galaxy s3 e 500tl fazla para vermeye deger mi?s2 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şehriyar

Şehriyar

Üye
Değmez su an s2 ile yapamayacağın hiçbir sey yok

Herkes "suan icin" s2 yeterli demis..

Bunun bir de gelecegi var arkadaslar gun gelecek samsung un s2 ye verdigi destek kesilecek..

Durumun varsa s3 al derim daha gelecege donuk bir yatirim yapmis olursun teknoloji cok hizli ilerliyor cunku...

avcitalip

avcitalip

Üye

Herkes "suan icin" s2 yeterli demis..

Bunun bir de gelecegi var arkadaslar gun gelecek samsung un s2 ye verdigi destek kesilecek..

Durumun varsa s3 al derim daha gelecege donuk bir yatirim yapmis olursun teknoloji cok hizli ilerliyor cunku...

ona bakılırsa s3 ün desteğide kesilecek,eğer Türkiye şartlarında satın alınacaksa s2 idealdir ama benim gibi dışarıdan getirtirseniz s3 alın arkadaşımız doğru söylemiş teknoloji çok hızlı ileriliyor :ehe

• Beğen
Tepkiler: El-CD
Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
s3 almayi planlanmıştım ben de. Lakin telefon çok büyük gözüktü gözüme. S2 daha ideal büyüklük Olarak. Bu benim şahsi gorusumdur...

61semih

61semih

Üye
bence 500tl fark kadar performans farki yok 200 lira fark olsa tamam ama 500 tl icin deymez.ha para bol diyenler bu konuyu acmaz zaten :-)

night_jack

night_jack

Üye
Dokunmatik cam'ı akla takılmıyor da değil,s ve s2 kadar sağlamlık yok dokunmatik camında.

MrExpert

MrExpert

Üye
Bence deymez 500tl çok 200 - 300 tl olsa anlardık ama 500tl lik bir performans farkı yok...

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Performans farkı yok diyen arkadaslar ; gelecek gunleri dusunuyormu acaba! Tamam simdi performans olarak bir fark yokmus gibi gozukebilir , bunun sebebi piyasadaki program veya oyunların cift celirdekli islemcilere gore optimize edilmis olmasından kaynaklanıyor. Gelecek gunlerde 4 cekirdek isteyen bir oyun veyahut bir program cıktıgında s2 , s3 un performansını verebilecekmi?

Dipnot: kardesim 500 tl. seni zorlayacak bir rakamsa elbetteki s2 alman daha mantıklı ; yok zorlamaz dersen ve en az 2 sene en iyisine sahip olmak istersen s3 alman daha dogru olur;)

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
samsung alma bence htc one x almaya çalış s2 de s3de elde hoş durmuyor ve 1 yıla kalmadan s2nin iki yıla s3ün desteği kesilir emin ol ;) ama ikisi arsında kesinlikle s2 çünkü o kadar byük ve ince bir telefon taşırken çok sıkıntı çıkartır ayrıca kesinlikle htc one x daha sağlam duruyor s3ten

son olarak htc one x candır biraz daha uygun istiyorsan htc one v (ekranı küçük ama harika tasarımlı telefon benim imzamdaki) yada htv one s modellerine bakabilirsin

night_jack

night_jack

Üye
Yakında galaxy serisinden başka telefon daha çıkar öyleliklede,gözler ona gider.
Yani diyeceğim artık bir telefonu 5-10 yıl kullanmak için alan kişi piyasada az kaldı o yüzden''X telefonunu alın 20 yıl götürür'' mantığı çoktandır çürüdü artık:D

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
samsung alma bence htc one x almaya çalış s2 de s3de elde hoş durmuyor ve 1 yıla kalmadan s2nin iki yıla s3ün desteği kesilir emin ol ;) ama ikisi arsında kesinlikle s2 çünkü o kadar byük ve ince bir telefon taşırken çok sıkıntı çıkartır ayrıca kesinlikle htc one x daha sağlam duruyor s3ten

son olarak htc one x candır biraz daha uygun istiyorsan htc one v (ekranı küçük ama harika tasarımlı telefon benim imzamdaki) yada htv one s modellerine bakabilirsin

Kardesim bu saatten sonra htc alınmaz ! dun htc nin gidisatı hakkında bir yazı okudum , adamlar bestaudio nun %25 olan hisselerini devretmisler artık htc den bestaudio ile alakalı hic bir sey beklemeyin ne yazılımsal nede donanımsal! Bir diger rahstsızlık verici durum ise htc ceo sunun fiyatlarda indirime gidilecegini acıklaması (en sinir oldugum olay) sen gideceksin 2000 tl. para verip htc one x alacaksın adamın biri cıkacak ey ahali fiyatlarımızı dusurduk diyecek ; senin 2000 tl. verip sahip oldugun cihaza baskaları 1.600 den sahip olacak! Bence htc firması artık uzak durulması gereken bir firma.........

