Galaxy S3 kılıf konusunda kararsızım

Sponsorlu Bağlantılar

korays3

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S3 kılıf konusunda kararsızım
Arkadaşlar, 1 haftadır araştırma yaptım. En son kararımı delikli silikon modelden yana vermek üzereydim ki birkaç yerde bugün TPU kılıfın daha iyi olduğunu okudum. Sizin bilginize başvurmak istedim.

TPU ve silikon kılıfın farkı nedir? Hangisi daha iyidir?
Bir de bu telefonun mercek kısmını ekran koruyucu gibi şeffaf bir filmle koruyamaz mıyız? (Hangi tel.ciye sorduysam biz bilmiyoruz dediler)

Jelly Bean

Jelly Bean

Üye
Tpu yu bilmiyorum ama slikon iyidir iyi.

denizer35

Üye
TPU yu bilmiyorum ama ben delikli ve kapaklı kılıfı kullanıyorum.Daha doğrusu kullanmaya çalışıyorum,inşallah alışırım.Kılıf gayet hoş ve işlevsel ayrıca telefon zaten büyük kılıfla beraber kulağa götürünce cüzdan ve ajanda karışımı obje gibi oluyor.Ama bayaaa bi prestijli hava veriyor.Tekin olmayan yerlerde kullanıp da canınızı tehlikeye atmayın.Bu hali Bence normal,sonuçta kılıf içindeki cihaz iki laptop parası,telefon demek aşağılamak olur.Artık insanlar bu telefon+bilgisayarlara alışacak zamanla.

korays3

Üye
    Konu Sahibi
Doğru söylemişsiniz, bu telefonu en az 3 yıl kullanmak için alıyorum zaten nasip olursa. Korunmasına da önem verme sebebim bu. Tabiki de alacağım kılıfı 3 yıl kullanmıcam ama en azından 4-5 ay kullandığımda memnun kalayım ve sırf değişiklik olsun diye değiştirmek isteyim.

- - - Eklendi - - -

Bu arada araştırırken polycarbon kılıf gördüm, bildiğiniz gibi telefon da polycarbon dış yüzeye sahip. Bu kılıf, telefonu düşmelerden korur mu; yoksa etkiye tepkiyle şiddeti geri mi verir?

elite-janissary

Üye
Samsung un facebook ayfasında bedava s3 kılıf veriliyordu. Çok basit bir form doldurman gerek.
Kılıf uyduruk gibi duruyor ama idare eder.
Ayrıca internette s3 flip cover diye bir kılıf vardı 60 tl ona odaklanmış durumdayım. Biraz indirim olursa almayı düşünüyorum. Birde carbon fiber kılıflar vardı 50 tl civarı.

Neticede kılıf konusunda benimde kafam çok karışık. Eğer bir karar verir kılıf alırsam buraya resim koyarım

piyon13

Üye
Benim tavsiyem silikon kılıf ile kullanmanız. Silikon olmasının en büyük yararı darbeleri emmesi ve telefonu tamamen sarması
Bu kılıfı kullanmanızı tavsiye ederim