| GÜÇ | ||||
| Pek çok daha fazla pil gücü | 2.100mAh | ile | 1.650mAh | 28% daha fazla pil gücü 89% |
| Kablosuz şarj edilme | Evet | ile | Hayır | Elektrikli traş makineleri ya da diş fırçalarına benzer şekilde kablo ya da fiş olmaksızın şarj edilebilir (ektsra olarak) |
| EKRAN | ||||
| önemli derecede yüksek ekran çözünürlüğü | 720 x 1280 px | ile | 480 x 800 px | 2.4x yüksek ekran çözünürlüğü |
| Büyük ölçüde daha yüksek piksel yoğunluğu | 313ppi | ile | 218ppi | 44% daha yüksek piksel yoğunluğu 81% |
| Daha büyük ekran boyutu | 4,8" | ile | 4,3" | 12% daha büyük ekran boyutu 93% |
| CPU | ||||
| Net bir şekilde daha yüksek CPU saat hızı | 4x 1.4Ghz | ile | 2x 1.2Ghz | 2.3x daha yüksek CPU saat hızı |
| Belirgin derecede daha küçük yarı iletken boyutu/ daha yeni CPU | 40nm | ile | 45nm | 11% daha küçük yarı iletken boyutu/ daha yeni CPU |
| KAMERA | ||||
| Arka aydınlatmalı sensörü vadır | Evet | ile | Hayır | |
| Hdr modu vardır | Evet | ile | Hayır | Otomatik olarak daha yüksek dinamik aralıkla (HDR) resimler çekebilir |
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
buradan güzel bir karşılaştırma yapabilirsin
- - - Eklendi - - -
GÜÇ Pek çok daha fazla pil gücü 2.100mAh ile 1.650mAh 28% daha fazla pil gücü
89%
Kablosuz şarj edilme Evet ile Hayır Elektrikli traş makineleri ya da diş fırçalarına benzer şekilde kablo ya da fiş olmaksızın şarj edilebilir (ektsra olarak) EKRAN önemli derecede yüksek ekran çözünürlüğü 720 x 1280 px ile 480 x 800 px 2.4x yüksek ekran çözünürlüğü Büyük ölçüde daha yüksek piksel yoğunluğu 313ppi ile 218ppi 44% daha yüksek piksel yoğunluğu
81%
Daha büyük ekran boyutu 4,8" ile 4,3" 12% daha büyük ekran boyutu
93%
CPU Net bir şekilde daha yüksek CPU saat hızı 4x 1.4Ghz ile 2x 1.2Ghz 2.3x daha yüksek CPU saat hızı Belirgin derecede daha küçük yarı iletken boyutu/ daha yeni CPU 40nm ile 45nm 11% daha küçük yarı iletken boyutu/ daha yeni CPU KAMERA Arka aydınlatmalı sensörü vadır Evet ile Hayır Hdr modu vardır Evet ile Hayır Otomatik olarak daha yüksek dinamik aralıkla (HDR) resimler çekebilir
- - - Eklendi - - -
soldakiler galaxy s3 artıları
- - - Eklendi - - -
bence S3 al ,ekran da büyük. daha da hızlı ,imkanın varsa kaçırma

kağıt üstünde abartıldığı kadar farklı değil s2 den![]()
kağıt üstünde spesifikasyonlarını gönderdim de bunlar kağıt üzerinde abartılar değil ki arkadaşım. Gözle de görüyoruz, ekranı daha büyük. Hızı daha yüksek. Aynı telefon değil, ikisi de aynı fiyat olsa, deseler hangisini alırsınız ,herkes s3 alır . Daha iyi olduğu için. Aynı değil malesef
Değecek kadar fark yok dedim. Dediklerimi saptırmazsak iyi olur. Çünkü demediğim şeyleri demiş gibi itaf ediyorsunuz.Aynı dedim mi ki benDeğecek kadar fark yok dedim. Dediklerimi saptırmazsak iyi olur. Çünkü demediğim şeyleri demiş gibi itaf ediyorsunuz.
abartılacak kadar farklı değil dediniz biliyorum ,farklı değilse ona itafen ben de aynı değil dedim. Bu farklı değil demenize karşılıktı. Yoksa öyle dediniz demedim. Peki
ben 500 verirdim diyeyim,büyük ekranlı rahatça kitap okuyabileceğim daha hızlı,daha profesyonel telefon için param varsa verirdim. Böyle yapmazsam aklım alsam mı diye kalırdı. Gerçi bundan sonra gelecek modeller için de insan böyle düşünür ama,s3 hızı ve ekranının büyüklüğü ile birkaç sene beni bayağı doyururdu
ve yine diyorum farklı değil demedim sadece
" ABARTILDIĞI KADAR "Seni ama işteve yine diyorum farklı değil demedim sadece
" ABARTILDIĞI KADAR "
farklı telefon abartıldığı kadar olmasa da farklı, 500 lira verilecek kadar "bence"tamamfarklı telefon abartıldığı kadar olmasa da farklı, 500 lira verilecek kadar "bence"
gece gece dert ettiğimiz şeye bak
hakkını helal et 
gece gece dert ettiğimiz şeye bak
hakkını helal et
![]()