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
2008 yilinda en iyi tel n95 idi simdi 2012 de (4 sene sonra) n95iñ yeri nerde???
S3 de ayni n95 gibi 2-3 sene sonra yok olup gidecekdir!!!
:ehe

enterneoll

enterneoll

Üye
2008 yilinda en iyi tel n95 idi simdi 2012 de (4 sene sonra) n95iñ yeri nerde???
S3 de ayni n95 gibi 2-3 sene sonra yok olup gidecekdir!!!
:ehe
Arkadaşım 2-3 sene bir akıllı telefon için iyi bir süre tabi n95 unutulmadı nokia tamamen unutuldu tabi hataları hariç

night_jack

night_jack

Üye
Kardesim bu saatten sonra htc alınmaz ! dun htc nin gidisatı hakkında bir yazı okudum , adamlar bestaudio nun %25 olan hisselerini devretmisler artık htc den bestaudio ile alakalı hic bir sey beklemeyin ne yazılımsal nede donanımsal! Bir diger rahstsızlık verici durum ise htc ceo sunun fiyatlarda indirime gidilecegini acıklaması (en sinir oldugum olay) sen gideceksin 2000 tl. para verip htc one x alacaksın adamın biri cıkacak ey ahali fiyatlarımızı dusurduk diyecek ; senin 2000 tl. verip sahip oldugun cihaza baskaları 1.600 den sahip olacak! Bence htc firması artık uzak durulması gereken bir firma.........
Htc kvk destekli olursa,bir sonunuz olsda başınız ağrımıyor:)
Samsung neyden kaybediyor?Tabiki de servis yönünden:D
Samsung'un şu anda en iyi alınıcak telefonları ülke dışından gelen pasaport kayıtlı telefonlar yarın bir gün bir sorun çıksa kendi cebinizden yaptrsanız canınız sıkılmaz ama telefonunuz garantili(Türkiye) olursa ilk olarak telpaya gidicek,sonrası mı?
En sonunda ağzınıza ne geliyorsa telpaya saydırısınız:ehe

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
Arkadaşım 2-3 sene bir akıllı telefon için iyi bir süre tabi n95 unutulmadı nokia tamamen unutuldu tabi hataları hariç

simdi sen android en iyi ve en hatasiz isletim sistemi demekmi istedin??:hmmm
eger 1 sene sonra bi yeni isletim sistemi cikarsa kimse yeni sistemi kullanmaz demekmi istedin!!
:hmmm

Şehriyar

Şehriyar

Üye

Bestaudio mu :D

• Beğen
Tepkiler: seytan_avcisi, El-CD ve night_jack
Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
Demek istedigim s2 varken fazla 500tl para verip s3 alinmaz!!!
Zaten 1 sene sonra daha iyi daha degisik yeni teller cikacak ve s3 fiyati 1000tl kadar inecek!!!
Zaten simdi yurt dasinda s3 fiyati 1000tl civari.:oke:

night_jack

night_jack

Üye
Şu var aslında;600 tl'ye s kesmez diyorsun nasılsa s2 800 civarı diyorsun onu veren s3'e 1200 rahatça verir diyorsun sonrada düşünce üstüne,düşünce olunca en iyisi biraz daha düşüniyim diyor insan:D

El-CD

El-CD

Üye
Performans farkı yok diyen arkadaslar ; gelecek gunleri dusunuyormu acaba! Tamam simdi performans olarak bir fark yokmus gibi gozukebilir , bunun sebebi piyasadaki program veya oyunların cift celirdekli islemcilere gore optimize edilmis olmasından kaynaklanıyor. Gelecek gunlerde 4 cekirdek isteyen bir oyun veyahut bir program cıktıgında s2 , s3 un performansını verebilecekmi?

Dipnot: kardesim 500 tl. seni zorlayacak bir rakamsa elbetteki s2 alman daha mantıklı ; yok zorlamaz dersen ve en az 2 sene en iyisine sahip olmak istersen s3 alman daha dogru olur;)

O zamana da yeni cihaz yine cikacak |-)

El-CD

El-CD

Üye

Verdigi destek Samsungdan 100 lerce kat iyi ! Bilmem kac cihaza ics verdi adamlar. Ya samsung ? Ugrasmamak icin galaxy s e bile vermedi ics yi

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt