Türe
Üye
Benimde s3 alma niyetim var yalnız n8 gibi sağlam bir telefon kullandıktan sonra s3 bana zayıf hemen kırılacakmış gibi geliyor.ben yaklaşık 3 yıldır n8 i hiçbir koruyucu kılıf olmadan hatta ekran koruyucu jelatin bile kullanmadım ama cihazım hala sıfır gibi.ne dersiniz s3 bu şartlarda yaşarmı acaba
1-Anakart yanma sorunu hala var mı?
2-Bazı hd oyunlarda kasıyormuş(real racing 3) doğrumu?
3-Şarj bana ne kadar süre gider (günde 1 saat müzik dinleme,3-4 saat oyun,uygulamave internette takılma)
1)Bu sorunu ilk defa duyuyorum.
2)Kasma birtek NBA13 de oluyor.Diğer oyunlarda sadece düşük fps var ama genelinde hızlı çalışıyor
3)S3'ün şarj biraz vasat.
Tavsiyem alabiliyorsan Note 2 al.
oldumu şimdi 3. madde s3 note 2 çıkmadan önceki en iyi bataryaya sahip cihaz ve şarjı 1 gün gidiyor (facebook senkronizasyonu açık ekran parlaklığı otomatik günde 1.30 saat subway ve 2 saat civarı müzik)
diğer 2 madde ise hiç biri doğru değil istersen video çekerim
NBA2K13 de kasıyor.Arkadaşımdan gördüm.
O dediğin Note 2 çıkana kadardı.
o oyunu denemedim basketball sevmiyorum evet note 2 çıkana kadardı ama şimdi şampiyon s4
cok gereksiz bence 1080p ekran.dedigin gibi performansi cok kotu etkiliyor.htc one veya s4'de oldugu gibi
S4 vs yeni cihazlar 1080P çözünürlükte başarısız.
Daha çoğu pcler 1080p de oyun oynatamazken (crysis) mobillerde yüksek performans beklenemez herhalde.
a üs
S4 vs yeni cihazlar 1080P çözünürlükte başarısız.
Daha çoğu pcler 1080p de oyun oynatamazken (crysis) mobillerde yüksek performans beklenemez herhalde.
NBA2K13 de kasıyor.Arkadaşımdan gördüm.
O dediğin Note 2 çıkana kadardı.
Bende kasmıyordu
Ya ne olacağıdı? Yıllar geçse de en iyi telefon olarak kalmasını mı bekliyordun?
dalga gemek için demiyorum ama gerçekten amele telefonu oldu herkesin elinde var
dalga gemek için demiyorum ama gerçekten amele telefonu oldu herkesin elinde var
galaxy s3 aldım.gittigidiyor.comdan 1059 tl.bence alın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?