Galaxy S3 Için Galaxy S4 Ikon,lockscreen, Hava Durumu

Sponsorlu Bağlantılar

whitemountain

whitemountain

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S3 Için Galaxy S4 Ikon,lockscreen, Hava Durumu
Arkadaslar böyle bir şey olacak mi yani Android 4.3 resmi güncellemesi geldikten sonra S3 ikonlari lock screen hava durumu vs. değişecek mi yoksa ayni mi kalacak ya da herhangi bir şekilde programla yapilabilir mi xda developers forumunda bu sekilde birsuru rom yapmis adamlar ve cok tutuyor ingilizcem iyi olmasina ragmen herseyi anlayamıyorum tabi romlardan birini yuklesek telefonda türkçe dil secenegi olur mu ?

Ultraviolett07

Üye
s3e orj 4.3 güncellemesi gelmeyecekmi neden cm ile uğraşıyon ?

whitemountain

whitemountain

Üye
    Konu Sahibi
Gelicek tamam da merak ettigim ikonlar kilit ekrani hava durumu ekrani s4 gibi mi olacak yoksa ayni mi kalacak ?

vegatablo

vegatablo

Üye
hava durumu gelmez

whitemountain

whitemountain

Üye
    Konu Sahibi
aradaki farka bak demek istedigim buydu

mcnpl4

mcnpl4

Üye
degiscek. sizinti surumde bile kilit ekrani s4 gibi suan. digerleri gelmese bile kurulabilir

• Beğen
Tepkiler: mqeen
whitemountain

whitemountain

Üye
    Konu Sahibi
@mcpaaa Aynen xda forumda görmüştüm eger yuklersem bunu garanti disina cikar mi bir de orijinal yazılım değil ya sorun olmaz heralde

0MG90

0MG90

Üye
Orjinal romu yedek alıp başka rom yüklersen yedeklediğine geri dönebilirsin

whitemountain

whitemountain

Üye
    Konu Sahibi
Nasil yedekliycem bilgi verirseniz sevinirim :) eski orjinal roma donunce garanti disina cikma olayi da düzeliyor tekrardan heralde

mcnpl4

mcnpl4

Üye
garantiye pek onem vermedigim icin yontemleri bilmiyorum ama serviste sorun cikmadi suana kadar. romun son halini deneyemedim ama orjinal rom mu yoksa verdigim linkteki rom mu dersen linktekini tercih ederim daha iyi. sorun cikaracagini da sanmiyorum

whitemountain

whitemountain

Üye
    Konu Sahibi
@mcpaaa sende linkteki custom rom yukluyse birkaç ss atarmisin lockscreen menuden filan zahmet olmazsa zaten rom icin root gerekiyormus garanti cok da önemli degil o yuzden :)

whitemountain

whitemountain

Üye
    Konu Sahibi
Ben de onu yukliycem adamlar saglam yapmisa benziyor ancak orjinal güncelleme gelince gozukmez ve yukleyemem orjinali

mcnpl4

mcnpl4

Üye
guncelleme gelince gozukmez odinle yuklersin. ben pac-man kullaniyorum ama 4.2.2 kullanirken kilit ekranini cekmistim birazsan koyarim. s4 gibi. fark gormediminternet cok yavas yukleyemedim ama youtube'da videolari var gormek istersen

0MG90

0MG90

Üye
restore and backup menüsünden yedekleyeceksin orjinal romu hafıza kartına kopyalıyor

Kontrol

Kontrol

Üye
degiscek. sizinti surumde bile kilit ekrani s4 gibi suan. digerleri gelmese bile kurulabilir

v8 yayınlandı. 4.3 üzerine yapılmış denediniz mi ?

mcnpl4

mcnpl4

Üye
deneme firsatim olmadi. bi de 500 kusur mb'ydi yanlis hatirlamiyosam niye o kadar az acaba

mqeen

mqeen

Üye
deneme firsatim olmadi. bi de 500 kusur mb'ydi yanlis hatirlamiyosam niye o kadar az acaba
500mb olmasinin nedeni update dosyası olmasi. Telefonunuzda en az S4 Revolution v6 romu olmasi lazm üzerine direk update yapicaksiniz. :)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
evde degilim burda internet yavas ikisini birden indirmem imkansiz. zaten yarim saat kullanip yine pac-man roma donerim duzen kurdum ayni duzeni orjinal romda saglayamam

Kontrol

Kontrol

Üye
500mb olmasinin nedeni update dosyası olmasi. Telefonunuzda en az S4 Revolution v6 romu olmasi lazm üzerine direk update yapicaksiniz. :)

Android Revolution HD kullanıyorum , bunu direk kursam olmaz mı ?

whitemountain

whitemountain

Üye
    Konu Sahibi
S3 orjinal romun üzerine kurulur mu bu v8 romu update dosyasi demissiniz

Üst Alt