doctorrr
Üye
ekmege sur ye
demişimdir görüp cevaplayan yokki agaSüleyman sakin olKimseye kabul etmek zor gelmiyor ortada kabul edilicek bir şey yok çünkü Bende S3 ün akıcılığını seviyorum lafım yok ama dediğim gibi imajı yüzünden bitti gözümde Nova 3 deli gibi kasıyor evet kasıyor zamanında Shadowgun da deli gibi kasıyordu iş bir güncellemede bitti diceksin ki nasıl düzeltiyorlar anlatayım. Şöyle düşün bilgisayarında ki ekran kartı için yeni oyunlar çıkınca ati veya nvidia güncelleme yayınlıyor mu yayınlıyor sende o oyunlarda kasmaması için onu indiriyorsun yükleyip rahatça oynuyorsun bunuda öyle düşün daha tam oturmadı yerine işlemci bu yüzden böyle
- - - Eklendi - - -
Bu lafı başka bir konuda daha mı demiştin ne
İnşallah olur birde playstation sertifikası gelsinde tadından o zaman yenmez vallabenim ekran karti hep kasiyor ustaugrasmamaliyiz bence ah su asus transformer primedaki performans one x de olacakti var ya ne guzel olurdu be.. hem tasarim hem performans tadindan yenmezdi
piyasada herşey danışıklı bence birinin şusu üstün birinin busu kafa karıştırıyorbenim ekran karti hep kasiyor ustaugrasmamaliyiz bence ah su asus transformer primedaki performans one x de olacakti var ya ne guzel olurdu be.. hem tasarim hem performans tadindan yenmezdi
İnşallah olur birde playstation sertifikası gelsinde tadından yenmez valla
piyasada herşey danışıklı bence birinin şusu üstün birinin busu kafa karıştırıyor
kanka one s ne öyle ya güzelmiş beğendim
One S e geldi sanirimaslinda guncelleme ciksa su an alirim ama bekleme sansim pek yok alirsam adama sorarim
- - - Eklendi - - -
laf atani zopalariz gardas
kanka one s ne öyle ya güzelmiş beğendim
- - - Eklendi - - -
vurma abi
lumyalar gelsin de durum ne olursa olsun c6 yı satar uçarak gider lumia 710 veya 800 alırım
Turkiyede olsa S3 un daha iyi oldugunu bile bile alacagim bir cihaz
lumyalar gelsin de durum ne olursa olsun c6 yı satar uçarak gider lumia 710 veya 800 alırım
710 da güzel güçücük böyle özellikleri aynı 800 le
800 al 800
Ezbere konuşuyorsun haklı olduğun yonlerin var tabi dün iki cihazida oyun performansi ve kamerasıyla inceleme karşılaştırma fırsatı buldum s3 kocaman bir balon s2 elinde olanlar sakin degistirmesin derim
Htc onex bariz fark açtığı özellikleri yazıyorum
Kamera video çekim bariz
Kulaklık ses kalitesi bariz
Oyun grafiği s3 te efekt falan olmuyor onex müthiş
Galari takila takila açıyor onex 4 çekirdeğini hakkını veriyor
Yani s3 sadece kocaman bir baloooon samsung reklam yapmayı biliyor öyle en iyi karşılaştırma alacaksın eline telefonu öyle anlarsınız
S3 ü görmeden önce daha gelmeden öyle anlatildiki almayı düşünmüştüm iyi inceleme fırsatı buldum heleki kamera onex fark açmış
Hangi telefon 8mp fotoğrafı 0.7 saniyede çekiyor söyle bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?