeni güncellemeleri çıksın ozaman benchmark mıdır nedir ondan yapsınlar ozaman görelim
Donanım Olarak GS3 Daha iyi ama IOS şimdilik yazılımla Yakalamış gibi görünüyor
diyelim ki sadece bu [ ki bu değil ] ;
donanımı Samsung yaptı verdi Apple'a, telefonun iyi olmasına mı
bakarsın yoksa donanım parçalarının kimin tarafından yapıldığına mı ??
Okadar da değil artık jailbreak yap kardeşimama s2 nasıl 4 ü ezdiyse s3 te abisi olarak 4ün abisi olan 4s yi ezecektir,siz iphone'lara para verin 3.5 inç ekrandan ne anlıyorsanız artık
parçaları iyi derken neyi kastetmek istedin acaba ?
özellik bakımından tam olarak değerlerini bilmiyorum ama kalite olarak samsung iphone'a kendi üründe kullandığı kadar malzeme yapmaz bence + isteyen iphone alır iphone'da 3.5 inç lik ekranla iyi günler...
SII 4S'i ezdi mi
aynı dünyada yaşıyorsuz di mi? Daha üstün olabilir ama ezemez
parçaları iyi derken neyi kastetmek istedin acaba ?
özellik bakımından tam olarak değerlerini bilmiyorum ama kalite olarak samsung iphone'a kendi üründe kullandığı kadar malzeme yapmaz bence + isteyen iphone alır iphone'da 3.5 inç lik ekranla iyi günler...
fiyat bakımından baktığımızda iphone'ların fiyatıda daha yüksek aslında...
söyliyicek sözün kalmadı sardın ekrana o kadar ekran derdin varsa git galaxy note al ciğerim
söyliyicek sözün kalmadı sardın ekrana o kadar ekran derdin varsa git galaxy note al ciğerim
Abi konuyu şikayet ediyorumPaşa üsteğmen ile yarışa girdi Ya bırakın kim neye üstünse üstün.Adam hangisi dedi sadece fikir söyleyelim yeter..Gidip alacağı varsa alır zaten.Bence gidip tablet alsın.Sebebi yok içimden geldi
düşünüyorum aslında note'u da bizimkiler görgüsüz gibi ne yapacan o telefonu diyorlar
ben diyeceğimi dedim isteyen iphone alır isteyen s3 ikiside çok güzel cihazlar ben yukarıda belirttim aralarındaki farkları
dediğim gibi iphone'un donanımı varsa Samsung'unda büyük ekranı var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?