galaxy s3 e 500tl fazla para vermeye deger mi?s2 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jamal2012

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s3 e 500tl fazla para vermeye deger mi?s2 mi?
arkadaşlar ben ve kuzenim en fazla 3 güne kadar galaxy s3 almaya karar verdik ama s2 yle fazla fark yada 500tl fazla para vermeye degecek bir özellik var mı?

El-CD

El-CD

Üye
değmez

Kerim.

Kerim.

Üye
S2 çok gzl bnce.s3e gerek yok.

curtaincall

curtaincall

Üye

buradan güzel bir karşılaştırma yapabilirsin

- - - Eklendi - - -

GÜÇ
Pek çok daha fazla pil gücü2.100mAhile1.650mAh28% daha fazla pil gücü
89%

Kablosuz şarj edilmeEvetileHayırElektrikli traş makineleri ya da diş fırçalarına benzer şekilde kablo ya da fiş olmaksızın şarj edilebilir (ektsra olarak)
EKRAN
önemli derecede yüksek ekran çözünürlüğü720 x 1280 pxile480 x 800 px2.4x yüksek ekran çözünürlüğü
Büyük ölçüde daha yüksek piksel yoğunluğu313ppiile218ppi44% daha yüksek piksel yoğunluğu
81%

Daha büyük ekran boyutu4,8"ile4,3"12% daha büyük ekran boyutu
93%

CPU
Net bir şekilde daha yüksek CPU saat hızı4x 1.4Ghzile2x 1.2Ghz2.3x daha yüksek CPU saat hızı
Belirgin derecede daha küçük yarı iletken boyutu/ daha yeni CPU40nmile45nm11% daha küçük yarı iletken boyutu/ daha yeni CPU
KAMERA
Arka aydınlatmalı sensörü vadırEvetileHayır
Hdr modu vardırEvetileHayırOtomatik olarak daha yüksek dinamik aralıkla (HDR) resimler çekebilir

- - - Eklendi - - -

soldakiler galaxy s3 artıları

- - - Eklendi - - -

bence S3 al ,ekran da büyük. daha da hızlı ,imkanın varsa kaçırma

El-CD

El-CD

Üye

buradan güzel bir karşılaştırma yapabilirsin

- - - Eklendi - - -

GÜÇ
Pek çok daha fazla pil gücü2.100mAhile1.650mAh28% daha fazla pil gücü
89%
Kablosuz şarj edilmeEvetileHayırElektrikli traş makineleri ya da diş fırçalarına benzer şekilde kablo ya da fiş olmaksızın şarj edilebilir (ektsra olarak)
EKRAN
önemli derecede yüksek ekran çözünürlüğü720 x 1280 pxile480 x 800 px2.4x yüksek ekran çözünürlüğü
Büyük ölçüde daha yüksek piksel yoğunluğu313ppiile218ppi44% daha yüksek piksel yoğunluğu
81%
Daha büyük ekran boyutu4,8"ile4,3"12% daha büyük ekran boyutu
93%
CPU
Net bir şekilde daha yüksek CPU saat hızı4x 1.4Ghzile2x 1.2Ghz2.3x daha yüksek CPU saat hızı
Belirgin derecede daha küçük yarı iletken boyutu/ daha yeni CPU40nmile45nm11% daha küçük yarı iletken boyutu/ daha yeni CPU
KAMERA
Arka aydınlatmalı sensörü vadırEvetileHayır
Hdr modu vardırEvetileHayırOtomatik olarak daha yüksek dinamik aralıkla (HDR) resimler çekebilir

- - - Eklendi - - -

soldakiler galaxy s3 artıları

- - - Eklendi - - -

bence S3 al ,ekran da büyük. daha da hızlı ,imkanın varsa kaçırma

kağıt üstünde abartıldığı kadar farklı değil s2 den :good:

curtaincall

curtaincall

Üye
kağıt üstünde abartıldığı kadar farklı değil s2 den :good:

kağıt üstünde spesifikasyonlarını gönderdim de bunlar kağıt üzerinde abartılar değil ki arkadaşım. Gözle de görüyoruz, ekranı daha büyük. Hızı daha yüksek. Aynı telefon değil, ikisi de aynı fiyat olsa, deseler hangisini alırsınız ,herkes s3 alır . Daha iyi olduğu için. Aynı değil malesef

