galaxy s3 hatası çok varmış donma hat çekmeme kapanıp açılma yapılıyormuş kararsız kaldım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bu sorunu bir arkadaşın falan yaşıyorsa cihazı hatalı olabilir.

badmus

badmus

Üye
Dostum her S3 aynı olacak değil bence al ama daha sorunsuz başarılı bir model istersen iPhone 5 , LG Optimus G ve Lumia 920 önerebilirim.Kullanmadım ancak öneriyorum.Htc OneX+'ı önermeme sebebim Ram sıkıntısı çekebilirsin.Bu üç cihaz S3'ten iyi olmakla birlikte sorunsuzdur da...

:oke: +1 Sultanım...

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Haziranın ilk haftası S III'ü aldım ilk çıktığında ve dediğin sorunların hiçbiri yok ve daha önce de hiç duymamıştım.Ki kaldı ki S III 4S'ten iki kat daha güçlü bi cihaz apple anca iphone 5 ile rekabet edebilir S III ile.

avcitalip

avcitalip

Üye
S3 karalama kampanyasi mubarek bunlari yasayan var mi

yooo :ehe :oha: :D

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar s.a bu ocak ayında ben telefon alıcam fakat karar veremedım ya bu galaxy s3 hatası çok varmış donma hat çekmeme kapanıp açılma yapılıyormuş bugune kadar hep sorun yaşadım ben teknoloji yönünden artık yaşamak istemiorum yardım edin lütfen kararsız kaldım ??

sana bunları kim demişse s3'ü karalamaya çalışmış belli ki :evet: yaklaşık 3-4 aydan beri s3 kullanıyorum birkaç defa da yere düşürdüm tık yok telefonda sapasağlam tek sorunu arka kapağı oda kullanıcı hatası yani benden kaynaklanan birşey kapağı yıkamamak gerekiyor :evet: teknik olarak hiçbir problemi yok :oke:

ama note 2 alabilirsen note 2 al 2 GB ram + LTE desteği var s3 ten de daha hızlı :)

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Böyle sorunları ilk defa duydum :hmmm O zaman sende one x+ al :)

vegatablo

vegatablo

Üye
s3 kullandim 1 hafta once babam aldi donma diye bisey yok hatta babam topografcilik icin 2,8gb lik bi program satin almis ama donma icinde 19 ane oyun war en dusugu most wandet s2 kullaniyorum ondada donma yok hep samsung dusmanligi 4s i herkez s2nile karsilastiriyor siz s3 le guldum yani 4s ne s3 un yaninda veya s2 nin

thump

Üye
Arkadaşlar s3 var bende yeni aldım mesala internete giriyorum diğer uygulama lara mesajlara falan mesala mesaja girdiğim zaman biraz kasarak giriyor çıkıp tekrar girdiğimde hızlı giriyor tüm uygulamalarda bole

Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye
Valla bugüne kadar s3 ile hiç bir sorun yasamadım hiç donmadı on numara telefon 4.1.2 ile dahada güçlü oldu akıcı oldu sen bakma net teki kullanmayanların yorumuna sağdan soldan duyuyolar burda da yazıyolar işte.

5800XMBLACK12

5800XMBLACK12

Üye
donma kasmanin mutlaka olacagini dusunuyorum cunku sen ne kadar rami silsen uygulamalari kapatsanda onbellekte kaliyor ben galaxy w kullaniyorum ve her gun telefonu mutlaka kapatip acarim belki 1 hafta surer belki 1 ay hic kapatmadan kasmaya baslamasi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt