Galaxy S3 Mini I8190 Root-unroot Yapimi Adim Adim (kendinden Unroot'lu) Jellybean 4.1.1 Ve 4.1.2

bu yöntem çalışır mı acaba

emrh77

Üye

*#1234# yaptıktan sonra 3 tane şey çıkıyor

4.1.1 (OXX multi-csc, PDA: I8190XXALJL, CSC: I8190OXXALJ8)

4.1.2 (OXX multi-csc, PDA: I8190XXAMA2, CSC: I8190OXXAMA2)

4.1.2 (OXX multi-csc, PDA: I8190NXXALL6, CSC: I8190NOXXALL3)(Sadece I8190N Modeli İçin)

bunlardan sadece ilk baştaki aynı diğerleri farklı anlamadım ? s3 minim var ve rootsuz rootlamak istiyorum

Kazuma

Üye
I8190XXAMB4 versionu için root yokmu hiç biyerdfe bulamadım yardımcı olanda yok bi link verilmiş opda zaten ölmüş.

firat996

Üye
Selam kardeş öncelikle eline sağlık.
Benim telefomun spot ımeı açısından sorun olurmu ? Telefon kapanırmı ?
Eğer Root yaptım diyelim yazılım güncellemesi yaparsam telefon kapanırmı ?

AP:I8190XXALJL
CP:I8190XXALJL
CSC:I8190OJVALJ9

Hangisini indiriyim?

oski19

Üye
Arkadaşım anlattıkların için teşekkür ederim. Bende4 ay önce s3 mini aldım ilk android telefonum root vs hiçbirşey yapmadım telefona.. oyunları hafıza kartına taşımak istediğim için root yapmak istiyorum ilk tecrübem olacak umarım başarabilirim öncelikle şunu sormak istiyorum root işleminin avantajları nelerdir hafıza kartına uygulama taşımaktan başka. yapmaya değermi yani. birde benim yazılım sürümünde şu yazıyor hangi versiyonu indirmeliyim acaba. teşekkür ederim

bende restart yazdı

aaa tamam sımdı PASS! oldu

mstfx

Üye
AP:I8190XXAMA3
CP:I8190XXAMA3
CSC:I8190JVAMA2

yazıyor hangisini indirmem lazım arkadaşlar

zmrzmr

Üye
telefonu orjinal haline döndürmek isdiyosan samsung kies 2.6.0.13074_14 sürümünü yükle veüretici yazılımını yükseltmesi baslatma durumuna getirmeyi yap araclardan ben böyle kaldırdım rootu orjinala döndü telefon

XXAMB3 modeli için link buyrun.

mustafa

Üye
Bu sayacın çalışma mantığı nedir? Bu işlem sayacı neden etkilemiyor ?

merhabalar ben bu gün root yapmaya çalıştım ama şimdi telefonum eskisi gibi değil f klavye yok eski sürümünü istiyorum bulamıyorum unroot yapcak proğram yok mesela demekki root olmamaış peki ne yapacagım ben yardım edebilrmisiniz ?

teşşekkürler deniyorum. umarım yanlış bi şey yapmam

FeLonieS

Üye
Hocam benim versiyon XXAMB4 gözüküyor buna uygun root dosyası yok mu?

Goodroid

Üye
simdi android e 4.2 guncelleme gelicek . ona bi etkisi olurmu . simdi ben ilk defa rootlama yapicam arkadaslarim yapma servislik olur falan dediler biraz gözüm korktu . detayli bi bilgi rica edebilirmiyim

7. ya da 8. sayfada samsungun sitesinden bulduğum rom var bi bak eğer kodlar uyuyorsa flashla

reloqram

Üye
Versiyon Bilgileri ;
PDA : I8190XXAMB4
CSC : I8190OJVAMB3 OOT YOK MU BİLGİLİ ARKADASLAR ?

hafiza swap nasıl yapılıyor s3 mınıde yardım edin!!

cash21

Üye
Başka Bir siteden XXAMB4 buldum dediklerini yaptım fakat telefonda hiç bi değişme olmadı yani rootlanmadı sebebi ne ?

ekc-103

Üye
[/URL][/IMG]

arkadaslar uygun root dosyası bulamadım yardımcı olur musunuz?