gestere41
Üye
Galaxy S3 batarya çok az gidiyor, lütfen yardım...
Arkadaşlar 3 hafta önce Galaxy S3 aldım Gold mağazasından...
Telefonumun şarjı, çok az kullanmama rağmen 1 günü zor tamamlıyor. Doğru düzgün uygulama çalıştırmıyorum bile. 2100mAH batarya hakkıyla çalışmıyor...
Telefonu ilk aldığımda, 8GB Class4 SanDisk MicroSD kart takmıştım. Şarj 12 saat bile zor dayanıyordu.
Şüphe ettim, kartı çıkardım ve şimdi de batarya 1 gün zor dayanıyor. Hala 2100mAH hakkını vermiyor...
Günde en fazla;
15dk telefon görüşmesi yapıyorum...
30dk müzik dinliyorum
30dk internete giriyorum
ve video izlemiyorum, oyun oynamıyorum...
Buna rağmen 1 gün zor dayanıyor şarj...
Sorunumun yazılımsal olduğunu düşünüyorum. Çünkü; GÜVENLİK DEPOLAMASI adında bir sistem uygulaması var ve bataryayı haddinden çok kullanıyor ve hiçbir işe yaradığını sanmıyorum...
Ne yapmalıyım?
Bataryanın, hakkıyla çalışması için ne yapmalıyım?
Telefonu aldığım gün, acemiliğime geldi ve hemen güncellemeyi yaptım, şu an Android 4.1.2...
Root yapmadım, hiçbirşey yapmadım, telefon yazılımı tamamiyle ilk günkü halinde orijinal...
Telefon üstündeki rom İngiltere Orijinal Romu... [I9300XXEMC2]
IMEI kontrolü yaptım, ithal edilmiş, telefon orijinal...
Gold mağazasından aldım, renk siyah...
Telefonumun şarjı, çok az kullanmama rağmen 1 günü zor tamamlıyor. Doğru düzgün uygulama çalıştırmıyorum bile. 2100mAH batarya hakkıyla çalışmıyor...
Telefonu ilk aldığımda, 8GB Class4 SanDisk MicroSD kart takmıştım. Şarj 12 saat bile zor dayanıyordu.
Şüphe ettim, kartı çıkardım ve şimdi de batarya 1 gün zor dayanıyor. Hala 2100mAH hakkını vermiyor...
Günde en fazla;
15dk telefon görüşmesi yapıyorum...
30dk müzik dinliyorum
30dk internete giriyorum
ve video izlemiyorum, oyun oynamıyorum...
Buna rağmen 1 gün zor dayanıyor şarj...
Sorunumun yazılımsal olduğunu düşünüyorum. Çünkü; GÜVENLİK DEPOLAMASI adında bir sistem uygulaması var ve bataryayı haddinden çok kullanıyor ve hiçbir işe yaradığını sanmıyorum...
Ne yapmalıyım?
Bataryanın, hakkıyla çalışması için ne yapmalıyım?
Telefonu aldığım gün, acemiliğime geldi ve hemen güncellemeyi yaptım, şu an Android 4.1.2...
Root yapmadım, hiçbirşey yapmadım, telefon yazılımı tamamiyle ilk günkü halinde orijinal...
Telefon üstündeki rom İngiltere Orijinal Romu... [I9300XXEMC2]
IMEI kontrolü yaptım, ithal edilmiş, telefon orijinal...
Gold mağazasından aldım, renk siyah...
Muhtemelen senkronizasyondan oluyordur onu kapat