Telefon Tavsiyesi Galaxy S3 mü ? HTC One X mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

DRaKuLaS

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S3 mü ? HTC One X mi ?
Meraba arkadaşlar ..

Bu iki telefon arasında kaldım . Özellikler olarak Galaxy S3 daha yüksek gibi dururken , telefon işi yapan kişiler HTC One X ' i öneriyor .

Sizce hangisi ?

Türe

Türe

Üye
Ben şahsen SIII'ü tercih ederim . Çünkü One X daha tam verimiyle kullanılamıyor . 4 çekirdeğin hakkını veremiyor . Eğer bekleyebilme imkanınız varsa One X'e güncelleme gelmesini bekleyip alabilirsiniz.

doctorrr

doctorrr

Üye
one x in batarya çabuk bitiyormuş ...

enaa_881

enaa_881

Üye
Kardes bence de s3

wratH!

wratH!

Üye
ben de seninle aynı ikilemdeyim ama s3 e daha yakın gibiyim batarya süresi hafıza stabilite kamera müthiş sensörler internet keyfi beni s3 e çekiyor öte yandan sağlamlık tegra 3 ün verdiği müthiş grafik desteği ( yakın zamanda iyileşecek) sense arayüzü de beni one x e yönlendiriyor çok zor karar valla arkadaşım benim almak için daha bir ayım var onun için gözlemleyeceğim biraz. Hemen alıcam diyosan s3 yok beklerim diyosan one x

doctorrr

doctorrr

Üye
sana şöyle söyleyeyim s3 e dehşet custom romlar çıkar :oke:

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
evet romlar konusunda s3 daha iyi olacaktır. ama tasarım, arayüz, sağlamlık yönünden one x daha iyi. iki telefonunda iyi yönleri var zor bir karar. ama ben daha s3 yokken one x aldım memnunum.

• Beğen
Tepkiler: Ellemon ve doctorrr
doctorrr

doctorrr

Üye
ha sen aldın karşılaştırma yapıyorsun ama yani önü açık bir cihaz one x bir kaç ay sıkıntı çekersin güncelleme falan gelir sonra kaymak gibi olur :D

guro123456

Üye
Yaw millet arama tuşuna bi basın sonra konu açın nebitmez bir karşılaştırmaymis önüne gelen aynı konuyu açıyor s3 u yere dusurursen paramparça olur onex ile de evdeki mobilyaları saglamlastirirsin eğer ameleysen çekiç yerine kullanabilir çivi cakabilirsin sağlamlık testlerini incele tabiki onex :)

klongs

klongs

Üye
çivi çakmak için one x al diyeni ilk defa görüyorum

maxxiceppp

Üye
Yaw millet arama tuşuna bi basın sonra konu açın nebitmez bir karşılaştırmaymis önüne gelen aynı konuyu açıyor s3 u yere dusurursen paramparça olur onex ile de evdeki mobilyaları saglamlastirirsin eğer ameleysen çekiç yerine kullanabilir çivi cakabilirsin sağlamlık testlerini incele tabiki onex :)

Testlerde 3. Atışta camı kırılan telefonla mı??? http://www.youtube.com/index?desktop_uri=%2F&gl=US
Fırlatmak da moda oldu bırakın şu ayakları

belgarad

Üye
youtube.com/watch?v=Oi7zol01j9U

HTC One X ile çivi nasıl çakılır diyorsanız :)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Testlerde 3. Atışta camı kırılan telefonla mı???
Fırlatmak da moda oldu bırakın şu ayakları

e ona bakacak olursak çivide çakıyor adamlar. o ne olacak?

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
çivi çakmak için one x al diyeni ilk defa görüyorum
olum siz lumia 900 ü görmemişsiniz :D

- - - Eklendi - - -

[video=youtube;Jf1fRu9YgfE]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Jf1fRu9YgfE[/video]

doctorrr

doctorrr

Üye
drop teste gelin babalar htc samsung hikaye...

DRaKuLaS

Üye
    Konu Sahibi
Oha :D O zaman One x ' i şuanın 3310 ' u olarak düşünebiliriz :)

Arkadaşlar şakası bir yana , ancak One x e yakın düşünüyorum . Hem Saglamlık üzerine ondan ötesi yok , hemde sistem olarakta saglam cihaz . Güncelleme olayları varmış . Gülü seven dikenine katlanır hesabı yapıcaz :)

Yanlız adamlar harbiden çakıyor :D

- - - Eklendi - - -

He birde şöyle bi ayrıntı var . S3 te gorilla glass adlı ekran kullanılmış . Bunun parçalanması durumunda yüksek tutara yapılıyormuş .

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
  • Beğen
Tepkiler: doctorrr
doctorrr

doctorrr

Üye
sağlamlık bazında değerlendirdim efenim :D

klongs

klongs

Üye
[video=youtube;sBo3W6HdPbM]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sBo3W6HdPbM[/video]

one x de çok sağlam değilmiş

Üst Alt