Galaxy S3, iPhone 4S'i Yıktı... ANKET DEĞİL GERÇEK...!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hidayet02

hidayet02

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S3, iPhone 4S'i Yıktı... ANKET DEĞİL GERÇEK...!
Ve Galaxy S3, iPhone 4S'i alışık olduğu koltuktan indirmeyi başardı...

Samsung Galaxy S3, uSwitch'in sağladığı veriler kapsamında aramalara ve satışlara göre İngiltere'nin en popüler cep telefonu haline geldi.

iPhone 4S, geçtiğimiz ay Galaxy S2'yi geçmişti ancak Galaxy S3 onu ikinci sıraya itmeyi başardı.

HTC'nin One serisi, ilk 10'da üç sırayı kaplıyor; Sony'nin ise ilk 10'da sadece bir cebi bulunuyor.

Galaxy S2, peşpeşe 11 aydır birinci sırada kalmayı başarmış bulunuyor. Galaxy S2, şu an üçüncü sırada.

Apple iPhone 4S ikinci sırada iken iPhone 4 şu an yedinci sırada yer alıyor.

Mart ayında en çok aranan cep telefonları, şöyle sıralanıyor:

1. Samsung Galaxy S3
2. iPhone 4S (16GB)
3. Samsung Galaxy S2
4. HTC One X
5. Samsung Galaxy Ace
6. Samsung Galaxy Note
7. iPhone 4 (16GB)
8. HTC One S
9. HTC One V
10. Sony Xperia S

CHIP

Not: Nokia'nın Bu Listede Olmamasına Şaşırmadım, Ama Üzüldüm:(

İyi Forumlar...

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Pahalı modeller listesi olmuş :D

• Beğen
vavra22

vavra22

Üye
iphone 4 s in yeni çıkmış s 3 le kıyaslanması bile apple firmasının başarısıdır görüyorumki 2. sırada ve ardında bir çok sağlam markayı geride bırakmış. kusura bakmayın ama s3 geçmiş olabilir fakat aynı kategoride değiller. iphone 5 çıksın onunla kıyaslayın s3 ü o zaman mantıklı sonuçlar alınır. Apple firması gerçek teknolojiyi yakalamış.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve franzliszt
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
iphone 4 s in yeni çıkmış s 3 le kıyaslanması bile apple firmasının başarısıdır görüyorumki 2. sırada ve ardında bir çok sağlam markayı geride bırakmış. kusura bakmayın ama s3 geçmiş olabilir fakat aynı kategoride değiller. iphone 5 çıksın onunla kıyaslayın s3 ü o zaman mantıklı sonuçlar alınır. Apple firması gerçek teknolojiyi yakalamış.

:good:

franzliszt

franzliszt

Üye
baya yıkmış yani aylardır piyasada iphone4s ilk çıktığı aylardaki satış oranında olmaması normal çünkü herkes aldı :) galaxys3 daha yeni çıktı normal :)

• Beğen
MasteLaa

MasteLaa

Üye
TİM'e GS3 gelmişti abiden rica ettim bakabilir miyim diye çünkü daha reyona koymamışlardı .. Teknoloji nedir diye düşündüm kendi kendime..Acayip bir şey ya..Süper bir telefon artık telefon da diyemiyorum neyse..Aynı şekilde 4s .. Bence apple istediği paranın hakkını sonuna kadar veriyor..4S kullandım sadece menüyü değiştirmem yetti diyebilirim..Kısacası GS3 de 4s de müthiş cihazlar ama gs3 tabi koltukta olacak ki yeni çıktı ayrıca iphone 5 ne zaman çıkar bilmiyorum apple akıllı davranıyor bence iphone 5 i erken piyasaya sürmemekle..

• Beğen
Enes

Enes

Üye
Hep bi İphone sevdası var şu yüreğimde :ehe şu yenisi çıksın hele ona göre davranıp 5800 dan kurtuluyorum :D

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
doctorrr

doctorrr

Üye
  • Beğen
avcitalip

avcitalip

Üye

Ozaman Samsung Galaxy SIIII'ü Bekliyeceğiz Reyiz:oke:

KayraBey

KayraBey

Üye
Geyik haber :)

Süleyman T.

Süleyman T.

Üye
Kim derdi ki bir gün telefon senin hareketlerini izleyecek..

• Beğen
tempestshine

tempestshine

Üye
Galaxy S3 king :yuru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt