s3 için demiştim![]()

Htc dezavantajlari
Tegra3 islemci en büyük dezavantaji Nvidia parayi gördügü icin bu alana daldi parasal güclede pek cok cihazda yer aldi ama firma bu piyasada nasil hareket edegini bilmiyor, isinma sorunu, vites düsürme olayi bunu zaten 4 islemci yanina eklenen 5ci islemciden anliyoruz kolay yolu sectiler cünkü beceremediler, drivers sorunu ve paylasim sorunlari var.
Batarya degismiyor kim ne derse desin en büyük eksi olaylardan birisi daha büyük batarya yada bozulma durumu icin.
Ayni sekilde mini sd kullanma olayi olmamasi kadar sacmalik gercekten ilginc tek bir oyun datalar ile 2 gb asiyor simdi hd ready ekranli telde bu miktar dahada artacak.
Bootlader kilitli son yada soff yaptigin an garantiden cikiyorsun.
Htc eskiden genelde herseyi paylasirdi ama malesef son senelerde bunuda birakti özellikle Gsm bant kesinlikle paylasmiyor.
Kisaca cok iyi olabilecek bir alet malesef eksileri ile S3 ile karsilastirma olayina girecek konumda degil. 2 tel arasinda ayni oyunda grafik farkida görmedim kisacasi hani tegra3 diyorsun bu alanda 2 isimden birisi bazen birinci bazen ikinci konumda o konudada pek fark görmedim.
Htc one alan arkadaslar mennun olabilir iyi diyebilir yada tepki gösterebilir ama bir cihaza yatirim yaptiginizda herseyini düsünmek zorundasiniz en basit örnek herhangi bir Samsung sorun verdigi anda kolayca Odin ile format atma sansiniz var garantiden önce ama Htc icin tek yol servise yollamak.
Abi dediklerine şöyle açıklamalar yapabilirim izninle;Htc dezavantajlari
Tegra3 islemci en büyük dezavantaji Nvidia parayi gördügü icin bu alana daldi parasal güclede pek cok cihazda yer aldi ama firma bu piyasada nasil hareket edegini bilmiyor, isinma sorunu, vites düsürme olayi bunu zaten 4 islemci yanina eklenen 5ci islemciden anliyoruz kolay yolu sectiler cünkü beceremediler, drivers sorunu ve paylasim sorunlari var.
Batarya degismiyor kim ne derse desin en büyük eksi olaylardan birisi daha büyük batarya yada bozulma durumu icin.
Ayni sekilde mini sd kullanma olayi olmamasi kadar sacmalik gercekten ilginc tek bir oyun datalar ile 2 gb asiyor simdi hd ready ekranli telde bu miktar dahada artacak.
Bootlader kilitli son yada soff yaptigin an garantiden cikiyorsun.
Htc eskiden genelde herseyi paylasirdi ama malesef son senelerde bunuda birakti özellikle Gsm bant kesinlikle paylasmiyor.
Kisaca cok iyi olabilecek bir alet malesef eksileri ile S3 ile karsilastirma olayina girecek konumda degil. 2 tel arasinda ayni oyunda grafik farkida görmedim kisacasi hani tegra3 diyorsun bu alanda 2 isimden birisi bazen birinci bazen ikinci konumda o konudada pek fark görmedim.
Htc one alan arkadaslar mennun olabilir iyi diyebilir yada tepki gösterebilir ama bir cihaza yatirim yaptiginizda herseyini düsünmek zorundasiniz en basit örnek herhangi bir Samsung sorun verdigi anda kolayca Odin ile format atma sansiniz var garantiden önce ama Htc icin tek yol servise yollamak.
Ezbere konuşuyorsun haklı olduğun yonlerin var tabi dün iki cihazida oyun performansi ve kamerasıyla inceleme karşılaştırma fırsatı buldum s3 kocaman bir balon s2 elinde olanlar sakin degistirmesin derim
Htc onex bariz fark açtığı özellikleri yazıyorum
Kamera video çekim bariz
Kulaklık ses kalitesi bariz
Oyun grafiği s3 te efekt falan olmuyor onex müthiş
Galari takila takila açıyor onex 4 çekirdeğini hakkını veriyor
Yani s3 sadece kocaman bir baloooon samsung reklam yapmayı biliyor öyle en iyi karşılaştırma alacaksın eline telefonu öyle anlarsınız
S3 ü görmeden önce daha gelmeden öyle anlatildiki almayı düşünmüştüm iyi inceleme fırsatı buldum heleki kamera onex fark açmış
Ezbere konuşuyorsun haklı olduğun yonlerin var tabi dün iki cihazida oyun performansi ve kamerasıyla inceleme karşılaştırma fırsatı buldum s3 kocaman bir balon s2 elinde olanlar sakin degistirmesin derim
Htc onex bariz fark açtığı özellikleri yazıyorum
Kamera video çekim bariz
Kulaklık ses kalitesi bariz
Oyun grafiği s3 te efekt falan olmuyor onex müthiş
Galari takila takila açıyor onex 4 çekirdeğini hakkını veriyor
Yani s3 sadece kocaman bir baloooon samsung reklam yapmayı biliyor öyle en iyi karşılaştırma alacaksın eline telefonu öyle anlarsınız
S3 ü görmeden önce daha gelmeden öyle anlatildiki almayı düşünmüştüm iyi inceleme fırsatı buldum heleki kamera onex fark açmış
video cekiminde one x frame atlamalar yapiyor bu mu bariz iyi ? yapmayin allah askina fanliktan vazgecip gercekleri gorun biraz .
Farkı olmadığını söylediği için bu örneği verdim ve Nvidia gibi kaç tane firma var işlemcisine özel oyun çıkartıyor soruyorum hepinize ? One X güncellemeyle düzeliyor kandırmaca değil gelen güncellemelere bakarsınız doğru olduğunu rahatlıkla görebilirsiniz ve hala da devam etmekte yeni güncellemeler. Neden mi aceleyle sürdüler amaç bina basma korkusu değil pazarlama stratejisi düşünün bi Nisan ayında piyasaya sürülüyor ve rakipsiz bir şekilde satın alınmaya başlanıyor. Neden S3 çıktığı zaman satışların düşüceğini düşünerek. Bazıları sabredemedi beklemedi bu da firmanın işine yaradı. Ama ben bekledim daha almadım ne mi gördüm imaj yoksunu overclock harikası bir cihaz k.bakmayın ama bende S3 alıcak mantık yok tekrar saygılar...s3 alın kurtulun htc one x in yazılımsal sorunları düzelsin güncellemelerle kaymak gibi olur![]()

Kimseye kabul etmek zor gelmiyor ortada kabul edilicek bir şey yok çünkü
Bende S3 ün akıcılığını seviyorum lafım yok ama dediğim gibi imajı yüzünden bitti gözümde Bu lafı başka bir konuda daha mı demiştin nes3 alın kurtulun htc one x in yazılımsal sorunları düzelsin güncellemelerle kaymak gibi olur![]()
Yoksa dejavu mu