Galaxy s3 mini alacağım fikirleriniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

StunnerDead

StunnerDead

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy s3 mini alacağım fikirleriniz ?
Arkadaşlar aslında yurt dışı s3 getirtecektim ama pasaport bulamadığımdan imei olaylarından başım ağrımasın diye galaxy s3 mini alacağım. bütçem 900 1000 tl arası. ayrıca arkadaşlar lütfen gelip üstüne 200 lira koy şunu al şu kadar koy bunu al diye tavsiye vermeyin . bütçem dediğim gibi 900 1000 civarı maksimum. Tabi gönül ister s3 almayı ama garantisiz sahte imei li telefona aklım pek yatmadı . bir arkadaşımın dediği gib garantili olsun kaçak olmasın başım ağrımasın diye s3 miniye karar verdim. sizce alınır mı ? yoksa 900 950 arası s3 mini yi ezip geçer dediğiniz başka telefon var mı ?

hikmet366

hikmet366

Üye
Al Bence 1000 Tlye S3 mini Var.

StunnerDead

StunnerDead

Üye
    Konu Sahibi
Al Bence 1000 Tlye S3 mini Var.

arkadaşım sağolsun kuzeni avea satış müdür 925 tl ye ayarladı bana internetten de araştırdım tabi bi s3 olmasını beklemıyorum ama herkes harika diyor telefona.

hikmet366

hikmet366

Üye

arkadaşım sağolsun kuzeni avea satış müdür 925 tl ye ayarladı bana internetten de araştırdım tabi bi s3 olmasını beklemıyorum ama herkes harika diyor telefona.

ewet öyle görsellik ve oyun açısından Ama keşke s3 Büyünü alabilsen

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
alabilirsin aklını çelmek gibi olmasını ama pixel sorunu var diyorlar s3 mini'de...:hmmm

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
bimeksde 840 tl

Buğra

Buğra

Admin
925tl çok fazla fiyat s3 için internette çok daha ucuz :spr
750-900 arası internette s3 fiyatları bimeks istanbul bilişim gibi yerlerde 750-850 arası fiyat değişiyor

• Beğen
Tepkiler: hikmet366
StunnerDead

StunnerDead

Üye
    Konu Sahibi
alabilirsin aklını çelmek gibi olmasını ama pixel sorunu var diyorlar s3 mini'de...:hmmm

araştırdım onu shiftdelete nin uydurmaları diyorlar kullanan bir sürü kişi böyle bir sorun yok diyor.
925tl çok fazla fiyat s3 için internette çok daha ucuz :spr
750-900 arası internette s3 fiyatları bimeks istanbul bilişim gibi yerlerde 750-850 arası fiyat değişiyor

internetten telefon alma taraftarı değilim açıkcası fiyatı ne olursa olsun kayserili olmasamda kayseride yaşıyorum bakmadan almam ben :)

- - - Eklendi - - -

fiyatından daha çok bu fıyat aralığında alınacak en iyi telefon bu mudur ?

- - - Eklendi - - -

ewet öyle görsellik ve oyun açısından Ama keşke s3 Büyünü alabilsen

keşke.. yurt dışı s3 alma imkanım var ama hakim tanıdığımız asla bulaşmasın diyor yurt dışı sahte imei li telefonlara.

MrExpert

MrExpert

Üye
S2 al aynı paraya s3 miniden çok daha iyi ...

Buğra

Buğra

Admin
o fiyat aralığında s2 alabilirsiniz :spr

fk555897

fk555897

Üye
Hepsi burada.com'dan alabilirsin S2'yi güvenilir bir site.

StunnerDead

StunnerDead

Üye
    Konu Sahibi
Hepsi burada.com'dan alabilirsin S2'yi güvenilir bir site.

benim de gönlüm s2 den yana internetten almak bana cazip gelmiyor hepsi burada yı bılıyorum ama nedense bi güvensizlik var içimde. kapıda ödeme yapılıyormu ?

- - - Eklendi - - -

sanırım bu önerdiğinizi alamıyacam.

MrTech

MrTech

Üye

benim de gönlüm s2 den yana internetten almak bana cazip gelmiyor hepsi burada yı bılıyorum ama nedense bi güvensizlik var içimde. kapıda ödeme yapılıyormu ?

- - - Eklendi - - -

sanırım bu önerdiğinizi alamıyacam.
Kapıda ödeme oluyor :good:

- - - Eklendi - - -

niye :allalla:

smh60

smh60

Üye
675 tl buldum beyler kapıda ödemede var almayı düşünüyorum

Febris

Febris

Üye
S3 mini iyidir baya detayli inceledim performans ta iyi 900 tl ye almistik

Pc_CaNaVaRi

Pc_CaNaVaRi

Üye
Hepsi buaradadan yaklasik 20 qun.once sifir S2 aldim beyaz renk gayet hos quzel fakat Genpa Basari garantisi yok Fonotel.diye bir ithalatciymis 300 tl daha versem S3 alinabilirdi fakat S2 tercihim oldu butce buna izin verdi birazda

StunnerDead

StunnerDead

Üye
    Konu Sahibi
Hepsi buaradadan yaklasik 20 qun.once sifir S2 aldim beyaz renk gayet hos quzel fakat Genpa Basari garantisi yok Fonotel.diye bir ithalatciymis 300 tl daha versem S3 alinabilirdi fakat S2 tercihim oldu butce buna izin verdi birazda
aynı durum bende de var 1000 tl vermişin 300 daha koy s3 al diyor millet ama imkan yok şu an 700 tl para ver elimde geriye kalanı babamın koymasını bekliyorum . ayrıca 1000 tl bile fazla olur bana, 920 liraya s3 mini buldum işte. internette daha ucuz ama o kadar parayı gözden çıkarmışken ha 50 lıra aşağısı için internetten zahmet etmem.

S3 mini iyidir baya detayli inceledim performans ta iyi 900 tl ye almistik

iyi diyorsan alıyorum hacı :naughty:

Kapıda ödeme oluyor :good:

- - - Eklendi - - -

niye :allalla:

bende şu an 1000 tl bile yok 700 liranın ustune babam kaç lira koyarsa artık . sana soracağım şey şu s3 mini alırsam pişman olurmuyum ?

MrTech

MrTech

Üye

aynı durum bende de var 1000 tl vermişin 300 daha koy s3 al diyor millet ama imkan yok şu an 700 tl para ver elimde geriye kalanı babamın koymasını bekliyorum . ayrıca 1000 tl bile fazla olur bana, 920 liraya s3 mini buldum işte. internette daha ucuz ama o kadar parayı gözden çıkarmışken ha 50 lıra aşağısı için internetten zahmet etmem.

iyi diyorsan alıyorum hacı :naughty:

bende şu an 1000 tl bile yok 700 liranın ustune babam kaç lira koyarsa artık . sana soracağım şey şu s3 mini alırsam pişman olurmuyum ?
Orjinalse s3 mini hiçbir sıkıntı cıkmaz abim :good:

StunnerDead

StunnerDead

Üye
    Konu Sahibi