Haber Galaxy Xcover 4 akıllı telefon resmi olarak tanıtıldı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Galaxy Xcover 4 akıllı telefon resmi olarak tanıtıldı
Samsung'un yeni Galaxy Xcover 4 akıllısı sessiz sedasız resmileşti.

Samsung, akıllı telefon pazarında uzun bir süredir zirvede yer alıyor. Güney Kore devi bu seneye de hızlı bir giriş yapmış ve Ocak ayında yeni modellerini duyurmaya başlamıştı. Firma şu sıralar yeni amiral gemisi Galaxy S8 ve bu cihazın büyük ekranlı versiyonu Galaxy S8+ ile gündemde. Bu cihazlar bu ay sonunda duyurulacak.



Diğer taraftan bir süredir de firmanın yeni biri akıllı telefon modeli olarak Galaxy Xcover 4 hakkında bilgiler geliyordu. Bu cihaz bir kaç saat önce Amerika Birleşik Devletleri'nde FCC'de sertifikasyon sürecinde ortaya çıkarken, şimdi de resmileşti.

Yeni akıllı telefon Almanya'da sessiz sedasız listelendi. Bu yeni akıllı telefon IP68 ve MIL-STD 810G sertifikalarına sahip. Bu da suya ve ayrıca askeri seviyede bir çok şeye dayanıklı olduğu anlamına geliyor.

Teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, Samsung Galaxy Xcover 4 akıllı telefon 4.99" büyüklüğünde dokunmatik LCD ekran içeriyor. Bu ekranın çözünürlüğü ise 1280x720 piksel HD olarak belirlenmiş. Yonga seti olarak ise Samsung'un kendi geliştirdiği Exynos 7570'e yer verilmiş.

Samsung Galaxy Xcover 4 akıllı telefonun sistem belleği 2GB olurken, dahili veri kapasitesi de microSD kart ile arttırılabilir şekilde 16GB olarak belirlenmiş. Yeni akıllı telefonun arkasında 13MP kamera yer alıyor. Selfie çekimler için ön kamerası da önde 5MP olarak bulunuyor.

2.800mAh batarya içeren ve ayrıca 172gr ağırlığa sahip olan Samsung Galaxy Xcover 4 akıllı telefonun fiyatı ise Avrupa için 259€ olarak belirlenmiş.

Galaxy Xcover 4 akıllı telefon resmi olarak tanıtıldı
 


osmnbabaoglu

osmnbabaoglu

Üye
s4 active modeli ile neredeyse aynı Samsung kaliteli cihaz üretirken özgün şeylere yönelmeli bence
 
Bysnbad

Bysnbad

Kapalı Hesap
dayanıklımı dayanıksızmı gereksiz bi cihaz daha sade bir tasarım beklenirdi
 
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
bizimle diğilsin malesef zamsung :lac::lac:
 


Üst Alt