Telefon Tavsiyesi Galaxy S3 mü ? HTC One X mi ?

doctorrr

Üye

- - - Eklendi - - -

demişimdir görüp cevaplayan yokki aga

benim ekran karti hep kasiyor usta ugrasmamaliyiz bence ah su asus transformer primedaki performans one x de olacakti var ya ne guzel olurdu be.. hem tasarim hem performans tadindan yenmezdi

benim ekran karti hep kasiyor usta ugrasmamaliyiz bence ah su asus transformer primedaki performans one x de olacakti var ya ne guzel olurdu be.. hem tasarim hem performans tadindan yenmezdi
İnşallah olur birde playstation sertifikası gelsinde tadından o zaman yenmez valla

doctorrr

Üye
piyasada herşey danışıklı bence birinin şusu üstün birinin busu kafa karıştırıyor

samsung galaxy s3 mükemmel ötesi bir telefon. telefondaki özellikler benim bilgisayarımda yok valla (-:

doctorrr

Üye
s3 gibi

- - - Eklendi - - -

yalnız boyunda uzunmuş

caca009

Üye
İngiltere'den babamın arkadaşı bana Galaxy S3 almış, ben şuan 5800 kullanıyorum, her durumda one x de S3 de 5800 dan iyidir...

4 çekirdeğini hakkını veriyormuş. Benchmarklarda gördük. Galeri takılmıyor. Direk açılıyor. Yalanın bu kadarı işte.

Hangi telefon 8mp fotoğrafı 0.7 saniyede çekiyor söyle bakalım

Htc One X'i test etme şansım oldu kamerayı aç bakalım sağa sola kaydır nasıl donuyor

turker10

Üye
ben kendi özellikleriyle telimi uslu uslu kullanırım diyorsan istediğini tercih et ama yok rom falan yükleri kurcalarım diyorsan s3 çünkü s2 nin yerini almaya başladı romlarda çıkmaya başladı bıkacak kadar çok çeşit rom çıkacaktır.... ama sonuç olarak bu 2 telde özellik olarak insanı üzmez tabi dış görünüştür bataryadır bunlarada bakılabilir....

Mobilator

Emekli Yönetici
Hangi telefon 8mp fotoğrafı 0.7 saniyede çekiyor söyle bakalım

htc one x çekiyor 0.7 saniyede. adama yalancı demişsin. ya senin eline aldığın cihaz.güncellenmemiş yada sende yalan söylüyorsun. 44 kişilik kullanıcı klübünüzde kimse senin yazdıklarınla ilgili bişey yazmadı şuana kadar.

pltkemal

Üye
biraz önce 2 telefonu da elime aldım . netten gördüğümde one x gözüme daha hoş geliyodu ama elime alınca gönlüm s3 e kaydı dış görünüş olarak . canlı canlı görmeden karar vermeyin derim tip meselesine