El-CD

El-CD

Üye
kağıt üstünde spesifikasyonlarını gönderdim de bunlar kağıt üzerinde abartılar değil ki arkadaşım. Gözle de görüyoruz, ekranı daha büyük. Hızı daha yüksek. Aynı telefon değil, ikisi de aynı fiyat olsa, deseler hangisini alırsınız ,herkes s3 alır . Daha iyi olduğu için. Aynı değil malesef

Aynı dedim mi ki ben :zzz: Değecek kadar fark yok dedim. Dediklerimi saptırmazsak iyi olur. Çünkü demediğim şeyleri demiş gibi itaf ediyorsunuz.

curtaincall

curtaincall

Üye
Aynı dedim mi ki ben :zzz: Değecek kadar fark yok dedim. Dediklerimi saptırmazsak iyi olur. Çünkü demediğim şeyleri demiş gibi itaf ediyorsunuz.

abartılacak kadar farklı değil dediniz biliyorum ,farklı değilse ona itafen ben de aynı değil dedim. Bu farklı değil demenize karşılıktı. Yoksa öyle dediniz demedim. Peki

ben 500 verirdim diyeyim,büyük ekranlı rahatça kitap okuyabileceğim daha hızlı,daha profesyonel telefon için param varsa verirdim. Böyle yapmazsam aklım alsam mı diye kalırdı. Gerçi bundan sonra gelecek modeller için de insan böyle düşünür ama,s3 hızı ve ekranının büyüklüğü ile birkaç sene beni bayağı doyururdu

El-CD

El-CD

Üye

abartılacak kadar farklı değil dediniz biliyorum ,farklı değilse ona itafen ben de aynı değil dedim. Bu farklı değil demenize karşılıktı. Yoksa öyle dediniz demedim. Peki

ben 500 verirdim diyeyim,büyük ekranlı rahatça kitap okuyabileceğim daha hızlı,daha profesyonel telefon için param varsa verirdim. Böyle yapmazsam aklım alsam mı diye kalırdı. Gerçi bundan sonra gelecek modeller için de insan böyle düşünür ama,s3 hızı ve ekranının büyüklüğü ile birkaç sene beni bayağı doyururdu

Seni ama işte :oke: ve yine diyorum farklı değil demedim sadece :zzz: " ABARTILDIĞI KADAR "

curtaincall

curtaincall

Üye
Seni ama işte :oke: ve yine diyorum farklı değil demedim sadece :zzz: " ABARTILDIĞI KADAR "

tamam :aman2: farklı telefon abartıldığı kadar olmasa da farklı, 500 lira verilecek kadar "bence"

El-CD

El-CD

Üye
helal olsun :)

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
S3 un. Quad-core Exynos4412

cpu telnolojisi 40 nanometre degil arkadasım ; 32 nanometre dir ;) yazıyı duzeltirsen bilmeyen arkadasları yanıltmamıs oluruz.......

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
değmez.

karamba70

Üye
500tl verilecek kadar abartı bi fark yok.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
500TL :hmmm neredeyse asgari ucret:)

• Beğen
Tepkiler: El-CD
avcitalip

avcitalip

Üye
ben s2 mi 1.000 TL ye sattım note'a heves etmiştim 1.150 TL ye de note bulmuştum onu almıştım 2 gün sonra geri vermiştim

s2 mi sattığıma pişmanım fakat elimde 1.400 TL ye yakın para var gidipte yine s2 alasım yok çünkü ondanda hevesimi aldım s2 ye 1.300-400 TL para vereceğime Almanya'dan Galaxy S3 getirtiyorum 1.300 TL civarında fiyatı var benim gibi yapma ihtimalin varsa tavsiye ederim :oke:

amcalu1

amcalu1

Üye
Değmez su an s2 ile yapamayacağın hiçbir sey yok

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Bence gerek yok s2 yeterli :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt