Galaxy S3 Güncelleme Hakkında Bilgi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ismuail

ismuail

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S3 Güncelleme Hakkında Bilgi ?
Arkadaşlar şuan telefonumda Android 4.1.1 kernel sürümü:3.0.31-288630 yüklü...Telefonu wifi ile yükledim illegal olarak hiçbirşey yapmadım rom atma falan anlamıyorum zaten sadece rootladım o kadar...Şimdi güncellemeyi kontrol ettiğimde (ayarlardan)cihazınız modifiye edildi yazılım güncellemeleri mevcut değil diye bir uyarı alıyorum...Bu uyarı bir sorunmu ? Telefonu Naıl güncelleyebilirim Kies falan duydum ama hiç anlamadım detaylı bir anlatım verirseniz çok memnun kalırım.

hakan_710

hakan_710

Üye
Arkadaşlar şuan telefonumda Android 4.1.1 kernel sürümü:3.0.31-288630 yüklü...Telefonu wifi ile yükledim illegal olarak hiçbirşey yapmadım rom atma falan anlamıyorum zaten sadece rootladım o kadar...Şimdi güncellemeyi kontrol ettiğimde (ayarlardan)cihazınız modifiye edildi yazılım güncellemeleri mevcut değil diye bir uyarı alıyorum...Bu uyarı bir sorunmu ? Telefonu Naıl güncelleyebilirim Kies falan duydum ama hiç anlamadım detaylı bir anlatım verirseniz çok memnun kalırım.
rom atmamışsın ama root yapmışsın o da yazılımı modifiye etmişsin anlamına gelir.wifi ile güncelleme alamazsın kies için bilgim yok ben genelde odinden yüklüyorum wifi den alman için orijinal yazılımı tekrar yükleyip root yapmaman lazım. güncellemeleri kies den yapmak istersen de tr romu çıkmasını beklemelisin o da diğer ülkelerden çok geç çıkar. garantinin olduğunu varsayarak; en güncel sürümü istiyor isen sammobile dan 4.1.2 sürümünü indir ve root yaptğına benzer sekilde yükle (bilmiyorsan araştır) yalnız herhangi bir nedenle cihazını servise verecek olursan root işlemini kaldır ve download modunda kaç kez modifiye yazılım yüklediğini sayan counter (sayaç) ı sıfırlayıp stok rom yükleyerek ver. anlamadığın terimler varsa internette araştır kesin birşeyler bulursun

SilentOne

SilentOne

Üye
hacım cihaza root yaptıysan bide super su yu kurduysan artık ya orjinal fw yi tekrar kurucan odinden yada artık güncellemeleri odinden yapıcan bn daha root yapmadım en son güncellemeyi alınca yapıcam artık

ismuail

ismuail

Üye
    Konu Sahibi
hacım cihaza root yaptıysan bide super su yu kurduysan artık ya orjinal fw yi tekrar kurucan odinden yada artık güncellemeleri odinden yapıcan bn daha root yapmadım en son güncellemeyi alınca yapıcam artık

Eğer Beklersem Kiese gelirmi son sürüm ?

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Ben rootladığım içinmi bana gelmiyor güncelleme ?

Olabilir pek bilgim yok ama Kies'e kesinlikle gelir çünkü Samsung kullanıcıları bilgisayardan o program aracılığıyla güncelleniyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt